24/7 eTV BreakingNewsShow :
TEU SORA? Pencét kana simbol sora beureum di kénca handap layar vidéo
Ngabobol Warta Internasional Karibia Cruising Berita Pamaréntah Industri silaturahmi Jamaica Breaking News wartos piknik Pembaruan Tujuan Wisata Rupa-rupa Berita

Neruskeun Cruise: Karnaval Sunshine Nelepon di Ocho Rios dinten Senén

Jamaica Cruise Resume

Operasi pelayaran bakal dilanjutkeun di Jamaika dinten Senén, 16 Agustus 2021, kalayan panggilan port Carnival Sunshine di Ocho Rios.


Nyitak Friendly, PDF & Email
  1. Karnaval Sunshine dijadwalkeun nelepon di Pelabuhan Ocho Rios.
  2. Éta kapal pesiar anu pangpayunna sareng panumpang internasional anu nyauran di palabuhan Jamaika ti saprak mimiti pandemi COVID-19.
  3. Ieu bakal nandaan léngkah utama dina pembukaan tahapan sektor pariwisata Jamaika, anu parantos kapangaruhan parah ku pandemi global.  

"Kuring resep pisan mamatahan yén Jamaica tungtungna bakal ningali balikna pelayaran dina Senén 16 Agustus. Kami nampi wilujeng sumping deui ieu sabab kami terang yén rébuan urang Jamaika gumantung kana industri pelayaran pelayaran pikeun mata pencaharianana, sareng éta bakal mangaruhan pangaruh positif kana ékonomi urang sacara umum, "saur Menteri Pariwisata, Hon. Edmund Bartlett.  

"Kuring hoyong mastikeun ka masarakat yén sauran ieu dikokolakeun saluyu sareng protokol COVID-19 kasihatan sareng kaamanan anu ketat anu dipandu ku standar global sareng prakték pangsaéna pikeun mastikeun kasalametan sareng perlindungan warga kami ogé anu datang. Salaku tambahan, kapal ieu dikokolakeun saluyu sareng Orde Pelayaran Sarat pikeun Pelayaran Simulasi sareng Watesan anu diproklamasikeun ku Pusat Pusat Kontrol Penyakit (CDC) AS. Datangna Karnaval Sunshine dina Senén nandaan tonggak penting dina upaya pamulihan sareng nuluykeun deui operasi pelayaran, anu ditunda kusabab pandemi, "saurna.  

"Dina tindakan anu ketat pikeun ngatur deui pengiriman kapal pesiar sakitar 95% awak sareng panumpang anu divaksinasi sareng sadaya panumpang diperyogikeun pikeun nyayogikeun hasil négatip tina tés COVID-19 anu dilaksanakeun dina 72 jam ti balayar," Menteri Bartlett ngajelaskeun . Éta ogé ditetélakeun yén dina kasus panumpang anu henteu divaksinasi, tés PCR diamanatkeun, sareng sadaya panumpang ogé bakal diayak sareng diuji (antigen) nalika turun.  

Nalika dina kapal, awak ogé bakal diperyogikeun pikeun nuturkeun protokol anu ketat anu ditetepkeun ku kerangka resmi pikeun Sarat Pelayaran Sarat. Ieu ngabutuhkeun tindakan pencegahan, sareng mékanisme panjagaan sareng réspon ditampi dina unggal waktos.  

Profesor Gordon Shirley, Présidén & CEO, Otoritas Pelabuhan Jamaika (PAJ), nunjukkeun yén "panggero ku Karnaval Sunshine mangrupikeun representasi bulan kolaborasi sareng dialog anu tetep sareng mitra pelayaran kami sareng Kamentrian Kaséhatan sareng Kabugaran (MoHW) . Pamangku kapentingan ieu nyayogikeun dukungan sareng bimbingan anu luar biasa pikeun ngabantosan PAJ dina ngarobih operasi sareng standar global anu ngémutan paradigma operasional COVID-19 anu énggal. Dina persiapan kanggo neraskeun deui operasi pangiriman pesiar di Jamaica, kami parantos ningkatkeun sadaya fasilitas palabuhan urang saluyu sareng pedoman sareng protokol COVID-19 sareng sadaya palabuhan urang dipasang deui sareng kamar isolasi sareng fasilitas sanitasi. "   

Anjeunna nambahan yén: "Kami parantos damel raket pisan sareng MoHW salami sataun katukang sareng parantos nguping naséhatna, nuturkeun élmu, maka PAJ yakin kana kamampuan urang pikeun nyayogikeun pangalaman panumpang pesiar anu biasa-unggul dina aman sareng aman lingkunganana, sanaos tantangan COVID-19. Kami leres-leres ngahaturkeun nuhun ka MoHW sareng mitra pesiar kami pikeun dukungan anu teu léngkah dina waktos uji coba sareng ngarep-ngarep deui séktor kapal pesiar kami sabab kami sadar kana pangaruh positip anu signifikan industri dina bisnis sanés sareng ékonomi Jamaika sacara umum. ” 

"Kami resep janten kapal pesiar anu munggaran balik deui ka Jamaika sareng nawiskeun sémah kasempetan pikeun ngalaman sagala kaindahan nagara, "saur Christine Duffy, Présidén Carnival Cruise Line. "Atas nami Karnaval, kuring hoyong pisan ngahaturkeun nuhun ka Menteri Pariwisata, Kamentrian Kaséhatan sareng Kesejahteraan, sareng mitra kami pikeun damel sareng kami nyandak pelayaran anu aman ka Jamaika," saurna. 

Panumpang bakal diidinan turun tina kapal pikeun ilubiung dina wisata di COVID-19 Resilient Koridor, anu parantos aya tempat pikeun pengunjung anu lirén sareng catetan kinerja anu langkung ti sataun. Tingkat positivity dina koridor aya dina 0.6 persen. 

Koridor kasebut diawasi sasarengan ku Perusahaan Pengembangan Produk Pariwisata (TPDCo), Kamentrian Kaséhatan sareng Kesejahteraan, Menteri Kaamanan Nasional, Departemen Pamaréntah Daérah sareng Pamekaran Padesaan, sareng Menteri Angkutan sareng Pertambangan.  

"Pamaréntah Jamaika parantos aya sawala sareng sababaraha jalur pelayaran, sareng pamangku kapentingan anu aya hubunganana, ngeunaan restart anu efisien dina operasi pelayaran nalika niténan protokol kaséhatan sareng kaamanan. Kituna urang resep pisan yén ieu tungtungna mangrupakeun kanyataan. Kuring muji usaha sadaya stakeholder kalebet PAJ, Kamentrian Kaséhatan sareng Kesejahteraan, sareng Jamaica Vacations Limited (JAMVAC) pikeun kontribusina pikeun ngajantenkeun operasi pelayaran anu aman sareng aman di Jamaika, "saur Menteri Bartlett.  

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Linda Hohnholz, éditor eTN

Linda Hohnholz parantos nyerat sareng ngédit tulisan ti saprak mimiti karirna damel. Anjeunna parantos nerapkeun karep bawaan ieu ka tempat-tempat sapertos Hawaii Pacific University, Chaminade University, Hawaii Children's Discovery Center, sareng ayeuna TravelNewsGroup.

Leave a Comment