24/7 eTV BreakingNewsShow : Pencét dina tombol polumeu (kénca handap layar pidéo)
Airlines hal hiber Megatkeun Berita Perjalanan Perjalanan Usaha wartos Ngawangun deui tanggung jawab piknik kandaraan News Kawat Wisata Amérika Serikat megatkeun News Rupa-rupa Berita

Alaska Airlines mawa 12 jet Boeing 737-9 anyar

Alaska Airlines mawa 12 jet Boeing 737-9 anyar
Alaska Airlines mawa 12 jet Boeing 737-9 anyar
Ditulis ku Harry Johnson

Pilihan anu dilaksanakeun pikeun pangiriman di 2023 sareng 2024 salajengna ningkatkeun pandangan keuangan sareng kelestarian Alaska Airlines.

Nyitak Friendly, PDF & Email
  • Alaska Airlines ngagancangkeun kamekaran armada na.
  • Alaska Airlines ngalaksanakeun pilihan mimiti dina 12 pesawat Boeing 737-9.
  • Pesawat pilihan ayeuna komitmen teguh pikeun 2023 sareng 2024.

Alaska Airlines ngumumkeun dinten ayeuna éta ngagancangkeun pertumbuhan armada na ku ngalaksanakeun pilihan mimiti dina 12 pesawat Boeing 737-9. Pilihan pesawat ayeuna komitmen teguh pikeun 2023 sareng 2024. komitmen tambahan ieu nyayogikeun total perusahaan 737-9 urutan ka 93 pesawat, lima diantarana ayeuna aya jasa.

Alaska Airlines mawa 12 jet Boeing 737-9 anyar

Alaska Airlines ngumumkeun perjanjian anu direstrukturisasi sareng Boeing dina bulan Désémber 2020 kanggo kéngingkeun 68 Pesawat Boeing 737-9 antara 2021 dugi ka 2024, sareng pilihan kanggo 52 pangiriman deui antara 2023 sareng 2026. Taun ieu, maskapai parantos nganggo 25 tina pilihan, kalebet 13 pesawat dina Méi. Salaku bagian tina transaksi ieu, Alaska bakal nambihan 25 pilihan kanggo ngeusian deui anu parantos dilaksanakeun.

"Kami bungah ngagancangan pertumbuhan Alaska, ngawangun pondasi kauangan anu kuat anu ngamungkinkeun urang nyanghareupan pandemi," saur Nat Pieper, wakil presiden senior armada, keuangan sareng aliansi di Alaska Airlines. "Pesawat ieu mangrupikeun investasi anu wicaksana, jangka panjang dina bisnis urang anu tiasa urang laksanakeun bari sakaligus ngajaga neraca anu kuat."

Ngirimkeun2021202220232024total
Orde Teguh Asli1231131268
May Pilihan Latihan--9413
Latihan Pilihan Agustus--10212
total1231321893

"Boeing teras janten pasangan anu hebat pisan pikeun Alaska. Kami mimiti ngalayang 737-9an munggaran urang di musim semi ieu, sareng kami resep pisan kana operasional, kinerja kauangan sareng lingkungan pesawat, "saur Pieper. "Pesawat langkung ti ekspektasi urang - tina sepi mesinna dugi ka kisaran anu langkung ageung anu disayogikeun - sareng tamu urang resep aranjeunna."

737-9s Alaska dikonfigurasi pikeun nyandak 178 tamu ku 16 korsi Kelas Pertama sareng 24 korsi Kelas Premium, anu nyayogikeun ruang legi premium tina maskapai AS anu sanés. 

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Harry Johnson

Harry Johnson parantos janten editor tugas kanggo eTurboNews ampir 20 taun. Anjeunna dumuk di Honolulu, Hawaii, sareng asalna ti Éropa. Anjeunna resep nyerat sareng ngaliput berita.

Leave a Comment