24/7 eTV BreakingNewsShow : Pencét dina tombol polumeu (kénca handap layar pidéo)
Airlines palabuan udara hal hiber Megatkeun Warta Éropa Ngabobol Warta Internasional Megatkeun Berita Perjalanan Perjalanan Usaha Rusia Ngabobol Warta kasalametan piknik kandaraan Pembaruan Tujuan Wisata News Kawat Wisata trending Ayeuna Turki Breaking News Rupa-rupa Berita

Pesawat Rusia nabrak gunung di Turki maéhan saha waé anu naék

Pesawat Rusia nabrak gunung di Turki maéhan saha waé anu naék
Pesawat Rusia nabrak gunung di Turki maéhan saha waé anu naék
Ditulis ku Harry Johnson

Sababaraha pesawat pemadam kebakaran parantos dikirim ka Turki ku Rusia pikeun ngabantosan bangsa dina perjoanganana sareng kebakaran liar, anu ngaganggu éta dina minggu kamari.

Nyitak Friendly, PDF & Email
  • Pesawat pemadam kebakaran Rusia nabrak di Turki ayeuna.
  • Pesawat tétéla henteu tiasa kéngingkeun luhurna saatos ngalungkeun cai kana seuneu.
  • Sajauh ieu, henteu aya inpormasi ngeunaan sabab kacilakaan anu muncul.

Pesawat patugas pemadam kebakaran Rusia Beriev Be-200 nabrak gunung di daérah kidul Turki di Marash dinten Sabtu. 

Pesawat Rusia nabrak gunung di Turki maéhan saha waé anu naék

Saha waé anu aya dina kapal amfibi Janten-200 pesawat- pilot Rusia sareng pejabat Turki - parantos tiwas.

Numutkeun ka Rusia Kamentrian Pertahanan, aya lima prajurit Rusia sareng tilu pejabat Turki dina pesawat.

Pesawat nabrak teu lami saatos ngaleupaskeun cai dina salah sahiji anu nuju ngamuk Kebakaran liar Turki. Pesawat na tétéla henteu tiasa kéngingkeun ketinggian anu cekap saatos miceunan bebanna, sareng nabrak gunung.

Sajauh ieu, henteu aya inpormasi ngeunaan sabab panyabab kacilakaan éta muncul. Militer Rusia parantos ngintunkeun tim penyidik ​​ka Turki pikeun nalungtik tempat kacilakaan éta.

Sakedik pesawat pemadam kebakaran parantos dikirim ka kalkun ku Rusia pikeun ngabantosan bangsa dina perjuanganna wildfires, anu ngaganggu éta dina sababaraha minggu ka pengker. Numutkeun laporan média lokal, kacilakaan Be-200 napel ka departemen pemadam kebakaran Adana.

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Harry Johnson

Harry Johnson parantos janten editor tugas kanggo eTurboNews ampir 20 taun. Anjeunna dumuk di Honolulu, Hawaii, sareng asalna ti Éropa. Anjeunna resep nyerat sareng ngaliput berita.

Leave a Comment