24/7 eTV BreakingNewsShow : Pencét dina tombol polumeu (kénca handap layar pidéo)
Ngabobol Warta Internasional Perjalanan Usaha Berita Pamaréntah Industri silaturahmi Hotél & Resor wartos Seychelles Ngabebas Warta piknik Pembaruan Tujuan Wisata Rupa-rupa Berita

Menteri Seychelles pikeun Telepon Pariwisata ngeunaan DMCs

Menteri Luar Negeri sareng Pariwisata sareng Sekretaris Utama pikeun Pariwisata Seychelles pendak sareng sababaraha perusahaan manajemén tujuan.

Neruskeun misina pikeun wawuh sareng mitra industri pariwisata sareng produkna, Menteri Luar Negeri sareng Pariwisata sareng Sekretaris Utama Pariwisata, Duta Besar Sylvestre Radegonde, pendak sareng sababaraha perusahaan manajemén tujuan dina dinten Kemis, 12 Agustus 2021.


Nyitak Friendly, PDF & Email
  1. Salami rapat-rapatna, Menteri nyungkeun diversi produk sareng jasa.
  2. Anjeunna ogé nyentuh perluna ngalebetkeun budaya creey Seychellois sareng warisan dina tawaran wisata di nagara éta.
  3. Sekretaris Utama pikeun Pariwisata, Ny Sherin Francis, ngiringan Menteri Radegonde dina wisata.

Menteri Radegonde nyandak kasempetan pikeun nyungkeun macem-macem produk sareng jasa, nyorot ogé kabutuhan pikeun ningkatkeun pengalaman nganjang ku cara ngasupan budaya kreey Seychellois sareng warisan dina tawaran wisata kami.

Logo Seychelles 2021

Kunjungan dinten Kemis dimimitian di Pure Escape, DMC méwah anu pasar utamina nyaéta Rusia sareng ngagaduhan kantor di Inggris, Maladéwa, Seychelles sareng UAE anu nawiskeun bungkus ka palanggan na kalebet pelayan swasta sareng pemandu wisata.

Perusahaan sanés kalebet Wisata Mutiara Perak sareng Wisata anu nawiskeun sababaraha kagiatan kalebet wisata sareng transfer pribadi, sareng Cheung Kong Travel, utamina nargétkeun pasar Tiongkok, nawiskeun panduan linguistik khusus pikeun wisatawan kelompok sareng individu dina bungkusna.

Menteri Radegonde ogé pendak sareng sababaraha DMCs milik Seychellois kalebet Summer Rain Tours, anu nawiskeun rangkep paket sareng jasa piagam kapal ka palanggan Saudi Arabia, Rusia sareng Éropa, sareng Ocean Blue Travel, perusahaan milik kulawarga, anu hubungan sareng klien di UAE, Jérman ngalangkungan halaman wébna.

DMCs milik Seychellois sanés anu didatangan kalebet Travel Travel nawiskeun paket perjalanan pikeun perusahaan, perorangan sareng kelompok di pasar Éropa sareng Wétan Tengah, sareng Travel Mewah anu nawiskeun bungkus méwah ka pasar Rusia sareng Wétan Tengah.

"Éta mangrupikeun bagian penting tina tugas menteri kuring pikeun terang mitra sareng ngartos bisnisna. Kunjungan ieu ngamungkinkeun kami ogé nunjukkeun apresiasi sareng kaseueuran dorongan kami ka aranjeunna pikeun ngupayakeun nyayogikeun jasa sareng produk anu langkung saé pikeun tamu kami, "saur Menteri Radegonde.

Salaku tambahan pikeun kenal sareng DMCs, Menteri Radegonde nyorot kabutuhan industri pikeun diversifikasi produk sareng promosi wisata budaya. "Peningkatan budaya kréol henteu ngan ukur bakal ningkatkeun pangalaman wisatawan tapi ogé bakal masihan terang kana budaya urang sareng komunitas pengrajin lokal ogé nyayogikeun seniman lokal kami pikeun platform global," teges Menteri.

Sekretaris Utama Pariwisata, Ibu Sherin Francis, anu ngiringan Menteri Radegonde dina wisata ieu, nyarios yén kunjungan biasa mangrupikeun kasempetan pikeun nyambung sareng mitra sareng ngartos tangtanganana, anu ngabantosan Departemen Pariwisata fokus dina ningkatkeun pangalaman klien ngeunaan tujuan dina sadaya tingkatan.

Kunjungan ieu ogé ngébréhkeun sababaraha rupa masalah sareng kamajuan dina industri pariwisata sareng sababaraha pasar sumber nagara.

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Linda Hohnholz, éditor eTN

Linda Hohnholz parantos nyerat sareng ngédit tulisan ti saprak mimiti karirna damel. Anjeunna parantos nerapkeun karep bawaan ieu ka tempat-tempat sapertos Hawaii Pacific University, Chaminade University, Hawaii Children's Discovery Center, sareng ayeuna TravelNewsGroup.

Leave a Comment