24/7 eTV BreakingNewsShow : Pencét dina tombol polumeu (kénca handap layar pidéo)
Airlines palabuan udara hal hiber Megatkeun Warta Éropa Ngabobol Warta Internasional Megatkeun Berita Perjalanan Perjalanan Usaha Warta Mecahkeun Czechia Républik Dominika Breaking News wartos Ngawangun deui tanggung jawab Rusia Ngabobol Warta kasalametan Berita Koréa Kidul piknik kandaraan Pembaruan Tujuan Wisata News Kawat Wisata Rupa-rupa Berita

Rusia neraskeun penerbangan ka Républik Céko, Républik Dominika sareng Koréa Kidul

Rusia neraskeun penerbangan ka Républik Céko, Républik Dominika sareng Koréa Kidul
Rusia neraskeun penerbangan ka Républik Céko, Républik Dominika sareng Koréa Kidul
Ditulis ku Harry Johnson

Saatos diskusi sareng ngémutan kaayaan épidemiologis di nagara-nagara tangtu, kaputusan kaputusan diangkat pikeun ngahambat larangan penerbangan internasional biasa sareng teu biasa (piagam) ti bandara Rusia ka Républik Dominika, Koréa Kidul sareng Républik Céko mimitian ti 27 Agustus 2021.

Nyitak Friendly, PDF & Email

Rusia bakal ngeureunkeun larangan anu ditetepkeun pikeun penerbangan panumpang komérsial sareng piagam anu dijadwalkeun ti Féderasi Rusia ka Républik Dominika, Républik Céko sareng Koréa Kidul tanggal 27 Agustus, pusat krisis anti-coronavirus nagara éta ngumumkeun dina pernyataan dinten ieu.

Rusia neraskeun penerbangan ka Républik Céko, Républik Dominika sareng Koréa Kidul

"Saatos diskusi sareng ngémutan kaayaan épidemiologis di nagara-nagara tangtu, kaputusan kaputusan diangkat pikeun ngahambat larangan penerbangan biasa (piagam) internasional ti bandara Rusia ka Républik Dominika, Koréa Kidul sareng Républik Céko mimitian ti 27 Agustus 2021 , "Pernyataan éta maca.

Salaku tambahan, penerbangan internasional ti Bandara Internasional Surgut diteruskeun deui dina 27 Agustus.

Numutkeun ka pusat krisis anti-coronavirus Rusia, jumlah penerbangan biasa ti Rusia ka Hungaria, Siprus, Kirgistan sareng Tajikistan bakal ditingkatkeun dimimitian ku 27 Agustus.

Jumlah Moskow-Budapest penerbangan bakal didorong tina opat dugi ka tujuh saminggu, samentawis hiji hiber saminggu bakal diidinan ti sababaraha kota sanés. Jumlah penerbangan ti Moscow ka Larnaca sareng Paphos di Siprus ogé bakal ngahontal tujuh, sedengkeun kota-kota Rusia anu sanésna ngagaduhan opat hiber saminggu.

Tujuh penerbangan saminggu bakal dioperasikeun ti Moskow ka Bishkek sareng Dushanbe. Sumawona, sababaraha kota Rusia bakal diberesihan gaduh hiji hiber saminggu ka ibukota Kyrgyz, ibukota Tajik, Khujand sareng Kulob.

Perjalanan udara sareng Hungaria sareng Siprus dibalikeun deui dina Juni saatos kapegat kusabab pandemi. Penerbangan antara Rusia sareng Tajikistan dilanjutkeun dina April sareng Kyrgyzstan deui di 2020.

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Harry Johnson

Harry Johnson parantos janten editor tugas kanggo eTurboNews ampir 20 taun. Anjeunna dumuk di Honolulu, Hawaii, sareng asalna ti Éropa. Anjeunna resep nyerat sareng ngaliput berita.

Leave a Comment