24/7 eTV BreakingNewsShow : Pencét dina tombol polumeu (kénca handap layar pidéo)
Wisata Petualangan Ngabobol Warta Internasional kabudayaan Industri silaturahmi Italia Megatkeun Warta wartos piknik Pembaruan Tujuan Wisata Rupa-rupa Berita

Trek 3200 kilométer ngaluncurkeun Wisata Slow

Jalan pikeun ngalancarkeun pariwisata

Nalika hiji grup ngumbara 8 dinten sapanjang Via Francisca of Lucomagno, grup anu sanés ampir 2 bulan nuju ka Roma saatos angkat ka Canterbury. 2 kelompok walker mangrupikeun bagian tina wisata anu laun dina "Jalan ka Roma 2021. Mimitian deui!"


Nyitak Friendly, PDF & Email
  1. 2 grup ngagabung di Pavia, ibukota Lombard, pikeun ngalancarkeun pariwisata anu laun.
  2. Ieu mangrupikeun 2 perjalanan anu béda pisan sareng hiji tujuan umum: nya éta pikeun promosikeun perjalanan nyalira - wisata anu laun, dina conto ieu ogé dikenal salaku leumpang.
  3. Paningkatan budaya sareng sustainable daérah anu ngalangkungan dina prosés janten langkung populér.

Masing-masing kelompok angkat ti tempat anu sanés teras pendak dina dinten Salasa, 10 Agustus, di Pavia saatos sababaraha dinten pawai. Hiji grup diwangun ku anggota AEVF, Asosiasi Éropa Vie Francigene, anu milih ngagungkeun ulang taun ka dua puluhna kalayan perjalanan 3,200 kilométer. Grup anu sanés nyandak perjalanan 8 dinten sapanjang Via Francisca del Lucomagno - perjalanan anu ngahubungkeun Danau Constance ka Danau Lugano sareng anu terakhir ka Pavia, saatos nyebrang Lombardy ti kalér ka kidul ngalangkungan taman sareng situs UNESCO. Via Francisca del Lucomagno mangrupikeun perjalanan kuno anu nyambungkeun Éropa tengah sareng Roma.

Dua kanyataan parantos silaturahim sakedik waktos, sapertos wakilna, Massimo Tedeschi présidén AEVF, sareng Marco Giovannelli sareng Ferruccio Maruca (masing-masing panulis pedoman sareng sekretaris Tabel Kelembagaan) pikeun Via Francisca del Lucomagno.

"Kami parantos sacara khusus ngatur miangna kelompok jamaah haji ieu ti Lavena Ponte Tresa (Varese), anu pangpayunna Italia mimiti di Via Francisca del Lucomagno, supados pendak sareng jamaah haji Jalan ka Roma, ” ngajelaskeun Marco Giovannelli.

"Mangrupikeun momen anu nandaan restart saatos momen sesah. Pariwisata lalaunan sareng leumpang ngamungkinkeun anjeun ngalaman sareng ngararasakeun daérah, "saur Massimo Tedeschi," ngémutan yén jamaah haji sareng perjalanan sapertos kieu ngamajukeun dialog antara budaya Éropa sareng ékonomi lokal. "

Via Francigena ngalir ti Inggris, dimana éta ngagaduhan "0 km" di payuneun Katedral Canterbury, ka Roma ngalangkungan seueur daérah, kalebet Perancis sareng Swiss sareng neraskeun perjalanan na dugi ka Santa Maria di Leuca, (Puglia) finibus terrae , urang Italia (tungtung Bumi), hatur nuhun kana bentangna Via Francigena kidul. Asosiasi anu parantos ngamajukeunana salami 20 taun ngagungkeun ulang taun penting ieu ku jalan sacara gembleng - perjalanan 3,200 kilométer di Éropa.

Via Francisca del (tina) Lucomagno gantina dimimitian ti Jérman, langkung pasna ti Danau Constance, teras ngalirkeun Kanton Grisons sareng Kanton Ticino (Swiss), kalayan jalan ogé di Liechtenstein. Nyebrang Lulus Lucomagno, anu éta namina namina, teras asup ka Itali ti Danau Ceresio.

 Éta ti dieu yén 10 jamaah haji ti Trentino, Campania, sareng Lombardy badé gabung sareng "kolega" Jalan ka Roma.

Ieu mangrupikeun momen simbolis anu sakali deui ngaguratkeun kumaha jenis pangalaman ieu, jalur-jalurna, nempatkeun jalma-jalma di pusat. Pertemuan antara aranjeunna sareng budaya anu diwakilan bari nyandak énergi anu vital sareng berkelanjutan ka daérah anu dilangkungan ku aranjeunna anu penting. Surak pikeun pangakuan anu paling pantes pikeun perjalanan anu saé sareng wisata anu laun dina waktos anu saé.

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Mario Masciullo - eTN Italia

Mario mangrupikeun Samaun dina industri perjalanan.
Pangalamanna ngalegaan di panjuru dunya ti saprak 1960 nalika dina yuswa 21 taun anjeunna mimiti ngajajah Jepang, Hong Kong, sareng Thailand.
Mario parantos ningali Pariwisata Dunya berkembang dugi ka ayeuna sareng nyaksianna
karuksakan akar / kasaksian jaman baheula sababaraha sajumlah nagara anu resep kana modérnitas / kamajuan.
Salami 20 taun terakhir pangalaman perjalanan Mario parantos konsentrasi di Asia Tenggara sareng akhirna kalebet Benua India.

Bagéan tina pangalaman damel Mario urang kalebet sababaraha kagiatan dina Aviation Sipil
médan disimpulkeun saatos ngatur kik off pikeun Malaysia Singapore Airlines di Italia salaku Institutor sareng neraskeun salami 16 taun dina peran Sales / Marketing Manager Italia pikeun Singapore Airlines saatos pamisah dua pamaréntah dina Oktober 1972.

Lisénsi Wartawan resmi Mario sacara ku "Orde Nasional Wartawan Roma, Italia di 1977.

Leave a Comment