24/7 eTV BreakingNewsShow : Pencét dina tombol polumeu (kénca handap layar pidéo)
Berita Breaking Afghanistan palabuan udara hal hiber Megatkeun Berita Perjalanan Berita Pamaréntah wartos News Kawat Wisata Rupa-rupa Berita

Horor Ending di Afganistan sareng Kabul dikurilingan ku Taliban

Présidén Afghan
Présidén Afganistan négosiasi penguasaan damai ku Taliban

Hiber Air India badarat di Bandara Internasional Kabul dina usaha ngabantosan sasama Warga India kabur ti Teror Taliban. Pesawatna aya dina taneuh. Upami tiasa angkat deui aya di tempat terbuka.

Nyitak Friendly, PDF & Email
  • Tt urang bérés. Negosiasi ngahontal kacindekan logis. Peralihan kakuatan tanpa getih lumangsung sareng panyiapan anu parantos aya.
  • Langkung seueur berita atanapi horor sareng huru-hara datang ti Afganistan ku anu kadua.
  • Bakal Turki ngajagi sareng ngendalikeun bandara di Kabul, sakumaha anu diucapkeun ku pamaréntah Turki atanapi aranjeunna ngantepkeun ka Taliban ??

Taliban sareng pamaréntah Afghanistan aya dina pembicaraan pikeun 'peralihan kakuatan anu damai', ngalaporkeun agénsi berita

Klik di dieu pikeun maca kumaha Minggu anu penting ieu réngsé ku Pejuang Taliban ngambil alih Kabul sareng Istana Présidén Afghanistan

eTurboNews ngeposkeun ringkesan barang berita sareng tulisan média sosial ti 30 menit terakhir. Tulisan henteu diédit sareng ngalukis gambar anu surem ngeunaan naon anu lumangsung di Afganistan ayeuna.

Kabul sareng sésana di Afghanistan diprediksi bakal tumiba dinten ayeuna dinten Minggu, 15 Agustus 2021

Kusabab AS sareng NATO ngalih ti Afganistan, tentara Taliban tiasa gampang ngambil alih sakumna Afganistan. Dimana UN? Naha aranjeunna aya?

Anu kuring tingali sababaraha tempat di sakitar kota Kabul: seueur panik anu disababkeun ku jalma dina kendaraan waja kaleungitan kotoran, ngebut, bahkan pangawalna némbak di bundaran pikeun mersihan macét. Dina titik ieu henteu aya indikasi Taliban di jero kota. Taliban parantos nyarios yén aranjeunna moal lebet.

"Kami henteu kaitung kusabab kami ti Apganistan. Urang bakal maot lalaunan dina sajarah ”Cimata budak awéwé Afghanistan anu asa-asa anu kahareupna bakal hancur nalika kamajuan Taliban di nagara éta. Haté kuring ratug pikeun awéwé di Apganistan. Dunya parantos gagal aranjeunna. Sejarah bakal nyerat ieu.

Jumlahna aya 5000 pasukan AS anu dikirim ka tempat-tempat panas sababaraha anu parantos aya di Kuwait sareng dipasang dina titik ditarikna anu sanésna sareng dikirim deui pikeun membela Kabul jsb

Cina siap pikeun ngaku yén Taliban salaku pamaréntahan Apganistan.

Taliban di Kabul parantos nampik laporan laporan média ngeunaan Mullah Baradar Akhund sumping pikeun nyandak kakuatan Kabul.

Mudah-mudahan aranjeunna muka deui Bandara Kabul deui enggal. Kabul mangrupikeun bandara brutal pikeun badarat sareng angkat ti (panas, luhur, pagunungan), pesawat bakal beurat sakumaha ngeusian bahan bakar teu dijamin, ATC bakal overworked sareng setrés kusabab penerbangan tambahan. Margina kaamanan pisan langsing.

Berita pegatna Kabul parantos ngurilingan Chinooks AS ngévakuasi jalma nalika urang nyarios.

Wajib Pajak AS turun JUTAAN sigana trilyun kusabab perang di Apganistan ngan pikeun éta meunang bangsat dina sababaraha bulan saatos kami pasukan angkat.

Janten akhirna #Cabul nyaéta deui anu bogana asli. Allah nyaéta Al-Haq

Hiji-hijina tantangan pikeun Taliban nyaéta nyiapkeun tingkat paling handapna, nalika aranjeunna kawasa. Taliban nunjukkeun ieu sababaraha kali, tapi dina jaman anu damai, disiplin ieu bakal ngagaduhan seueur dinamika - henteu ngan ukur narik atanapi henteu narik pemicuana.

Jalma-jalma anu pantes pantes maréntah nyokot deui naon anu dimilikina. USA, INDIA, ISRAEL gugur anjeun deukeut ogé!

Numutkeun laporan, Présidén Afganistan Ashraf Ghani siap ngungsi Afghanistan۔

Pejuang Taliban "bakal panto ka panto" pikeun ngabentuk budak awéwé janten "budak séks" pikeun para pajuang di kelompok teror, laporan ngaku.

Wah! Tom Tugenhadt nyatakeun Inggris banding ka sekutu barat urang & EU pikeun dukungan tambahan di Apganistan saatos ditarikna sinis Biden, teu aya anu naék: dimana judulna !!!!

Pesen ti Étiopia saderhana- Urang, salaku bangsa, urang teu lahir kamari. Kami henteu hoyong janten Libya sanés, Yaman atanapi Apganistan. Intervensi kamanusaan jauh tina naon anu anjeun ngaku.

Hiji sumber di jero nunjukkeun yén pamimpin Taliban nyobian nyulik sareng paksa nikah ka awéwé saatos pamimpin lokal di Apganistan dipenta pikeun nampilkeun daptar anu umur 12 dugi 45 bulan kamari.


#Taliban tiasa nyegah diri tina panyerang salami waktos anu ditangtoskeun ieu, langkung kalenturan tiasa diarepkeun nalika aranjeunna meryogikeun legitimasi internasional pikeun pamaréntahan anyar anu tetep.

Afganistan: Taliban asup ka luar kota Kabul - sakumaha pamaréntah Afghanistan janji transisi kakuatan anu damai | Berita Dunya | Sky News

Éta resep terang éta salaku Kabul ragrag, kadutaan kami ngaduruk, sareng helikopter diperyogikeun pikeun ngévakuasi masarakat urang.

Air India badarat di Kabul pikeun ngévakuasi Warga India. Naha aranjeunna bakal ngajantenkeunana?

Présidén Ghani bakal mundur ayeuna. Mulla Abdul Ghani Baradar, pamimpin Taliban sareng tilas menteri luar Émirat Islam, pikeun nyandak tugas salaku présidén samentawis #Afganistan di istana présidén, #Kabul.

Sababaraha sumber nyarios yén Taliban moal nyerang Kabul, sabab peralihan pamaréntahan dina prosés. #AfghanistanBurning

Hiji Air India A320. Ayeuna turun ka #Cabul

Sababaraha dinten deui AS diprediksi murag tina Kabul dina 90 dinten. Tentara Rangeela Ghani ieu bahkan henteu tiasa nolak salami 90 jam.


Pamaréntah Afghan, sungut ageung tapi enol kawani sareng martabat. tibatan merjuangkeun tanah airna, aranjeunna milari suaka Realitas éta sanés tanah airna, yén pamaréntahan didamel ku USA, éta sanés pamaréntah Afgan.

Militan Taliban parantos lebet ka ibukota Afghanistan Kabul saatos ngarebut kota Jalalabad tanpa gelut, saur pejabat di nagara éta.

Amérika bakal mimiti upami sanés Pakistan sareng Cina nampi pamaréntahan Taliban. Masarakat anu didominasi jalu maénkeun peran utama pikeun ngantepkeun Taliban nyandak deui Afghanistan tanpa gelut. Entong percanten naon anu aranjeunna nyarios sareng kumaha kalakuanana. Shariya na di Kabul ayeuna!

Taliban salengkah pikeun néwak Afghanistan

RIP Militer Afghanistan !! Mugi Gusti nyalametkeun warga anu polos

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Juergen T Steinmetz

Juergen Thomas Steinmetz teras-terasan damel di industri perjalanan sareng pariwisata ti saprak anjeunna nonoman di Jérman (1977).
Anjeunna ngadegkeun eTurboNews di 1999 salaku buletin online munggaran pikeun industri pariwisata perjalanan global.

Leave a Comment