24/7 eTV BreakingNewsShow :
TEU SORA? Pencét kana simbol sora beureum di kénca handap layar vidéo
Airlines palabuan udara Ngabobol Warta Internasional Megatkeun Berita Perjalanan Perjalanan Usaha Karibia Cruising Perancis Ngabobol Warta News Kaséhatan Industri silaturahmi Hotél & Resor Berita Breaking Martinique wartos Ngawangun deui tanggung jawab kasalametan piknik Pembaruan Tujuan Wisata News Kawat Wisata trending Ayeuna Rupa-rupa Berita

Martinique teras ngonci, ngawartoskeun wisatawan angkat

Martinique teras ngonci, ngawartoskeun wisatawan angkat
Martinique teras ngonci, ngawartoskeun wisatawan angkat
Ditulis ku Harry Johnson

Prefektur Martinique nyarankeun yén wisatawan anu rentan sareng henteu divaksinasi henteu neraskeun cicingna.

Nyitak Friendly, PDF & Email
  • Ukuran anyar diadopsi ku Préféktur Martinique dina Senén, 9 Agustus.
  • Martinique ngumumkeun penguatan lockdown dimimitian Salasa, 10 Agustus, jam 7:00 wengi.
  • Otoritas Pariwisata Martinique parantos nangtoskeun yén kaayaan kabersihan henteu deui dipendak pikeun tetep dina kaayaan optimal.

Ukuran-ukuran anyar diadopsi ku Préféktur Martinique dinten Senén, 9 Agustus, netepkeun panguatan lockdown di Martinique salami 3 minggu, dimimitian Salasa, 10 Agustus, jam 7:00 wengi

Martinique teras ngonci, ngawartoskeun wisatawan angkat

Dina panempoan kaayaan, anu Préféktur Martinique parantos nyarankeun yén wisatawan anu rentan sareng henteu vaksinasi henteu neraskeun tetepna.

nu Otoritas Pariwisata Martinique parantos netepkeun yén kaayaan kabersihan henteu deui dipendak pikeun tetep dina kaayaan optimal.

Nanging, pendirian akomodasi moal ditutup sacara administratif salami waktos ieu dikunci. Ku sabab kitu pangunjung ngagaduhan waktos upami aranjeunna hoyong ngémutan naon anu kedah dilakukeun, bari sasuai sareng tindakan sanitasi anu anyar anu berlaku. Otoritas Pariwisata Martinique digerakkeun pikeun ngaréspon paménta pengunjung pikeun inpormasi sareng nyayogikeun bantosan pikeun angkatna ti Pulo Jawa.

Hotél sareng platform sewaan pakansi nawiskeun istilah deferral sareng pembatalan anu gratis, khusus pikeun krisis ieu. Salaku tambahan, opat maskapai utama anu ngalayanan Martinik dina waktos ayeuna (Air France, Air Caraïbes, Corsair sareng Air Bélgia) parantos ngarévisi rencana hiberna pikeun ngabantosan wisatawan Perancis sareng Bélgia ngatur tempat angkatna dina sababaraha dinten ka payun. Air Caraïbes bakal nyayogikeun tilu perjalanan babak per dinten antara Fort-de-France sareng Paris.

Di sisi Air France, tilu penerbangan per dinten bakal dioperasikeun dina 11 sareng 12 Agustus ti Fort-de-France, teras dua penerbangan per dinten ti tanggal 13 dugi ka 15 Agustus. Dinten Rebo, pesawat anu dianggo ku perusahaan bakal gaduh pesawat anu langkung luhur kapasitas (nepi ka 160 panumpang tambahan). Salaku tambahan, sadaya panumpang anu balikna dijadwalkeun dugi ka 22 Agustus sareng anu badé uih deui ka Perancis sateuacan 15 Agustus, bakal tiasa ngarencanakeun deui kadatanganana tanpa biaya tambahan.

Ngeunaan perjalanan AS ka sareng ti Martinik, American Airlines badé neraskeun deui penerbangan na non-stop ti Miami ka Fort-de-France awal Nopémber taun ieu.

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Harry Johnson

Harry Johnson parantos janten editor tugas kanggo eTurboNews ampir 20 taun.
Harry cicing di Honolulu, Hawaii sareng asli ti Éropa.
Anjeunna resep nyerat sareng parantos nutupan salaku editor tugas kanggo eTurboNews.

Leave a Comment

1 Comment

  • Martinique parantos nyandak pilihan anu hadé di dieu, sabab pandemi ieu ngajanjikeun bakal lami pisan kecuali vaksinasi gancang dilakukeun wajib.
    Covid-19 bakal terus ngahasilkeun variasi anyar (ayeuna mah Delta sareng Lambda) kacuali urang tiasa ngirangan sacara drastis jumlah inféksi. Kaseueuran jalma henteu terang sabaraha lami inféksi pandemi tina bala bubonic sareng salajengna parantos tahan. Aranjeunna musnah seueur pendudukna di jaman kapayunna, tapi aranjeunna terus maéhan jalma dimana waé aranjeunna mendakan saatos 200 taun sareng kadang langkung.

    Jaga Martinique aman. Mangrupikeun pulau anu saé!