Airlines palabuan udara Megatkeun Berita Perjalanan Perjalanan Usaha Berita Pamaréntah Hawaii Megatkeun Warta News Kaséhatan Industri silaturahmi Hotél & Resor LGBTQ wartos Pembaruan Tujuan Wisata trending Ayeuna Amérika Serikat megatkeun News

Florida anu paling kaserang infeksi, Hawaii tujuan Wisata AS anu paling parah

Bandara Rajana
Wisatawan di Bandara Miami

Penerbangan ka Florida sareng Hawaii pinuh Hotel anu saé. Garis di réstoran sering. Hiji pangunjung hilap anjeunna leres-leres aya di sawarga COVID-19 nalika ngadatangan Sunshine, atanapi Aloha Nagara dina waktos ayeuna.

Nyitak Friendly, PDF & Email
  1. Florida ngagaduhan panyebaran tercepat tina inféksi COVID-19 di Nagara Pariwisata utama dinten ayeuna kalayan 25991 kasus énggal atanapi 1210 kasus per juta penduduk. 27 urang maot atanapi 1.25 per juta
  2. Hawaii mangrupikeun Nagara Pariwisata AS anu paling parah kalayan 4 urang maot atanapi 2.17 per juta. Hawaii nyatet 845 kasus anyar atanapi 584 per juta
  3. Hawaii mangrupikeun Nagara Démokratik, Florida a Nagara Républik.
Jutaan urang Amerika nyarios Nuhun kana liburan,…. tapi ayeuna?

Bener henteu ngabédakeun virus COVID upami Amérika Serikat dijalankeun ku Gubernur Republik atanapi Gubernur Démokratik.

Naha Florida sareng Hawaii Cinta Anu Datang maot?

Muka Nagara kana Pariwisata tiasa janten rumus anu ogé muka Nagara pikeun nyatet inféksi COVID tinggi. Florida kabuka pikeun wisata, sareng kitu ogé Hawaii, ngabagéakeun para tamu kalayan panangan.

92% palancong LGBTQ di Amérika Serikat divaksinasi. Untung duanana Nagara anu ramah-LGBTQ.

Duanana nagara bagian bergilir-gilir saling bersaing pikeun sababaraha minggu ka pengker ngeunaan saha anu ngagaduhan wabah paling parah dina kasus COVID-19 anyar, sareng duanana nagara nolak nelepon larangan anu langkung bermakna pikeun industri pangunjung artos-na.

  • Babandingan dumasar kana statistik COVID 19 pikeun dinten ayeuna sanés lembur.
  • Kana waktosna Hawaii ngagaduhan nomer COViD-19 panghandapna tina Nagara mana waé. Angka na angkat tina panghandapna kana pikasieuneun saatos larangan perjalanan sareng syarat dirobih awal bulan ieu.
  • Tanggal 18 April 2020, ieu publikasi dilaporkeun ngeunaan Hawaii ditutup after COVID -19 angka inféksi ngaleuwihan 100 dina hiji dinten. Ngan minggu ayeuna ieu Hawaii parantos dugi ka 1200 inféksi énggal dina hiji dinten, sareng pariwisata tetep mekar kalayan boro-boro katingali aya laranganna.

    Hawaii dibuka pikeun pengunjung anu divaksinasi bulan ieu, sareng pikeun anu nganjang sareng uji négatip ti saprak Oktober 2020.

    Topeng santai Hawaii sareng syarat jarak jauh sosial di réstoran, hotél, sareng suhunan rohangan sanés, sareng COVID spiking nalika pariwisata berkembang pesat.

    Florida kabur dina nyingkahan seueur larangan, tetep dina pariwara salaku tujuan perjalanan anu saé, sareng COVID spike.

    Duanana nagara bagian Florida, sareng Hawaii sami, yén panyebaran COVID aya dina sadaya waktos dina waktos ayeuna nyingsieunan seueur warga lokal pikeun nyumput di bumina.

    Nalika Hawaii masih ngagaduhan ranjang rumah sakit anu cekap dina waktos ayeuna, di kamar darurat Florida sumebar ka lorong-lorong.

    Dina minggu kamari, Florida ngagaduhan kasus COVID langkung seueur tibatan sadaya 30 nagara bagian kalayan tingkat kasus panghandapna, digabungkeun.

    Duanana nagara bagian gaduh langkung ti 50% pendudukna pinuh divaksinasi, sareng kadua nagara terang jumlah bahaya aya di kem nonvaksinasi.

    Duanana Nagara ogé peryogi ékonomi pariwisata pikeun mekar sareng meunang 'anggap larangan anu kaku. Gubernur Hawaii Ige nempatkeun sababaraha larangan simbolis deui. Anjeunna meryogikeun réstoran ayeuna ngan ukur ngajual 50% rohangan na.

    Kusabab Amérika Serikat masih ditutup pikeun kaseueuran pariwisata internasional, duanana Amérika Serikat ngandelkeun wisatawan domestik. Pelancong Éropa leungit di Florida, sedengkeun Jepang, sareng Koréa henteu acan katingali di réstoran, toko, sareng pantai Hawaii.

    Pariwisata Doméstik kumaha ogé ngimbangan karugian ieu sareng parantos booming sapertos anu sateuacanna.

    Ironisna Gubernur Ige di Hawaii nyarios ka wisatawan yén henteu kedah perjalanan dina waktos ayeuna, sareng Otoritas Pariwisata Hawaii parantos nyobian ngajantenkeun perjalanan ka Hawaii sakumaha teu mungkin. Sadaya ieu tetep dina ceuli maot.

    Anu dibenerkeun ku pejabat yén wisatawan leres-leres henteu ngahiji sareng warga lokal pikaseurieun, sareng sadayana terang éta.

    Hawaii sareng Florida leres-leres silih caket saatos Hawaiian Airlines introduced penerbangan non-stop ti Honolulu ka Orlando.

    "Sésana carita" teu acan dipikaterang. Pikasieuneun bahkan panginten ngeunaan hasilna, Hanjakalna, sababaraha kalimat parantos ditulis dina témbok.

    Nyitak Friendly, PDF & Email

    Ngeunaan nyeratna

    Juergen T Steinmetz

    Juergen Thomas Steinmetz teras-terasan damel di industri perjalanan sareng pariwisata ti saprak anjeunna nonoman di Jérman (1977).
    Anjeunna ngadegkeun eTurboNews di 1999 salaku buletin online munggaran pikeun industri pariwisata perjalanan global.

    Leave a Comment

    14 Komentar

    • Di dieu di Hawaii, seuseueurna kasus anu seger mangrupikeun komunitas anu sumebar di antawis kulawarga sareng pakumpulan anu sanés turis. Upami panyebaranana di tujuan wisata keusik resort, tibatan lingkungan urang, pariwisata bakalan ditutup deui dina detak jantung. Urang sadayana resep nunjuk ramo, tapi urang henteu ngawaskeun diri sabab gampang pikeun nunjuk ramo ka batur

    • Éta sadayana ngeunaan artos. Hawaii hoyong artos. Jalma bosen dikurung sareng hoyong liburan dina biaya naon. Henteu resep kahirupan. Hirup sorangan atanapi saha waé ogé. Eureun ngumbara. Cicing di bumi. Jarak sosial, nganggo masker, Cuci tangan, Sanitasi, Janten urang tiasa ngalangkungan ieu sareng hirup urang deui. Dina tingkat egois atanapi hak ieu urang bakal tetep ngaheheh nyawa sareng janten gering. Pangorbanan ayeuna pikeun kasempetan pikeun ningkatkeun kaayaan ieu. Hawaii sareng Florida kedah nutup panto sareng ngabersihkeun polah aranjeunna. Kuring ngaraos goréng pikeun penduduk lokal Hawaii nalika aranjeunna diserang. Pastor Greed

    • Nalika tés dieureunkeun pikeun jalma anu divaksinasi Comimg ka Hawaii kasus-kasus mimiti naék dina sababaraha minggu jalma anu divaksinasi anu ngabawa éta dina nurunna réstoran sareng hotél dugi 50% moal lirén jalma-jalma anu ngabawa éta aranjeunna kedah diuji sateuacan ngempelkeun ka Hawaii