Ngabobol Warta Internasional Perjalanan Usaha Kanada Ngabobol Warta Karibia Industri silaturahmi Jamaika megatkeun News wartos piknik Pembaruan Tujuan Wisata Rupa-rupa Berita

Menteri Pariwisata Jamaika Patepung sareng Komisaris Tinggi Kanada Anyar ka Jamaika

Komisaris Tinggi Kanada pikeun Jamaika sareng Menteri Pariwisata Jamaika

Menteri Pariwisata Jamaika, Hon. Edmund Bartlett, nampilkeun Komisaris Tinggi Kanada anu nembe diangkat ka Jamaica, His Excellency Emina Tudakovic, (tingali kénca dina poto) sareng tanda apresiasi khusus.


Nyitak Friendly, PDF & Email
  1. Paduka Tudakovic pendak sareng Hon. Menteri Bartlett di Kantor Kingston Anyarna.
  2. Aranjeunna ngabahas cara pikeun nguatkeun hubungan antara dua nagara dina bidang sapertos pendidikan sareng latihan.
  3. Ogé dina tabel nyaéta kamungkinan Kanada damel sareng Jamaika pikeun muka pusat satelit Global Resilience and Crisis Management Center. 

Kasempetan éta nyaéta kunjungan hormat ku Hormat Tudakovic ngeunaan Menteri dina 11 Agustus 2021, di Kantor Kingston Anyar-Na. 

Dina rapatna, aranjeunna ngabahas cara pikeun nguatan hubungan antara kadua nagara di daérah sapertos pendidikan sareng pelatihan. Aranjeunna ogé ngabahas kamungkinan Kanada damel sareng Jamaica pikeun muka pusat satelit Global Resilience and Crisis Management Center.  

nu Jamaica Kamentrian Pariwisata sareng agénsi na aya dina misi ningkatkeun sareng ngarobih produk pariwisata Jamaika, bari mastikeun yén manpaat anu ngalir tina sektor pariwisata ningkat pikeun sadaya urang Jamaika. Pikeun tujuan ieu éta parantos nerapkeun kabijakan sareng stratégi anu bakal nyayogikeun momentum langkung jauh pikeun pariwisata salaku mesin pertumbuhan ékonomi Jamaika. Kamentrian tetep komitmen pikeun mastikeun yén sektor pariwisata ngajantenkeun kontribusi pangsaéna pikeun pangwangunan ékonomi Jamaika kumargi poténsial penghasilan anu luar biasa.

Di Kementerian, aranjeunna nuju mingpin pancén pikeun nguatkeun hubungan antara pariwisata sareng séktor sanés sapertos tatanén, manufaktur, sareng hiburan, sareng dina ngalakukeun éta ngadorong unggal urang Jamaika pikeun maénkeun bagianna dina ningkatkeun produk pariwisata nagara, ngadukung investasi, sareng modérenisasi sareng ngagalarkeun sektor pikeun ngabina kamekaran sareng nyiptakeun padamelan pikeun sasama urang Jamaika. Kamentrian ningali ieu penting pisan pikeun kasalametan sareng kasuksésan Jamaika sareng parantos ngalaksanakeun prosés ieu ngalangkungan pendekatan inklusif, anu disetir ku Déwan Resor, ngaliwatan konsultasi lega.

Nyadar yén usaha kolaborasi sareng kerjasama anu komitmen antara sektor publik sareng swasta diperyogikeun pikeun ngahontal targét anu ditetepkeun, inti tina perencanaan Kamentrian nyaéta ngajaga sareng miara hubunganana sareng sadaya pamangku kapentingan konci. Ku ngalakukeun éta, dipercaya yén ku Master Plan pikeun Pengembangan Pariwisata Berkelanjutan salaku panduan sareng Rencana Pangwangunan Nasional - Visi 2030 salaku patokan - tujuan Kamentrian tiasa kahontal pikeun kapentingan sadaya urang Jamaika.

Inpormasi lengkep ngeunaan Jamaika.

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Linda Hohnholz, éditor eTN

Linda Hohnholz parantos nyerat sareng ngédit tulisan ti saprak mimiti karirna damel. Anjeunna parantos nerapkeun karep bawaan ieu ka tempat-tempat sapertos Hawaii Pacific University, Chaminade University, Hawaii Children's Discovery Center, sareng ayeuna TravelNewsGroup.

Leave a Comment

1 Comment