24/7 eTV BreakingNewsShow : Pencét dina tombol polumeu (kénca handap layar pidéo)
Déwan Pariwisata Afrika Asosiasi News Ngabobol Warta Internasional Megatkeun Berita Perjalanan kabudayaan Berita Pamaréntah wartos jelema Pengumuman Pers piknik Pembaruan Tujuan Wisata Rupa-rupa Berita Berita Breaking Zambia

Présidén Anyar Zambia, Hichilema, resep Pariwisata: Dewan Pariwisata Afrika siap kalibet

Présidén Zambia Hichilema

Nalika Dunya sareng Afrika nyarioskeun perkawis Zambia aranjeunna nyarioskeun ngeunaan Pariwisata sareng Tambaga.
Dinten ayeuna Hakainde Hichilema dikonfirmasi janten Présidén Zambia - sareng ku Pariwisata ieu Zambia meunang.
Dewan Pariwisata Afrika ningali ieu sareng gancang ngaku.

Nyitak Friendly, PDF & Email
  • poé 3 ago eTurboNews diprediksi Hakainde Hichilema janten présidén anyar Zambia. Ieu ayeuna sacara resmi dikonfirmasi.
  • Komisi pamilihan umum masihan Hichilema 2,810,777 cotes ngalawan lawanna Lungu anu nampi 1,814,201- kalayan sadayana kecuali hiji tina 156 konstituén anu diitung. Kituna pupuhu komisi Esau Chuly nyatakeun Hichilema janten Présidén Républik Zambia anu énggal
  • Salah sahiji pejabat internasional anu mimiti ngabagjakeun Présidén Hichilema nyaéta Pupuhu Déwan Pariwisata Afrika Cuthbert Ncube. Anjeunna terang kumaha artos pariwisata kanggo Présidén Hichilema anu énggal dipilih

Présidén Zambia anu anyar kapilih ogé saurang jalma wisata. Sataun katukang anjeunna ngobrol dina Facebook na tentang seueur tempat wisata di Zambia kalebet Curug Victoria, Lumangwe, sareng curug megah sanés di Circut Kalér, henteu hilap Ntumbachushi, Kamabo sareng Kudalila.
Anjeunna teras nyarioskeun perkawis hijrah mamalia pangageungna di dunya anu tiasa dipendakan di Zambia. Seni batu prasejarah sareng lukisan guha di seuseueurna propinsi urang sareng Nachikufu anu kawéntar di Manyinga.

Leuweung Fosil Chirundu ti saprak 150 juta taun ka tukang, mangrupikeun sumber tina Zambezi di Mwinlunga, 750 spésiés manuk, sareng sajumlah spésiés satwa anu sanés.

Présidén anyar nyatakeun daptar tempat wisata teu aya tungtungna. Anjeunna ngajelaskeun yén Zambia narik 900,000 wisatawan sataun ngan pikeun Curug Victoria nyalira.

Cenah urang henteu nempatkeun pariwisata di puncak kurung, tapi urang kedah ngalakukeunana ayeuna. Nalika anjeunna nyarios kieu, éta sateuacan COVID. Rencanana na naékkeun wisatawan janten 2.5 juta kalayan poténsial pangasilan minimum $ 1.9 milyar. Sakali dunya ieu ngagaduhan COVID-19 di balik présidén anyar ieu tiasa neraskeun rencana ieu salaku pamimpin Zambia.

Ngadangu ieu, teu heran yén salah sahiji anu pangpayunna ngabagjakeun présidén anu kapilih nyaéta Cuthbert Ncube, Pupuhu Déwan Pariwisata Afrika (ATB)

Dewan Pariwisata Afrika ngucapkeun salamet ka Yang Terutama Présidén Hakainde S Hichilema pikeun kapilih salaku Présidén 7 Républik Zambia.

Kami piara sareng ngahargaan hubungan anu caket sareng permata ieu di Afrika dina kerangka Pariwisata.

Zambia mangrupikeun penghasil tambaga panggedéna di dunya sareng salah sahiji Kaajaiban Dunya mangrupikeun tempat wisata di Zambia, The Mosi-wa-Tunya.

Cuthbert Ncube, Pupuhu ATB

nu Déwan Pariwisata Afrika (ATB) bakal ngadukung sareng ngajantenkeun hubungan sareng nagara raksasa ieu nalika urang ngawangun deui sareng nyusun deui Benua Afrika salaku tujuan pilihan anu dipikahoyong pikeun Afrika sareng Dunya.

Curug Victoria mangrupikeun simbut cai dunya anu ageung ragrag sareng penting pikeun dunya pikeun fitur géologis sareng géomorfologis anu luar biasa kalayan pandangan anu pikasieuneun sareng formasi lahan aktif anu digabungkeun sareng kaindahan anu luar biasa kusabab Curug, semprot halimun, sareng pelangi.

Selamat Presiden kuring. Kuring ngarepkeun yén nalika anjeun disumpah, anjeun bakal nungtun misah kakuatan. Langkung ti naon waé, Zambia peryogi kontinuitas kabijakan saluareun rézim sareng ngan yudikatif anu mandiri anu tiasa ngajamin éta. Ieu mangrupikeun salah sahiji seueur pesen anu dipasang dina média sosial sapertos Twitter. Pesen ieu dipasang ku Zikomo Kwambili.

Pesen sanésna dipasang:

Ngahaturkeun nuhun ka Présidén Hichilema sareng ka masarakat Zambia anu milih di luar wates suku anu nunjukkeun Zambia masih SATU BANGSA

Éta bakal janten katilu kalina yén kakawasaan parantos bergeser tengtrem ti pihak anu nguasaan ka oposisi ti saprak nagara Afrika kidul merdika ti Inggris di 1964.

Peuntas Zambia, perayaan bitu di jalan-jalan nalika pendukung Hichilema ngagem warna beureum sareng konéng Partai Serikat pikeun Pangwangunan Nasional (UPND) menari sareng nyanyi, sedengkeun supir ngacung.

Hichilema, 59, tilas CEO di firma akuntansi sateuacan lebet politik, ayeuna nyanghareupan tugas nyobian ngahudangkeun nasib Zambia. Ékonomi parantos diapung ngan ukur ku harga tambaga anu langkung nguntungkeun - ayeuna ngalayang sakitar jangkung dékade, didorong sabagian ku ledakan mobil listrik.

Taun kamari, Zambia, panambang tambaga kadua panglobana di Afrika, ngahasilkeun kaluaran rékor.

Lungu, 64, teu acan ngaku. Anjeunna parantos nunjukkeun yén anjeunna tiasa nantang hasilna, anu bakal hésé, ku margina.

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Juergen T Steinmetz

Juergen Thomas Steinmetz teras-terasan damel di industri perjalanan sareng pariwisata ti saprak anjeunna nonoman di Jérman (1977).
Anjeunna ngadegkeun eTurboNews di 1999 salaku buletin online munggaran pikeun industri pariwisata perjalanan global.

Leave a Comment