24/7 eTV BreakingNewsShow : Pencét dina tombol polumeu (kénca handap layar pidéo)
Airlines palabuan udara hal hiber Megatkeun Warta Éropa Ngabobol Warta Internasional Megatkeun Berita Perjalanan wartos Rusia Ngabobol Warta kasalametan teknologi piknik kandaraan News Kawat Wisata trending Ayeuna Rupa-rupa Berita

Pesawat prototipe kacilakaan di Rusia ngabunuh sadaya jalma dina kapal

Pesawat prototipe kacilakaan di Rusia ngabunuh sadaya jalma dina kapal
Pesawat prototipe kacilakaan di Rusia ngabunuh sadaya jalma dina kapal
Ditulis ku Harry Johnson

Pesawatna lasut strip badarat ku 1.5 kilométer (0.9 mil) sareng ngabeledug nalika tabrakanna sareng taneuh.

Nyitak Friendly, PDF & Email
  • Pesawat nabrak caket Moskow.
  • Pesawat angkutan militér Rusia énggal kaduruk sareng nabrak nalika hiber munggaran.
  • Teu aya anu salamet dina kacilakaan pesawat Moskow.

Pesawat angkutan Rusia anu anyar parantos nabrak nalika hiber uji nalika nyobian nyobian badarat di pangkalan udara Kubinka di luar Moskow, maéhan sadayana tilu urang naék.

Pesawat prototipe kacilakaan di Rusia ngabunuh sadaya jalma dina kapal

Pesawat sono ka jalur badarat 1.5 kilométer (0.9 mil) sareng ngabeledug nalika tabrakan sareng taneuh.

Pesawat prototipe kacilakaan di Rusia ngabunuh sadaya jalma dina kapal

Numutkeun data awal, kacilakaan éta disababkeun ku seuneu dina mesin jangjang katuhu pesawat.

Pangembang pesawat, United Aircraft Corporation, parantos ngonfirmasi kacilakaan éta, nyatakeun yén sateuacan pesawat prototipe nabrak, mesin katuhu pesawatna hurung, ngabalukarkeun Il-112V condong ka beulah katuhu. Pesawat mimiti kaleungitan kagancangan sateuacan malik sareng murag kana taneuh caket Pangkalan hawa Kubinka.

United Aircraft Corporation (UAC) ngalaporkeun yén pesawat éta dirintis ku lulugu pilot Perusahaan Pesawat Ilyushin, pilot uji kelas 1, Pahlawan Rusia Nikolai Kuimov, pilot uji kelas 1 Dmitry Komarov sareng insinyur uji kelas 1 Nikolai Khludeyev .

Rostec, perusahaan induk ti United Aircraft Corporation, ngumumkeun yén bakal nyiptakeun komisi pikeun nalungtik kacilakaan éta, nyatet yén éta masih dina tahap eksperimen na.

Numutkeun ka sumber dina penegak hukum, awak sadaya tilu awak awak pesawat Ilyushin Il-112V panganyarna Rusia parantos pulih.

Sumber industri penerbangan nyatakeun yén awak lyushin Il-112V nyobian nyalametkeun pesawat dugi ka waktos terakhir sareng nyetir pesawat jauh ti gedong padumukan. 

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Harry Johnson

Harry Johnson parantos janten editor tugas kanggo eTurboNews ampir 20 taun. Anjeunna dumuk di Honolulu, Hawaii, sareng asalna ti Éropa. Anjeunna resep nyerat sareng ngaliput berita.

Leave a Comment