Baham Ngabobol Warta Ngabobol Warta Internasional Karibia Cruising Industri silaturahmi wartos piknik kandaraan Pembaruan Tujuan Wisata Rupa-rupa Berita

Paradise Cruise Line Grand Classica Pulo Grand Bahamas Balikkeun Kasuksésan Anu Diumumkeun

Bahama Paradise Cruise Line Grand Classica

Saatos istirahat 16 bulan, Bahamas Paradise Cruise Line nembé naék panumpang kahijina di Palm Beach, Florida, sareng, sareng peringatan bulan pertama operasi anu caket, jasa ieu dibewarakeun salaku kasuksesan.


Nyitak Friendly, PDF & Email
  1. Tawaran usum panas khusus di resort luhur pulau anu ngadorong datangna pengunjung.
  2. Kapal andalan kapal pesiar milik kulawarga sareng dioperasikeun ku kulawarga, Grand Classica, balayar ti Port of Palm Beach tanggal 24 Juli.
  3. Éta dugi ka Pulo Grand Bahama dina tanggal 25 Juli nyirian balikan deui liburan dua-wengi "mikro-kation" pelayaran populér.

Ian Rolle, Pupuhu, Dewan Pariwisata Pulo Grand Bahama atribut sababaraha kasuksésan kana produk anu ditawarkeun ku mitra kami, Viva Wyndham Fortuna Beach sareng Grand Lucayan. "Ayeuna yén jalur pelayaran parantos neraskeun operasi deui, para pelancong rumaos langkung percaya diri sareng gumbira ngeunaan kasempetan pikeun uih deui ka Bahama sareng Pantai Viva Wyndham Fortuna sareng Grand Lucayan nganteurkeun 'mikro-kation' anu saéstuna”. "Protokol anu aya pikeun mastikeun lingkungan anu paling aman pikeun panumpang" sambungna.

Marco Gobbi, Viva Wyndham Fortuna Beach Resort, Meshell Britton, Déwan Pariwisata Grand Bahama Island, Chrisanne Aston, Seungit Bahama

Francis Riley, Kapala Komérsial Officer tina jalur pelayaran anu sami; "Sadaya awak 100% divaksinasi tapi urang ayeuna nampi tamu anu divaksinasi sareng anu henteu divaksinasi. Kitu cenah, urang nuturkeun protokol anu ketat ngeunaan tés sateuacanna sateuacan naek kapal sareng nuturkeun rekomendasi CDC dina urutan pikeun mastikeun anu aman, pangalaman dina kapal. Dina hubungan éta, masker kedah dianggo dina sadaya daérah jero rohangan kapal, kajantenan nalika tamu tuang atanapi nginum. Topeng henteu diperyogikeun di daérah luar sapertos dek kolam renang, tuangeun luar, bar, sareng sajabana, ”saurna.

Pikeun mastikeun kasihatan sareng kasalametan sadaya panumpang sareng awak, Bahamas Paradise Cruise Line parantos nerapkeun protokol kabersihan anu éksténsif, sareng taat kana sagala kawijakan anu ditetepkeun sareng diperyogikeun ku Kerangka CDC pikeun Pesenan Sailing Sarat. Numutkeun ka CEO Oneil Khosa, "tamu dina kapal ayeuna tiasa nampi pakansi Bahama anu bersih, aman, pikaresepeun, caket ka bumi, sareng jadwal pelayaran pinuh deui-ka-dua pelayaran perjalanan dua malam."

Salami waktosna, program pelatihan khusus ditawarkeun ku Departemen Pelatihan Industri Pariwisata Bahamas, ka padamel hotél Frontline, Taxi Drivers, ogé pamangku kapentingan industri pariwisata anu sanés, mastikeun patuh ketat pikeun kasalametan & kasalametan tamu. Dina ngantisipasi balikna kapal pesiar, sipat anggota Déwan Pariwisata Pulo Grand Bahama nyayogikeun tawaran pikeun calon pengunjung.

Mr Marco Gobbi, General Manager of Viva Wyndham Fortuna Beach Resort, nyatakeun, "Kami senang ngeunaan balikna pasangan penting ieu pikeun kami. Kami parantos ningali paningkatan paket Day-pass, sareng padumukan kami ogé ningkat, sakitar 10% kusabab program, 'Cruise and Stay.' Ieu mangrupikeun bantosan anu luar biasa pikeun bisnis urang anu berjuang pikeun ngajaga padumukan anu wajar. Éta ibarat (ngambekan) hawa seger asup! " Gobbi salajengna nyatakeun yén, "Kami ngarepkeun yén Grand Classica bakal énggal balik di tingkat bisnis pra-kovid, ngamungkinkeun urang ngahontal tingkat pemesanan, anu bakal ngabantosan kami pikeun tetep kabuka dina usum handap anu bakal datang (Séptémber dugi ka Désémber). ”

Diantos kanggo ningkatkeun deui pangalaman wilujeng sumping anu datang, Déwan Pariwisata Pulo Grand Bahama migawé bareng sareng Seungit Bahama - Pabrik Parfum pikeun ngadamel pembersih tangan khusus pikeun tamu anu sumping. Sanitizer semprot antiseptik ngandung 75% alkohol, sacara efektif ngabersihkeun permukaan kulit sareng maéhan 99.9% kuman. Saniter anu 20ml / 0.68 fl. oz misting spray, kalayan aroma tropis tandatangan sareng bentuk kartu kiridit langsing unik, dirancang pikeun nyocogkeun kana saku tonggong anjeun.

Pelancong poténsial didorong pikeun nganjang ka halaman wéb Cruise Line pikeun prosedur pelayaran sareng buku perjalanan ka Grand Bahama Island.

https://www.bahamasparadisecruise.com/sailing-procedures.php Rupa-rupa tawaran khusus sareng promosi ogé sayogi ayeuna. Kanggo inpormasi atanapi pikeun mesen pelayaran, kunjungi www.BahamasParadiseCruise.com/. Tuturkeun Bahamas Paradise Cruise Line dina Facebook di Facebook.com/BPCruiseLine, Instagram @BahamasParadiseCruiseLine, sareng Twitter @BPCruiseLine.

Kanggo inpormasi lengkep ngeunaan perjalanan ka Pulo Grand Bahama, kunjungi www.grandbahamavacations.com .

Ngeunaan Déwan Pariwisata Grand Bahama Island

Dewan Pariwisata Pulo Grand Bahama (GBITB) mangrupikeun agénsi pamasaran sareng promosi sektor swasta pikeun Pulo Grand Bahama. GBITB diamanatkeun pikeun ngadukung pertumbuhan ékonomi pikeun pamangku kapentingan pariwisata di Pulo Grand Bahama. 

Kegiatan kalebet pamekaran sareng pelaksanaan sababaraha inisiatif pamasaran sareng promosi anu dirancang pikeun ningkatkeun sareng ningkatkeun kasadaran sareng profil Grand Bahama Island di pasar. Kaanggotaan Dewan kalebet rupa-rupa bisnis anu aya hubunganana sareng pariwisata kalebet séktor akomodasi, réstoran, bar, atraksi, panyedia transportasi, tukang sareng pangecér.

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Linda Hohnholz, éditor eTN

Linda Hohnholz parantos nyerat sareng ngédit tulisan ti saprak mimiti karirna damel. Anjeunna parantos nerapkeun karep bawaan ieu ka tempat-tempat sapertos Hawaii Pacific University, Chaminade University, Hawaii Children's Discovery Center, sareng ayeuna TravelNewsGroup.

Leave a Comment