24/7 eTV BreakingNewsShow : Pencét dina tombol polumeu (kénca handap layar pidéo)
Airlines palabuan udara hal hiber Ngabobol Warta Internasional Megatkeun Berita Perjalanan Perjalanan Usaha Kanada Ngabobol Warta Berita Pamaréntah News Kaséhatan wartos Ngawangun deui tanggung jawab kasalametan piknik kandaraan News Kawat Wisata Rupa-rupa Berita

Air Canada Siap Ngalaksanakeun Kawijakan Vaksinasi Anyar

Air Canada Siap Ngalaksanakeun Kawijakan Vaksinasi Anyar
Air Canada Siap Ngalaksanakeun Kawijakan Vaksinasi Anyar
Ditulis ku Harry Johnson

Pengumuman Pamaréntah Kanada yén pagawé anu diatur sacara féderal dina sektor transportasi kedah divaksinasi pinuh ngalawan COVID-19 dugi ka 31 Oktober 2021.


Nyitak Friendly, PDF & Email
  • Pamaréntah Kanada ngadesek pikeun langkung ngadopsi rekomendasi ti panel piwuruk COVID-19 na.
  • Air Canada parantos ngadukung sareng teras-terasan ngadopsi langkah-langkah berbasis sains tetep konsumén sareng padamelna aman. 
  • Air Canada komitmen pikeun digawekeun ku union na sareng Pamaréntah Kanada pikeun nerapkeun kabijakan anyar ieu.

Air Canada dinten ayeuna ngaluarkeun pernyataan ieu salaku tanggepan kana pengumuman Pamaréntah Kanada yén pagawé anu diatur sacara féderal dina séktor transportasi kedah divaksinasi sacara lengkep ngalawan COVID-19 ku 31 Oktober 2021.

Air Canada Siap Ngalaksanakeun Kawijakan Vaksinasi Anyar

Saprak mimiti pandemi éta, Air Canada parantos ngadukung sareng teras-terasan nyoko kana langkah-langkah dumasar kaélmuan pikeun ngajaga palanggan sareng padamelna aman. Ieu kalebet ngadorong karyawanna pikeun divaksinasi, nyetél klinik di tempat kerja sareng ngadukung program vaksinasi komunitas supados vaksinasi langkung seueur diaksés.

sanajan Air Kanada ngantosan detil langkung seueur ngeunaan pengumuman dinten ayeuna ngeunaan vaksinasi wajib, éta mangrupikeun léngkah wilujeng sumping dina langkah-langkah anu mekar pikeun nangtayungan kaséhatan sareng kaamanan karyawan maskapai, palanggan sareng sadaya urang Kanada.

Air Canada komitmen pikeun digawekeun ku union na sareng Pamaréntah Kanada nerapkeun kabijakan énggal ieu dina cara anu épéktip kalayan tujuan pikeun ningkatkeun kasalametan sareng ngalancarkeun aplikasi ukuran kaséhatan sareng kasalametan dumasar élmu dina cara anu saluyu sareng laporan Pamaréntah COVID-19 Tés sareng Screening Expert Advisory Panel panel 5 Méi 2021.

Khususna, pikeun palancong, panél nyarankeun: yén teu kedah aya ujian sateuacan angkat pikeun wisatawan anu divaksinasi pinuh; ngaku yén tés dina duanana angkat sareng kadatangan kaleuleuwihi pikeun panumpang ieu; sareng yén tés antigen gancang anu dikelola ku diri ayeuna aya tiasa aman ngagentos tés PCR langkung laun sareng langkung mahal pikeun tés sateuacan angkat.

Air Canada ogé tetep komitmen pikeun ngembangkeun sareng panerapan ukuran kaamanan anu anyar sareng prosés anu épéktip sareng merenah pikeun palanggan nalika aranjeunna sayogi. Ukuran sapertos kitu penting pisan pikeun restart aman tina industri transportasi udara anu, sajaba ti ngamungkinkeun urang Kanada ngumbara sacara bébas, ogé mangrupikeun supir penting pikeun kagiatan ékonomi di Kanada. 

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Harry Johnson

Harry Johnson parantos janten editor tugas kanggo eTurboNews ampir 20 taun. Anjeunna dumuk di Honolulu, Hawaii, sareng asalna ti Éropa. Anjeunna resep nyerat sareng ngaliput berita.

Leave a Comment