24/7 eTV BreakingNewsShow : Pencét dina tombol polumeu (kénca handap layar pidéo)
Warta Breaking Bangladés Ngabobol Warta Internasional Megatkeun Berita Perjalanan jelema Pengumuman Pers Kaluaran pencét USA Breaking News Rupa-rupa Berita

Jaringan Pariwisata Dunya Bangladesh Bab Kepemimpinan & Fokus

wtn350x200

Grup sareng Bab Kapentingan Jaringan Pariwisata Dunya parantos dikenalkeun di Malaysia, Balkan, Arab Saudi, Afrika, sareng seueur daérah sanés. Grup Minat dipuji ku grup kapamimpinan anu nanganan naon waé ti penerbangan dugi ka silaturahmi, dugi ka perdamaian ngalangkungan wisata. Bab anu anyar diadegkeun di Bangladés nyandak pangalaman sareng kapamimpinan pikeun campuran organisasi anyar ieu.


Nyitak Friendly, PDF & Email
  1. nu Jaringan Pariwisata Dunya ngumumkeun kabentukna Grup Minat Bangladés / Bab na dina kapamimpinan HM Hakim Ali.
  2. Kalayan kelompok minat, Jaringan Pariwisata Dunya (WTN) nyayogikeun para anggotana sora lokal anu kuat, bari dina waktos anu sami kalebet sora lokal ieu kana platform global.
  3. WTN ngamimitian éta ngawangun deui.lancaran sawala dina Maret 2020 sareng parantos tumuh salaku kemitraan swasta-swasta anu ngagambarkeun seueur usaha sedeng dugi ka leutik di 127 nagara.

Bangladés, Di Wétan India di Teluk Benggala, mangrupikeun nagara Asia Kidul anu ditandaan ku héjo héjo sareng seueur saluran cai. Walungan Padma (Gangga), Meghna, sareng Jamuna nyiptakeun dataran anu subur, sareng perjalanan nganggo parahu biasa. Di basisir kidul, urang Sundarbans, leuweung bakau ageung pisan dibagikeun sareng India Wétan, mangrupikeun tempat macan Royal Bengal.

Dugi ka pecahna COVID-19 dina Maret 2020, pariwisata parantos dinamis sareng salah sahiji séktor anu paling nguntungkeun pikeun ékonomi dunya ogé pikeun seueur nagara berkembang sapertos Bangladesh.

Bangladés ngagaduhan seueur tujuan wisata alam, budaya, sajarah, arkéologis, religius, sareng buatan manusa. Ku ngadatangan nagara ieu, urang ngagaduhan kasempetan pikeun kenal sareng masarakat suku sareng budaya unikna, tradisi, tuangeun, sareng satwa anu rupa-rupa spésiés. Wisatawan ogé tiasa ngaraosan kagiatan anu aya hubunganana sareng wisata sapertos ski cai, pelayaran walungan, hiking, dayung, kapal pesiar, mandi laut, jst.

Industri pariwisata dianggap industri anu berkembang pikeun seueur nagara berkembang. Éta ngagaduhan peranan anu penting sacara langsung sareng teu langsung dina tingkat pertumbuhan PDB di Bangladés ku nyiptakeun kasempetan padamelan énggal pikeun lalaki sareng awéwé, ngirangan kamiskinan, ningkatkeun partisipasi komunitas lokal, ngasilkeun mata uang asing via wisatawan asing, ningkatkeun standar ékonomi warga satempat, sareng ngadamel jalma sacara ékonomis sareng sosial stabil.

Pariwisata Bangladés

Jaringan Pariwisata Dunya mangrupikeun sora anu parantos lami tina usaha wisata sareng wisata ukuran leutik sareng sedeng di panjuru dunya. Ku ngahijikeun upaya, WTN ngajantenkeun kabutuhan sareng aspirasi usaha alit sareng sedeng sareng pamangku kapentingan na.

Seueur di Bangladés nyebatkeun yén Tuan HM Hakim Ali mangrupikeun pangadeg industri pariwisata di Bangladés. Anjeunna parantos janten Présidén Asosiasi Hotel Internasional Bangladesh.

Dina pernyataan pers dinten ieu, Jaringan Pariwisata Dunya bangga ngumumkeun janjian tina Tuan HM Hakim Ali mingpin WTN énggal Grup Minat Bangladés.

Juergen Steinmetz, Pupuhu, WTN

Pupuhu WTN Juergen Steinmetz nyarios: "Saatos ngumbara ka Bangladés, kuring parantos ningali poténsial industri perjalanan sareng pariwisata sareng ngartos pangaruh ékonomi ka nagara éta. Kami arepkeun kelompok minat anyar kami, sareng Mr. Ali salaku pamimpin, bakal ngahasilkeun bédana pikeun manuver industri pariwisata di Bangladesh ngaliwatan badai COVID-19.
Usaha sedeng dugi ka ukuran leutik gaduh peran penting sareng penting di Bangladés, sareng WTN siap cicing pikeun kapentingan grup ieu babarengan sareng Mr. Ali sareng panitia perjalanan wisata Bangladesh sareng pamimpin pariwisata na. "

HM Hakim Ali, Pupuhu, Bab WTN Bangladés

Présidén Bab WTN Bangladés HM Hakim Ali, anu ogé boga Hotél Agrabad Ltd.., ngumumkeun panitia na diwangun ku 13 anggota.

Ku ngahijikeun anggota sektor swasta sareng publik dina platform régional sareng global, WTN henteu ngan ukur ngabela para anggotana tapi ogé masihan aranjeunna sora dina rapat-rapat pariwisata utama.

Ku gawé bareng pamangku kapentingan sareng pariwisata sareng pamingpinan pamaréntahan, WTN milarian nyiptakeun pendekatan inovatif pikeun kamekaran sektor pariwisata inklusif sareng berkelanjutan sareng ngabantosan usaha wisata sareng pariwisata alit sareng sedeng nalika jaman anu alus sareng nangtang. 

Mangrupikeun tujuan WTN pikeun nyayogikeun para anggotana sora lokal anu kuat bari sakaligus nyayogikeun aranjeunna platform global. 

WTN nyayogikeun sora politik sareng bisnis anu berharga pikeun usaha alit sareng sedeng sareng nawiskeun pelatihan, konsultasi, sareng kasempetan pendidikan. 

  • "Ngadamel deui Wisata"Inisiatif mangrupikeun paguneman, pertukaran ide, sareng paméran pikeun prakték pangsaéna ku anggota kami di langkung ti 120 nagara. 
  • nu "Pahlawan" Award mikawanoh jalma-jalma anu mil ekstra ngalayanan komunitas wisata sareng pariwisata tapi sering teu katénjo. 
  • The "Seal Pariwisata langkung aman”Masihan pamangku kapentingan sareng tujuan urang platform pikeun ngutarakeun kasanggupan pikeun ngabuka pariwisata kalayan aman sareng tanggung jawab. 

Pikeun ngahontal tujuan ieu, WTN ngadorong pembentukan kelompok minat, kalebet bab lokal, anu bakal tiasa ngungkulan masalah lokal sareng global khusus dina lingkungan lokal sareng global masing-masing. 

Bab WTN Bangladés

  • HM Hakim Ali - Présidén 
  • MN Karim - Wakil Présidén 
  • Mehedi Amin - Wakil Présidén 
  • Syed Ghulam Qadir - Sekjen 
  • Taslim Amin Shovon - Jt. Sekretaris Jéndral 
  • Syed Ghulam Mohammed - Sutradara 
  • Syed Mahbubul Islam - Sutradara 
  • Abdullah Al-Kafi - Sutradara 
  • Mohammad Irad Ali- Diréktur 
  • Nazrul Islam - Sutradara 
  • Ahmed Hossain - Sutradara 
  • Ariful Haque - Sutradara 
  • Sohail Majid - Diréktur 

Markas WTN perenahna di Honolulu, AS. https://wtn.travel/ https://wtn.travel

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Juergen T Steinmetz

Juergen Thomas Steinmetz teras-terasan damel di industri perjalanan sareng pariwisata ti saprak anjeunna nonoman di Jérman (1977).
Anjeunna ngadegkeun eTurboNews di 1999 salaku buletin online munggaran pikeun industri pariwisata perjalanan global.

Leave a Comment