24/7 eTV BreakingNewsShow : Pencét dina tombol polumeu (kénca handap layar pidéo)
Berita Breaking Afghanistan Airlines palabuan udara hal hiber Ngabobol Warta Internasional Megatkeun Berita Perjalanan Perjalanan Usaha kajahatan Berita Pamaréntah Hak Asasi manusa wartos kasalametan piknik News Kawat Wisata trending Ayeuna Rupa-rupa Berita

Tujuh tiwas di huru-hara bandara Kabul sabab sadaya penerbangan komersial dibolaykeun

Tujuh tiwas dina huru-hara bandara Kabul, sabab sadaya penerbangan komersial dibolaykeun
Tujuh tiwas dina huru-hara bandara Kabul, sabab sadaya penerbangan komersial dibolaykeun
Ditulis ku Harry Johnson

Sababaraha jalma anu tiwas parantos nempel kana pesawat angkutan militér AS nalika éta angkat, tapi murag ka maotna teu lami saatos landas.

Nyitak Friendly, PDF & Email
  • Warga sipil Afghanistan anu putus asa ngaganggu évakuasi militér.
  • Sababaraha jalma anu tiwas parantos nempel kana pesawat angkutan militér AS nalika éta angkat.
  • Pasukan AS bajoang nahan balaréa dina sapeuting, sareng laporan muncul tina tembakan sareng stampaning bitu.

Tujuh warga sipil Afghanistan parantos tiwas di kabuyutan bandara Kabul, kalebet sababaraha jalma anu murag tina pesawat angkutan Amérika anu angkat, sareng sadaya penerbangan kaluar ti ibukota Afghanistan parantos kaganggu ku jalma-jalma di landasan pacu, pejabat AS dina laporan Kabul.

Sapanjang Minggu wengi, pasukan AS ngiringan ngajaga évakuasi para diplomat Amérika sareng padamel berjuang pikeun ngajauhkeun gerombolan jalma-jalma Afghanistan anu putus asa di landasan pacu di Bandara Hamid Karzai di Kabul, ayeuna ngan ukur jalur hirup antara dikawasa Taliban Apganistan sareng dunya luar.

Tujuh tiwas di huru-hara bandara Kabul sabab sadaya penerbangan komersial dibolaykeun

Sababaraha jalma anu tiwas parantos nempel kana pesawat angkutan militér AS nalika éta angkat, tapi murag ka maotna teu lami saatos landas terjun ka maotna.

Penerbangan komérsial kaluar tina Kabul ditunda dinten Minggu, tapi réncang-réncang Afgan anu putus asa rame ka landasan tunggal bandara, paduli usaha terakhir pikeun néwak hiber ti ibukota Afghanistan.

Pasukan Amérika bajoang nahan balaréa dina sapeuting, sareng laporan muncul tina tembakan sareng stampaning bitu.

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Harry Johnson

Harry Johnson parantos janten editor tugas kanggo eTurboNews ampir 20 taun. Anjeunna dumuk di Honolulu, Hawaii, sareng asalna ti Éropa. Anjeunna resep nyerat sareng ngaliput berita.

Leave a Comment