24/7 eTV BreakingNewsShow : Pencét dina tombol polumeu (kénca handap layar pidéo)
Perjalanan Usaha Industri silaturahmi India Ngabobol Warta wartos piknik Pembaruan Tujuan Wisata Amérika Serikat megatkeun News Rupa-rupa Berita

Brand USA Ngajaga India dina Radar Virtual na

Patung Liberty ditingali tina feri Circle Line, Manhattan, New York

Pasar global Brand USA unik dina sababaraha cara, teu saeutik ogé anu ditepikeun dina pesen anu nyaring sareng jelas pikeun pamangku kapentingan pariwisata sareng pariwisata India yén Amérika Serikat serius ngeunaan pasar India balik, upami perjalanan parantos di tempat, pasang COVID.


Nyitak Friendly, PDF & Email
  1. Brand USA ngayakeun rapat virtual dina 11 Agustus 2021, kalayan pamangku kapentingan pariwisata sareng pariwisata India.
  2. Éta dikonfirmasi deui ku Brand USA yén India parantos teras-terasan janten radar na.
  3. Duanana perwakilan Amérika Serikat sareng India antosan pisan ngantosan payunna perjalanan, pariwisata, penerbangan, silaturahmi, naon waé anu anjeun badé sebutkeun.

Bahkan dina periode COVID, Amérika Serikat parantos ngajaga program kasadaranna ngeunaan naon anu lumangsung di India. Dina presentasi tanggal 11 Agustus 2021, anu ngahijikeun, dina platform virtual, pamimpin perjalanan luhur sareng pariwisata ti India, Brand USA ngabahas maksudna pikeun ngamajukeun sareng memasarkan USA di India. Brand USA negeskeun yén India parantos aya dina radarna, sareng anu nampilkeun dina rapat masihan fakta sareng inohong pikeun ngingetkeun pemirsa yén nomer sateuacan COVID henteu ngan ukur bakal patepung tapi tiasa ngaleuwihan aranjeunna.

Dina payuneun konéktipitas, hal-hal ningkat kalayan langkung seueur penerbangan dina tempatna, deui, sakali payun payun. Pejabat senior ti Brand USA aya pikeun nyarios ka pamaén India yén aya seueur persamaan antara 2 nagara pikeun ningkatkeun perjalanan. Sisi India dina rapat virtual dipimpin ku Sheema Vohra anu parantos lami ngalaksanakeun promosi AS di India.

Pelatihan Perdagangan Wisata

Ngaliwatan Brand USA, anu meunang penghargaan Program Penemuan USA parantos ningkat 64% dina perbandingan sataun ka taun. Program nawiskeun wéb pendidikan sareng inspirasi sareng parantos ngalatih 10,113 agén ti saprak 2020 dugi ka ayeuna.

Pasar India

Dina 2019, 1.47 juta Datang India ngumbara pikeun ngalaman Amérika Serikat, nyumbang $ 14.2 milyar pikeun ékonomi AS. Volume pangunjung ti India turun 77% dina 2020 versus 2019, sedengkeun belanja turun 45%. Dina Juni 2021, total perjalanan panumpang udara asing dina non-stop ti India ka AS turun 59% dibandingkeun Juni 2019.

Propil Pangunjung India

Dina taun anu biasa, 18 nagara bagian kéngingkeun 2% atanapi langkung tina total jumlah pengunjung India. Ieu ngadukung usaha Brand USA pikeun ngadorong perjalanan internasional ka tujuan padesaan atanapi anu kirang dikenal di Amérika Serikat sakumaha anu ditetepkeun ku Undang-Undang Promosi Perjalanan. 63% nganjang ngan hiji nagara dina kunjungan Amérika Serikat, anu ngabandingkeun sareng 76% di sadaya nagara luar negeri. Tina perkiraan 13 juta kamar wengi dipesen dina 2019, India nempatkeun kaopat kanggo kaseueuran wengi kamar di sadaya pasar. Tujuan perjalanan utama anu utama nyaéta bisnis dina 35% sadaya pengunjung di 2019 - tingkat 3 kali langkung luhur tibatan rata-rata di sadaya nagara luar negeri. Tujuan perjalanan utama sanésna kalebet VFR (ngadatangan babaturan sareng dulur); pakansi / liburan; sareng konvénsi, konperénsi, atanapi partisipasi acara dagang.

Dina nutup rapat virtual, teu aya jawaban anu jelas pikeun patarosan penting: Iraha virtual bakal diganti ku nyata?

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Anil Mathur - eTN India

Leave a Comment