Déwan Pariwisata Afrika Airlines palabuan udara hal hiber Ngabobol Warta Internasional Megatkeun Berita Perjalanan Perjalanan Usaha wartos jelema Ngawangun deui tanggung jawab Warta Breaking Afrika Kidul piknik kandaraan News Kawat Wisata Rupa-rupa Berita

Afrika Selatan Airways ngumumkeun Eksekutif Sementara Sementara

Afrika Selatan Airways ngumumkeun Eksekutif Sementara Sementara
Simon Newton-Smith nami SAA Eksekutif Sementara Sementara: Komérsial
Ditulis ku Harry Johnson

Simon Newton-Smith saacanna parantos nyekel kalungguhan kapamimpinan konci kalayan Virgin Atlantic Airways sareng Qatar Airways.

Nyitak Friendly, PDF & Email
  • Simon Newton-Smith nami SAA Eksekutif Sementara Sementara: Komérsial.
  • Simon Newton-Smith ngagabung sareng tim eksekutif SAA di Johannesburg.
  • Simon Newton-Smith mangrupikeun ahli penerbangan anu ngalaman pangalaman pikeun catetan lagu global.

South Africa Airways (SAA) resep ngumumkeun pengangkatan veteran industri maskapai, Mr. Simon Newton-Smith, dina jabatan SAA Interim Executive: Komérsial.

Afrika Selatan Airways ngumumkeun Eksekutif Sementara Sementara

Simon ngagabung sareng tim pamimpin eksekutif Afrika Selatan Airways 'di Johannesburg, Afrika Kidul sareng latar maskapai internasional anu saéna parantos ngagabung sareng SAA taun 2000 sareng janten Wakil Présidén, Penjualan di Amérika Kalér, dimana anjeunna mingpin penjualan, dukungan dagang, grup sareng harga departemén. Anjeunna ogé ngagaduhan posisi kapamimpinan konci sareng Virgin Atlantic Airways salaku Wakil Présidén, Penjualan di Amérika Kalér sareng Country Manager di Afrika Kidul, sareng Qatar Airways di Doha salaku Wakil Présidén Senior, Stratégi Komérsial.

Kidul Afrika Airways'CEO samentawis, Thomas Kgokolo, ngajelaskeun Simon salaku ahli penerbangan penerbangan anu trampil sareng catetan lagu global pikeun nyetir pendapatan anu nguntungkeun sareng nambihan nilai pelanggan dina sektor anu kompetitif, rumit sareng ngembang pesat. Simon ogé nambihan sacara signifikan kana kakuatan tim éksékutip anu beragam sareng berpengalaman pisan - sadayana anu ayeuna parantos siap sareng siap nyandak SAA ka payun. Anjeunna mawa kabeungharan pangalaman anu bakal janten kauntungan anu luar biasa pikeun SAA sareng konsumén kami sareng mitra dagang perjalanan di panjuru dunya.

"Kuring resep pisan ngiringan SAA sabab dimimitian bab anyar dina sajarah penerbangan Afrika Kidul. Ieu mangrupikeun operator sareng silsilah anu beunghar sareng dengki di dunya sareng kuring sareng tim eksekutif bakalan damel teu upaya dina usaha urang ngabagéakeun deui panumpang, ngasilkeun pendapatan sareng nganteurkeun kauntungan ", saur Mr Newton-Smith.

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Harry Johnson

Harry Johnson parantos janten editor tugas kanggo eTurboNews ampir 20 taun. Anjeunna dumuk di Honolulu, Hawaii, sareng asalna ti Éropa. Anjeunna resep nyerat sareng ngaliput berita.

Leave a Comment