24/7 eTV BreakingNewsShow : Pencét dina tombol polumeu (kénca handap layar pidéo)
Airlines palabuan udara hal hiber Ngabobol Warta Internasional Karibia Berita Pamaréntah Industri silaturahmi Jamaica Breaking News wartos piknik Pembaruan Tujuan Wisata Rupa-rupa Berita

Jamaika ngabagéakeun pangunjung ka 1 juta ti saprak mimiti COVID-19 pandemi

Daynel Williams (kénca), sareng orokna di tangan, nyatakeun sumanget salaku Menteri Pariwisata, Hon Edmund Bartlett (3 Katuhu) ngawartoskeun ka anjeunna yén anjeunna mangrupikeun pangunjung anu ka juta sajuta Jamaika ti mimiti COVID-19 Pandemik. Ogé, ngabagi sakedap, nalika resepsi wilujeng sumping di Bandara Internasional Sangster pikeun nyirian tonggak tonggong kamari (15 Agustus), nyaéta (LR) Chief Executive Officer MBJ Bandara, Shane Munroe; Diréktur Penjualan Daérah, Blue Diamond Resorts International, Kerry-Ann Quallo Casserly sareng Jamaica Hotel sareng Présidén Asosiasi Wisatawan, Clifton Reader.

Éta mangrupikeun kejutan anu pikasieuneun pikeun salah saurang panumpang JetBlue sareng kulawargana salaku industri pariwisata Jamaika nandaan tonggak penting pikeun ngabagéakeun sajuta pengunjung singgah dina ngan 13 bulan, di tengah pandemi.

Nyitak Friendly, PDF & Email
  1. Panumpang anu sajuta dugi ka Jamaika di tengah COVID-19 ditampi ku hadiah saatos sumping.
  2. Diantara kado wilujeng sumping nyaéta voucher, sah salami sataun, nyayogikeun sadayana kulawarga liburan 4-dinten 3-wengi sadayana di Royalton.
  3. Dina kuartal terakhir, pariwisata di Jamaika parantos ningkat ku 5,000% kadatangan.

Daynel Williams, dipirig ku opat anggota kulawarga, nyebarkeun kabagjaan nalika anjeunna dianteur kaluar tina garis datangna panumpang dina JetBlue ti New York kamari (15 Agustus), kanggo ditepungan ku hiji tim pejabat, anu dipimpin ku Menteri Pariwisata, Hon Edmund Bartlett. Anjeunna dihuapkeun ku hadiah sareng ucapan salamet tina haté janten tamu anu kasohor ti saprak Jamaika dibuka deui watesna pikeun perjalanan udara internasional dina 15 Juni 2020. Sadaya wates ditutup dina bulan Maret 2020, ngiringan sadayana pendatang nalika pandemi coronavirus, COVID-19, mimiti nyandak tol.

Ngarangkul orok dina pananganna bari orok nyandél baju na, Ibu Williams ampir teu tiasa nyarios tapi berhasil ngulang "Ya Allah!" nalika anjeunna nyobian nahan kabagjaan anjeunna nalika Menteri Bartlett ngawartoskeun yén salaku pangunjung anu katujuh juta, anjeunna ayeuna janten pusat perhatian internasional, nyanghareupan sababaraha perwakilan média anu jostling kéngingkeun nembak anjeunna sareng kulawargana.

Ibuna, Jennifer Williams, urang Jamaika ti Oracabessa, St Mary, kalimpudan ku kabagjaan nalika anjeunna janten cai panon. "Kuring parantos iinditan bulak-balik ka Jamaika langkung ti 30 taun ayeuna sareng ieu henteu acan pernah kajantenan; Kuring bungah pisan, asa ceurik. " Anjeunna ngijinkeun sababaraha lawon kabungah ngalir bari nambihan, "Kuring resep pisan, kuring bagja pisan. Abdi henteu tiasa nganyatakeun perasaan kuring. ”

Diantara kado wilujeng sumping nyaéta voucher, sah salami sataun, nyayogikeun sadayana kulawarga liburan 4-dinten 3-wengi sadayana di Royalton, dipasihkeun ku Diréktur Penjualan Daerah pikeun Blue Diamond Resorts International, Kerry-Ann Quallo Casserly.

Menteri Pariwisata Jamaika dina Poé Laut Samudera

Nyarios pentingna kasempetan éta, Menteri Bartlett nyarios: "Ieu mangrupikeun tonggong sejarah wisata, henteu kantos sateuacanna, dina sataun sareng sasasih urang kantos gaduh sajuta pengunjung anu datang ka nagara urang." Sateuacan COVID-19 butuh waktos ka Jamaica ngadeukeutan 20 taun kanggo ngarékam juta kadatangan anu munggaran dina sataun. Nanging, dugi ka 2019, pas sateuacan pandemi pencét, persinggahan sareng pelayaran kadatangan, langkung ti 4 juta.

Saprak dibuka deui wates tanggal 15 Juni, taun kamari, pariwisata parantos kéngingkeun US $ 1.5 milyar sareng ngan langkung ti 50,000 tina 130,000 pagawé anu dipecat, ayeuna nuju padamel deui. Bandara Internasional Sangster nyalira parantos nyumbang 5,000 tina 7,000 padamelan na disimpen deui.

Mr Bartlett nyarios dina kuartal terakhir, "pariwisata ningkat ku 5,000 persén kadatangan" sareng pangasilan ogé ningkat sacara signifikan, "janten kami henteu ragu ngeunaan pangaruh wisata di Jamaikaprogram pamulihan ékonomi. ”

Diantara pésta wilujeng sumping sareng Minster Bartlett sareng Ibu Casserly, nyaéta Diréktur Pariwisata, Donovan White; Présidén Asosiasi Hotel sareng Pariwisata Jamaika, Clifton Reader; Chief Executive Officer (CEO) MBJ Bandara, Shane Munroe sareng Présidén sareng CEO Otoritas Bandara Jamaika, Audley Deidrick.

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Linda Hohnholz, éditor eTN

Linda Hohnholz parantos nyerat sareng ngédit tulisan ti saprak mimiti karirna damel. Anjeunna parantos nerapkeun karep bawaan ieu ka tempat-tempat sapertos Hawaii Pacific University, Chaminade University, Hawaii Children's Discovery Center, sareng ayeuna TravelNewsGroup.

Leave a Comment