Antigua & Barbuda Breaking News Baham Ngabobol Warta Warta Brebes Barbados Karibia Curacao Ngabobol Warta Grénada megatkeun News Industri silaturahmi Hotél & Resor Jamaika megatkeun News Warta Méwah wartos tanggung jawab Warta Breaking Saint Lucia piknik Pembaruan Tujuan Wisata Rupa-rupa Berita

Sendal Resorts: Dasawarsa nyanghareup ka Karibia

Yayasan Sendal ngabantosan Karibia

Taun ieu mangrupikeun peringatan 10 taun Yayasan Sendal, panangan dermawan Sendal sareng Pantai Resorts. Dina dasawarsa katukang, Sendal parantos damel teu kendat pikeun mangaruhan positip kahirupan langkung ti 840,000 jalma di peuntas Karibia.

Nyitak Friendly, PDF & Email
  1. Sendal Resorts Internasional parantos nyandak langkung seueur naon anu kedah dilakukeun di pulau-pulau dimana éta beroperasi.
  2. Sanés ngan ukur ngeunaan ngumpulkeun sareng nyéépkeun artos sabab Sendal ogé ngamanfaatkeun karep, tanaga, katerampilan, sareng kakuatan merekna.
  3. Yayasan Sendal ngungkulan masalah anu pokus kana tilu judul anu lega - pendidikan, masarakat, sareng lingkungan.

Sandals Resorts komitmen pikeun investasi anu nyiptakeun pangaruh anu positip sareng sustainable di kapuloan anu disebut bumi. Ngaliwatan Yayasan Sendal, Sandals Resorts Internasional diaktipkeun pikeun nyandak langkung seueur anu kedah dilakukeun di pulau-pulau dimana éta dioperasikeun ku ngajantenkeun Karibia anu pangsaéna. Sanés ngan ukur ngeunaan ngumpulkeun sareng nyéépkeun artos. Sendal ogé ngamangpaatkeun karep, énergi, katerampilan, sareng kakuatan merekna pikeun ngungkulan pasualan anu pokus kana tilu judul anu lega - pendidikan, masarakat, sareng lingkungan.

pendidikan

nu Yayasan Sendal nyayogikeun barudak boh déwasa pikeun alat penting sapertos beasiswa, pasokan, téknologi, program melek, bimbingan, sareng latihan guru, pikeun ngabantosan aranjeunna ngahontal poténsial lengkepna. Dugi ka ayeuna, 59,036 pon persediaan parantos disumbangkeun sareng 578 sakola positip kapangaruhan, kalebet 2,506 komputer anu disumbangkeun; 274,517 buku disumbangkeun; 169,079 siswa mangaruhan; 2,455 guru dilatih; sareng 180 beasiswa dilélér.

masarakat

Di Sandals Foundation, prakarsa diciptakeun sareng didukung anu ngalibatkeun sareng mere ilham jalma ku ngalatih katerampilan sareng anu ngungkulan pasualan sosial anu rumit pikeun nguatkeun komunitas. Aya 384,626 anggota masarakat anu sacara konstruksif kapangaruhan kaasup 248,714 jalma ngalangkungan inisiatif kaséhatan; 243,127 Bentuk Hébat! Pasien Nyawat Gigi + iCARE, 102,150 nyumbangkeun cocooan; 4,218 ucing sareng anjing spay sareng néuter; sareng 397 orok pre-term nampi kasempetan tarung kalayan bantosan Yayasan umumna 24,215 sukarelawan komunitas.

lingkungan

Salaku Sendal, aranjeunna janji bakal ningkatkeun kasadaran lingkungan, ngembangkeun prakték konservasi anu épéktip, sareng ngajar ka generasi kahareup kumaha miara komunitasna sareng ngalestarikeun lingkunganana. Kusabab Sendal, kasadaran lingkungan ngahontal 43,871 kalayan 12,565 tangkal dipelak; 83,304 penyu aman netep; 6,000 fragmen karang dipelak; 37,092 pon sampah dikumpulkeun; sareng 6 tempat suci laut nampi dukungan ti Sandals Foundation.

Sadaya sumbangan, naha moneter, palayanan, atanapi in-kind, 100% langsung ngadukung program sareng prakarsa Yayasan Sendal anu ngajantenkeun bénten-bénten anu tetep pikeun masarakat sareng tempat Karibia.

Yayasan Sandals narékahan pikeun ngabantosan jangji na ka masarakat Karibia pikeun ningkatkeun kahirupan masarakat sareng ngalestarikeun lingkungan alam ngalangkungan investasi dina proyek sustainable dina pendidikan, lingkungan, sareng masarakat.

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Linda Hohnholz, éditor eTN

Linda Hohnholz parantos nyerat sareng ngédit tulisan ti saprak mimiti karirna damel. Anjeunna parantos nerapkeun karep bawaan ieu ka tempat-tempat sapertos Hawaii Pacific University, Chaminade University, Hawaii Children's Discovery Center, sareng ayeuna TravelNewsGroup.

Leave a Comment