24/7 eTV BreakingNewsShow : Pencét dina tombol polumeu (kénca handap layar pidéo)
Airlines palabuan udara hal hiber Bahrain Ngabobol Warta Ngabobol Warta Internasional Megatkeun Berita Perjalanan Perjalanan Usaha wartos Ngawangun deui tanggung jawab Rusia Ngabobol Warta piknik kandaraan Pembaruan Tujuan Wisata News Kawat Wisata Rupa-rupa Berita

Teluk Air neraskeun penerbangan ti Bahrain ka Bandara Domodedovo Moscow

Teluk Air neraskeun penerbangan ti Bahrain ka Bandara Domodedovo Moscow
Teluk Air neraskeun penerbangan ti Bahrain ka Bandara Domodedovo Moscow
Ditulis ku Harry Johnson

Operator nasional Karajaan Bahrain ngahudangkeun deui penerbangan panumpang anu dijadwalkeun ka Féderasi Rusia.

Nyitak Friendly, PDF & Email
  • Penerbangan ti hub udara ka Bahrain bakal dioperasikeun mingguan nalika dinten Sabtu sareng Senén.
  • Dinten Sabtu, kadatangan di Domodedovo jam 14:05, angkat tabuh 14:50.
  • Dinten Senén, kadatangan tabuh 07:10, angkat tabuh 08:00.

Ti 14 Agustus 2021, maskapai nasional Karajaan Bahrain neraskeun penerbangan rutin ti Bandara Domodedovo Moskow.

Teluk Air neraskeun penerbangan ti Bahrain ka Bandara Domodedovo Moscow

Penerbangan ti hub udara ka Bahrain bakal dioperasikeun mingguan nalika dinten Sabtu sareng Senén. Dinten Sabtu, kadatangan di Domodedovo jam 14:05, angkat tabuh 14: 50 *. Dinten Senén, kadatangan tabuh 07:10, angkat tabuh 08: 00 *.

Teluk Air sareng Moskow Bandara Domodedovo parantos damel damel ti saprak 2014. Séptémber 2017, penerbangan naék janten unggal dinten kusabab kasuksésan jalur éta. Dina Maret 2019, penerbangan ka Bahrain dieureunkeun kusabab panutupan lalu lintas udara internasional kusabab Covid-19. Saprak mimiti gawé barengna sareng Bandara Domodedovo, Teluk Air parantos ngalakukeun 2,732 operasi take-off sareng badarat sareng ngangkut 180,000 panumpang dina jalur anu parantos ditangtoskeun.

Rute Bahrain unik pikeun hub penerbangan Moskow, jalur udara ieu nyayogikeun seueur rupa tujuan tina salah sahiji jaringan rute panggedéna di Wétan Tengah.

Teluk Air mangrupikeun maskapai milik pamaréntah sareng pamawa bendera Karajaan Bahrain. Kantor pusatna di Muharraq, maskapai éta ngoperasikeun penerbangan anu dijadwalkeun ka 52 tujuan di 28 nagara di Afrika, Asia, sareng Éropa. Pusat na nyaéta Bandara Internasional Bahrain.

* waktos angkat / kadatangan dituduhkeun dina waktos Moskow

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Harry Johnson

Harry Johnson parantos janten editor tugas kanggo eTurboNews ampir 20 taun. Anjeunna dumuk di Honolulu, Hawaii, sareng asalna ti Éropa. Anjeunna resep nyerat sareng ngaliput berita.

Leave a Comment