24/7 eTV BreakingNewsShow : Pencét dina tombol polumeu (kénca handap layar pidéo)
Berita Breaking Afghanistan Airlines palabuan udara hal hiber Ngabobol Warta Internasional Megatkeun Berita Perjalanan Perjalanan Usaha kajahatan Berita Pamaréntah wartos kasalametan piknik kandaraan Pembaruan Tujuan Wisata News Kawat Wisata trending Ayeuna Rupa-rupa Berita

Taliban lirén sadayana penerbangan ti Bandara Internasional Kabul

Taliban lirén sadayana penerbangan ti Bandara Internasional Kabul
Pejuang Taliban jaga-jaga di hareup Bandara Internasional Hamid Karzai, di Kabul, Afganistan,
Ditulis ku Harry Johnson

Unit Taliban parantos caket ka bandara sareng némbak sababaraha peringatan pikeun ngabubarkeun jalma-jalma anu parantos berkumpul di ditu.

Nyitak Friendly, PDF & Email
  • Taliban ngabatalkeun sadayana angkat di bandara Kabul.
  • Bandara Internasional Kabul angkat "ditunda samentawis".
  • Sadaya penerbangan disarankeun henteu hiber ngalangkungan Afganistan.

Wakil Taliban ngumumkeun dinten ieu yén angkatna sadaya penerbangan ti Bandara Internasional Kabul "ditunda samentawis" dugi ka aya bewara salajengna.

Taliban lirén sadayana penerbangan ti Bandara Internasional Kabul

Numutkeun laporan lokal, unit Taliban parantos caket ka bandara sareng némbak sababaraha peringatan pikeun ngabubarkeun jalma-jalma anu parantos berkumpul di ditu.

Sateuacanna, sadaya penerbangan komersial ti bandara Kabul dibatalkeun, sedengkeun sadaya pesawat transiting disarankeun reroute sareng henteu hiber ngalangkungan Apganistan. Dinten Salasa, Sekretaris Luar Negeri Inggris Dominic Raab nyarios yén kaayaan di bandara parantos tenang.

Tanggal 15 Agustus, éta Taliban ngalih kana Kabul sareng ngalaksanakeun kendali pinuh pikeun kota dina sababaraha jam. Présidén Afghanistan Ashraf Ghani turun, sakumaha cenah, pikeun nyingkahan pertumpahan getih sareng kabur ti nagara éta. Nagara-nagara Kulon ngévakuasi kawarganagaraan sareng padamel kadutaanana.

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Harry Johnson

Harry Johnson parantos janten editor tugas kanggo eTurboNews ampir 20 taun. Anjeunna dumuk di Honolulu, Hawaii, sareng asalna ti Éropa. Anjeunna resep nyerat sareng ngaliput berita.

Leave a Comment