24/7 eTV BreakingNewsShow : Pencét dina tombol polumeu (kénca handap layar pidéo)
Airlines palabuan udara hal hiber Ngabobol Warta Internasional Megatkeun Berita Perjalanan Perjalanan Usaha Kanada Ngabobol Warta Cruising Industri silaturahmi Hotél & Resor Warta Méwah rapat Warta Méksiko Muter wartos Ngawangun deui resorts tanggung jawab Balanja piknik kandaraan Pembaruan Tujuan Wisata News Kawat Wisata USA Breaking News Rupa-rupa Berita

Méi pariwisata asup Amérika Kalér turun ku 74.1% dina 2020

Méi pariwisata asup Amérika Kalér turun ku 74.1% dina 2020
Méi pariwisata asup Amérika Kalér turun ku 74.1% dina 2020
Ditulis ku Harry Johnson

Pamulihan ramalan Amérika Kalér nuturkeun konsensus perjalanan umum umum yén pariwisata domestik bakal pulih heula ku 2022, tapi kadatangan internasional moal pulih dugi ka 2024.

Nyitak Friendly, PDF & Email
  • Total kadatangan internasional ka daérah éta turun 67% taun ka taun di 2020.
  • Pangeluaran inbound daérah turun ku 74.1%.
  • Prakiraan pikeun pengeluaran pariwisata asup nunjukkeun éta moal ngaleuwihan tingkat pra-pandemi dugi ka 2025.

Tujuan di Amérika Kalér (AS, Méksiko sareng Kanada) aya dina tahapan pengembangan wisata anu béda. Nanging, hiji faktor anu umum nyaéta pangaruh tina pandemi COVID-19 di taun 2020 parantos karasa pisan pikeun masing-masing ékonomi pariwisata masing-masing.

Méi pariwisata asup Amérika Kalér turun ku 74.1% dina 2020

Laporan 'Destinasi Pasar Pariwisata Wawasan pangénggalna: Amérika Kalér (2021)' ngalaporkeun yén total kadatangan internasional di daérah éta turun 67% taun ka taun (YoY) dina taun 2020 sareng pengeluaran asup ku 74.1%. Pamulihan ramalan Amérika Kalér nuturkeun konsensus perjalanan umum umum yén pariwisata domestik bakal pulih heula (2022), tapi kadatangan internasional moal pulih dugi ka 2024. Perkiraan pikeun pengeluaran pariwisata asup, nanging, nunjukkeun ieu moal ngaleuwihan tingkat pra-pandemi dugi saatos 2025.

COVID-19 masih tiasa diidentifikasi minangka ancaman pangageungna pikeun kamekaran dina sektor perjalanan, sareng di Amérika Kalér ieu henteu béda.

Kaleungitan belanja wisata asup taun 2020 (-74.1%) janten AS, Méksiko sareng Kanada éta signifikan. Ramalan pangénggalna nunjukkeun yén ieu henteu diharepkeun pulih deui dugi ka saatos 2025, sareng ieu bakal janten salah sahiji faktor anu paling hébat anu mangaruhan pamulihan ékonomi pikeun daérah dina sababaraha taun ka payun.

Salah sahiji kauntungan utama wisata asup nyaéta belanja, anu tiasa naekeun pendapatan ékonomi, ngarangsang padamelan sareng janten katalis pikeun pangwangunan infrastruktur. Masing-masing tujuan nyayogikeun tawaran pariwisata domestik anu kuat, tapi ieu henteu tiasa diandelkeun nyalira pikeun ngimbangan runtuhna perjalanan internasional.

Wisata ka Amérika Kalér ti tujuan sanés di dunya tiasa mahal. Survei panganyarna mendakan yén 23% réspondén global parantos ngirangan anggaran rumah tangga dina sataun katukang sareng 27% parantos 'ngirangan' ngirangan aranjeunna. Anggaran dikirangan hartosna kirang pengeluaran pikeun rekreasi mangaruhan kamampuan pikeun ngarambat. Konstrain anggaran bakal langkung penting pikeun mésér pangalaman perjalanan salami sababaraha taun ka payun, anu tiasa ngabahayakeun pamulihan pariwisata Amérika Kalér dibandingkeun sareng daérah anu sanés di dunya.

Kusabab jarak, konéktipitas sareng operator operator béaya rendah (LCC), perjalanan antara AS, Kanada sareng Mexico tiasa biaya murah, nyorong perjalanan ngalangkungan tujuan. Perjalanan intraregional bakal penting pisan pikeun pamulihan pariwisata Amérika Kalér. Unggal tujuan parantos gumantung pisan kana tujuan tatangga salaku sumber penting pikeun panghasilan ékonomi.

Ti bentang alam anu lega kaasup daérah basisir, taman nasional sareng jajaran gunung dugi ka kota-kota anu rame pinuh ku ciri budaya, Amérika Kalér ngagaduhan kauntungan tina tawaran pariwisata anu kuat. Ku alatan éta, aya rupa-rupa faktor narik anu mamingan pengunjung di seluruh dunya pikeun luang sareng bisnis. Salian ti tujuan anu pikaresepeun pikeun didatangan, pasar VFR (kunjungan babaturan sareng dulur) na anu saé ogé mangrupikeun fitur anu kuat. Kolaborasi antara organisasi pamasaran tujuan (DMOs) sareng badan pamaréntah bakal penting pisan pikeun mastikeun bantuan ékonomi pikeun daérah anu bakal maju.

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Harry Johnson

Harry Johnson parantos janten editor tugas kanggo eTurboNews ampir 20 taun. Anjeunna dumuk di Honolulu, Hawaii, sareng asalna ti Éropa. Anjeunna resep nyerat sareng ngaliput berita.

Leave a Comment