24/7 eTV BreakingNewsShow : Pencét dina tombol polumeu (kénca handap layar pidéo)
Asosiasi News hal hiber Megatkeun Berita Perjalanan Berita Pamaréntah Hawaii Megatkeun Warta Industri silaturahmi wartos Ngawangun deui piknik Pembaruan Tujuan Wisata News Kawat Wisata trending Ayeuna Amérika Serikat megatkeun News Rupa-rupa Berita

Naha Wisata ka Hawaii ayeuna? Didatangan waktos sanés!

Liburan Hawaii
Liburan Hawaii

Teu aya alesan pikeun indit ka Hawaii ayeuna nyaéta pesen dina konperénsi pers dinten ieu ku Gubernur Ige. Naha anjeun buku liburan anjeun ka Hawaii? Anjeun panginten hoyong geuwat nimbangkeun deui. The Aloha Nagara nyanghareupan badai kasus COVID-19 anyar sareng panginten teu siap-siap pikeun nungkulan naon waé anu bakal datang. Dinten ayeuna mangrupikeun dinten catetan dina kasus pandemi énggal. Naséhat anu pangsaéna ku Dr. Char, Diréktur Departemen Kaséhatan Hawaii, nyaéta cicing di bumi!


Nyitak Friendly, PDF & Email
  • Elizabeth A. Char, MD, ngambil alih kapamimpinan Departemen Kaséhatan Hawai'i dina 16 Séptémber 2020, saatos ditunjuk ku Gubernur Hawaii David Ige.
  • Dina konperénsi pers dinten ieu sareng Gubernur Hawaii Ige, anjeunna ngadesek masarakat di Hawaii sareng pengunjung pikeun cicing di bumi sareng henteu ngumbara ayeuna-ayeuna.
  • Dinten ieu, 1,167 inféksi tambahan di Nagara Hawaii dilaporkeun, langkung ti dua kali tina jumlah pangluhurna anu kantos kacatet saprak wabah virus.

Penyebaran virus moal robih dugi ka urang robih, Elizabeth Char anu gugup pisan nyarios ka wartawan dina konperénsi pers anu dipénta ku Gubernur Hawaii Ige énjing-énjing.

Dina laporan COVID-19 panganyarna ti Pamaréntah tina Aloha Nagara, aya 1,167 kasus COVID énggal, nyandak total kasus dugi ka 49,564. Tina éta 2,971 diperyogikeun dirawat di rumah sakit.

Nalika rohangan rumah sakit masih sayogi, pangaruh spiral anu dikembangkeun ku panyebaran masarakat tina varian COVID-19 Delta narik napas sanés ngan ukur pikeun jalma anu gering tapi ogé pikeun saha waé di masarakat.

Nalika ieu publikasi ngingetkeun datang yén larangan anyar bakal aya dina tempatna, saeutik urang terang kumaha goréngna bakal aya dina 4 dinten pondok.

Punten laksanakeun anu leres sareng angkat ka Hawaii dina waktos anu sanés!

eTurboNews pamaca, Ibu J, ngeposkeun koméntar kana ieu publikasi nyarios:

Abdi henteu bakal nyarankeun sumping ka Hawai'i dina waktos ayeuna. Henteu paduli naon waé larangan anu aya di dieu dina 2 minggu, naha anjeun leres-leres hoyong kabeneran darurat médis sareng miharep aya sababaraha perawat atanapi dokter anu miskin anu nuju damel dobel atanapi triple janten waktos kanggo masihan anjeun perawatan anu cekap?

Hal-hal anu teras-terasan rame nalika urang ngagaduhan jumlah wisata anu jangkung. Éta tiasa janten tantangan anu leres pikeun lebet kana réstoran anu diijinkeun 50 persen padumukan.

Warga tiasa atanapi henteu polah sacara saé pikeun pameunteu anjeun tapi nalika murangkalih urang dirawat di rumah sakit, seuseueurna urang henteu hoyong anjeun didieu nyandak sumberdaya médis urang.

Kuring terang perjalanan anjeun parantos dibayar, tapi kaseueuran maskapai ayeuna lumayan fleksibel sareng sahenteuna daék masihan kiridit ka hareup. Ngeunaan akomodasi anjeun, anjeun tiasa ngajelaskeun yén anjeun nyobian ngalaksanakeun anu leres kalayan henteu hoyong pajak sumberdaya kami sareng ningali naon anu kajantenan.

Punten lakukeun anu leres sareng sumping dina waktos anu sanés.

Gubernur Ige lepat nalika anjeunna nyarioskeun ngalaksanakeun langkung seueur larangan anu henteu acan dina piring. Tétéla, alesan ékonomi langkung diutamakeun, sapertos anu dilakukeun di Florida, Texas, Louisiana, sareng seueur nagara-nagara Amérika Serikat.

Ayeuna, 77.98% sadaya kabupatén AS, anu jumlahna 2,511 kabupatén, nyatet jumlah pangluhurna sareng persentase panyebaran komunitas virus maut ieu, kalayan langkung ti 10% kasus anyar per 100,000 penduduk.

Seueur anu nyarios yén Hawaii moal mampuh mareuman ékonomi pariwisata na. Sanaos larangan anu aya diantarana kalebet nganggo masker, tingkat hunian 50% di réstoran, sareng batesan pikeun toko - sadayana sadayana ngan ukur simbolis. Taun ka tukang, paningkatan ngan ukur 100 kasus COVID sapoé micu curfew statewide sareng lockdowns lengkep sareng hotél, toko, sareng réstoran ditutup.

Siga biasa, éta Otoritas Pariwisata Hawaii tetep sepi sareng henteu ngaréspon warga, pangunjung, sareng wartawan. Dinten ieu aya 1,167 kasus anyar anu ngalangkungan garis beureum pikeun warga, tapi saha anu ngupingkeun?

61.2% tina total penduduk parantos divaksinasi. Total kasus anu dilaporkeun dina 14 dinten kapengker nyaéta 7,327. Total maotna dugi ka ayeuna aya 547.

Kami ayeuna nuju nyiapkeun badai dina kasus COVID, ceuk Gubernur Hawaii dinten ayeuna. Kawéntar salaku Gubernur anu teras-terasan kalem, anjeunna katingali ngoyagkeun dina konperénsi pers dinten ieu.

Salaku réspon ka reporter AP, Gubernur alesan ngan ukur 2% kasus anyar aya di antara anu datang. Nu datang kedah gaduh tés négatip atanapi makalah vaksinasi.

Anu ngagaduhan makalah vaksinasi panginten positip sareng tepa, tapi ieu moal dipikaterang.

Gubernur nyarios yén bahaya anu parah nyaéta panyebaran virus masarakat. Hiji jalma tiasa masihan ka 1,000 batur. Gubernur sareng Diréktur Kaséhatan pikeun nagara yakin yén virus aya di masarakat, henteu ngaku wisatawan aya di komunitas anu sami.

Di dunya na sorangan, pamimpin Hawaii yakin yén wisatawan sering nganjang di daérah nyalira, sering réstoran sareng pantai anu béda. Ieu pisan kabodoan sareng jauh pisan tina bebeneran. Di pulau-pulau leutik sapertos Hawaii sadayana gaul sareng sadayana, wisatawan aya dimana-mana, sareng Waikiki atanapi Lahaina henteu diasingkeun zona pinding.

Dr Char leres nalika nyarios yén teu aya alesan pikeun saha waé pikeun ngumbara dina waktos ayeuna. Anjeunna nambihan: "Anjeun henteu pernah terang saha anu anjeun linggih gigir dina pesawat."

Datang nyanghareupan larangan perjalanan anu anyar pikeun Hawaii.

Laksanakeun pancegahan nalika di Hawaii!

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Juergen T Steinmetz

Juergen Thomas Steinmetz teras-terasan damel di industri perjalanan sareng pariwisata ti saprak anjeunna nonoman di Jérman (1977).
Anjeunna ngadegkeun eTurboNews di 1999 salaku buletin online munggaran pikeun industri pariwisata perjalanan global.

Leave a Comment

3 Komentar

  • Mahalo Ingrid pikeun réspon nanaon anjeun. Hatur nuhun pikeun maca kami. Urang sadayana prihatin. Kuring ngalih ka dieu di 1988 sareng damel di industri pariwisata ti saprak 1976.

    Nyeri kuring nyarios pariwisata kedah lirén! Tapi éta dugi ka urang kéngingkeun masalah nyata dina waktos anu teu direncanakeun ieu.
    Hanjakalna, teu aya arah anu jelas di nagara ieu, sareng pamimpin pariwisata (HTA khususna) parantos tiiseun unggal saprak COVID-19 dimimitian.

  • Hatur nuhun pisan pikeun ngeposkeun pesen ieu! (Ti warga anu ngalih ka dieu salaku murangkalih taun 1963.)

  • Hatur nuhun pisan pikeun ngeposkeun pesen ieu! (Ti warga anu ngalih ka dieu salaku murangkalih taun 1963.)