24/7 eTV BreakingNewsShow : Pencét dina tombol polumeu (kénca handap layar pidéo)
Cruising TIKP Warta Méwah Maladéwa Ngabobol Warta wartos jelema Pengumuman Pers Ngawangun deui tanggung jawab piknik Obrolan Pariwisata trending Ayeuna Amérika Serikat megatkeun News Rupa-rupa Berita

Maladéwa ayeuna mangrupikeun nagara ka-128 dina Jaringan Pariwisata Dunya

Jaringan Pariwisata Dunya (WTM) diluncurkeun ku ngawangun deui

Maldives Integrated Tourism Development Corporation (MITDC) disambut kana World Tourism Network (WTN) salaku Anggota Tujuan ka-128. Tujuan tina MITDC nyaéta ngahijikeun wisata berbasis komunitas di Maladéwa sareng nyandak wisata pulau lokal ka jangkung énggal.

Nyitak Friendly, PDF & Email
  • nu Maldives Integrated Pariwisata Development Corporation (MITDC) mangrupikeun BUMN Pamaréntah 100% Maldivian mandat pikeun ngadukung sareng ngabina pamekaran sareng kamekaran segmen pasar pertengahan Industri Pariwisata.
  • Maldives Integrated Tourism Development Corporation sakumaha otorisasi ku diréktur na Mohamed Raaidh ngagabung kana Jaringan Pariwisata Dunya (WTN) salaku Anggota Tujuan anu pang anyarna.
  • Maladéwa nembé gabung sareng Jaringan Pariwisata Dunya (WTN), ngajantenkeun wisata ieu surga mangrupikeun nagara 128 anu mingpin organisasi ieu.

nu mingpin pausahaan Mohamed Raaidh parantos sering janten tamu di seueur diskusi global by ngawangun deui.lancaran diayakeun ku Jaringan Pariwisata Dunya.

Dina kapamimpinan Mr. Raaidh, Maldives Integrated Tourism Development Corporation ayeuna sacara resmi mangrupikeun bagian tina diskusi global anu penting ieu salaku anggota WTN pangénggalna.

Kalayan MITDC ngagabung, Républik Maladéwa ogé janten nagara ka-128 kalayan anggota-anggota di WTN.

Pupuhu Jaringan Pariwisata Dunya Juergen Steinmetz nyarios:

"Maladéwa narik napas sareng wisata. Kuring resep ngumbara ka Maladéwa sababaraha kali salami 30 taun ka pengker.

"Maladéwa tanpa doupt mangrupikeun salah sahiji pantai anu paling indah sareng tujuan terjun di dunya. Maladéwa kalayan hotél resor méwah anu sumebar di ratusan pulau ogé mangrupikeun tempat anu saé pikeun ngajaga jarak sosial nalika ngaluncurkeun tujuan perjalanan sareng pariwisata kalayan aman.

"Jaringan Pariwisata Dunya gumbira damel sareng MITDC sareng teras damel sareng Mohamed Raaidh. Mohamed parantos janten wajah anu biasa dina diskusi anu lumangsung.

"Kami ayeuna ngondang para pemangku kapentingan di Maladéwa, hotél, resort, atraksi, bandara ogé ngiringan kana jaringan kami.

"WTN parantos janten kakuatan utama dina dunya perjalanan & pariwisata, khusus pikeun usaha leutik sareng ukuran leutik di dunya.

"Seueur organisasi sapertos anu aya di Maladéwa saéstuna ngagambarkeun profil ieu. Wilujeng Maladéwa! ”

nu Maldives Integrated Pariwisata Development Corporation (MITDC) nyatakeun:

Tujuan utama urang pikeun nyangking kamekaran ékonomi ka bangsa ku ngembangna kamungkinan jalan séktor pariwisata ngalangkungan pangwangunan terpadu anu sistematis sareng terencana dina industri ieu.

Dina raraga ngadistribusikaeun industri pariwisata sareng silaturahmi anu terus berkembang di Maladéwa, Pamaréntah Maldivian parantos ngupayakeun ngajajah kamungkinan ngetok kana pasar pariwisata tingkat menengah anu ayeuna nuju berkembang di Maladéwa. Sareng dina prakarsa ieu, Pamaréntah Maldivian parantos ngamimitian ngembangkeun konsép wisata terpadu di Maladéwa.

Mohamed Raaidh, diréktur Maldives Integrated Tourism Development Corporation (MITDC)

Béda sareng konsép tradisional hiji-pulau-hiji-Resort tradisional anu diadopsi ku resor ayeuna dimana sadaya jasa disayogikeun ku operator tunggal, urang maksadkeun ngalibetkeun sababaraha operator bisnis pikeun nyayogikeun sababaraha layanan sapertos wisma, pusat komunitas, spa, réstoran , olahraga cai, taman téma. Ieu utamina pikeun ngamajukeun katerlibatan sareng pangasilan ka usaha lokal.

Salaku tambahan, janten prioritas kami pikeun ngalibatkeun sumbangan masarakat lokal dina sektor pariwisata sareng intina ningkatkeun ékonomi masarakat.

misi

Narékahan pikeun kaunggulan dina nohonan amanat urang sareng ngagampangkeun pangwangunan wisata terpadu di sapanjang bangsa ku nawiskeun kasempetan bisnis anu inovatif sareng ékonomis pikeun ngaktipkeun partisipasi UKM dina industri, sareng janten organisasi modél anu ngamangpaatkeun pamekaran sumberdaya manusa sareng mitra strategis di nasional pamekaran pariwisata.

VISI

Ngawangun kamakmuran pikeun masarakat Maladéhi ngalangkungan pangembangan pariwisata terpadu sareng ngajantenkeun pariwisata lokal Maladéia mérek global.

Muhammad Raaidh diangkat salaku Diréktur Ngatur Maldives Integrated Tourism Development Corporation (MITDC) kalayan tujuan utami pikeun nyumbang kana kamekaran ékonomi bangsa ku mekarna kamungkinan jalan séktor pariwisata ngalangkungan sistematis sareng rencana pangembangan pariwisata terpadu di industri ieu.

Mr Raaidh parantos damel langsung sareng mantan Présidén, Yang Mulia Dr Mohamed Waheed Hassan, salaku kapala Staff Residen Resmi. Pangalaman anu lega di nagara-nagara daérah ASEAN ngajantenkeun anjeunna pamuter anu kuat dina jaringan pariwisata, transportasi, sareng impor / industri ékspor.

Salajengna, ku latar aktip dina penegak hukum, pencegahan kajahatan sareng motivasi hukum, Mohamed Raaidh parantos nyéépkeun langkung ti 4 taun sacara ketat nempatkeun kerangka hukum sareng nyusun undang-undang anu jauh.

Visi na nyaéta ngahijikeun wisata berbasis komunitas di Maladéwa sareng nyandak wisata pulau lokal ka jangkung anyar.

http://mitdc.com.mv/    WTN: www.wtn.travel

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Juergen T Steinmetz

Juergen Thomas Steinmetz teras-terasan damel di industri perjalanan sareng pariwisata ti saprak anjeunna nonoman di Jérman (1977).
Anjeunna ngadegkeun eTurboNews di 1999 salaku buletin online munggaran pikeun industri pariwisata perjalanan global.

Leave a Comment