24/7 eTV BreakingNewsShow : Pencét dina tombol polumeu (kénca handap layar pidéo)
Pos Tamu

Kumaha anjeun tiasa ngeureunkeun masalah panyangga pidéo?

Ditulis ku jelema nu nyunting

Ringkesan: Kaseueuran urang nganggo smartphone sareng browser laptop pikeun padamel sareng tujuan hiburan. Nalika ngeunaan hiburan, nonton pilem, pidéo YouTube, sareng carita video anu diunggah sareng gulungan dina platform sosial populér mangrupikeun pilihan urang. Tapi naha anjeun kantos nyanghareupan masalah panyangga video nalika ngalirkeun eusi online? Sanés hal anu paling ngaganggu? Nya, henteu deui! Artikel ieu bakal ngantep anjeun dina sababaraha hacks anu tiasa anjeun anggo pikeun gampang ngalereskeun masalah panyangga video dina platform naon waé.

Nyitak Friendly, PDF & Email
  1. Upami anjeun nonton kontén sacara online sacara rutin, anjeun pasti parantos nyumponan tanda panyangga video anu pikasieuneun dina sababaraha waktos.
  2. Bunderan anu terus muterkeun panginten mangrupikeun hal terakhir anu anjeun hoyong tingali nalika anjeun badé nyobian mikaresep pilem nganggo bak popcorn salami akhir minggu.
  3. Éta tiasa ngarusak sakabéh pangalaman pikeun anjeun.

Tapi naha anjeun kantos mikir naha éta kajantenan? Nya tangtosna, kagancangan internét anu laun mangrupikeun hiji alesan pikeun pidéo diputer kalayan lags, tapi naha aya sabab kitu anu nyababkeun masalahna? Sumawona, naha aya anu tiasa anjeun laksanakeun? Gabung sareng kami nalika kami nunjukkeun anjeun kumaha ngeureunkeun masalah panyangga pidéo sakali sareng sadayana.

Mimiti hal-hal - Naha pidéo nyangga?

Nalika anjeun ngalirkeun pidéo langsung tina internét, pidéo henteu disimpen dina panyimpenan lokal anjeun tapi dina cloud server. Éta diunduh salaku data sacara real-time sareng diputer dina alat anjeun. Naon waé reureuh atanapi gangguan dina unduhan tiasa nyababkeun pidéo janten lag atanapi macét nalika maén deui, maksa anjeun ningali simbol ngamuat dina layar. Proses ieu disebat “buffering,” mékanisme pramuat pidéo kana panyangga mémori alat.

Idéalna, pamuatan pidéo kedahna lancar pisan yén pangguna akhir henteu mendakan gangguan nalika playback. Tapi ieu henteu kajantenan unggal waktos kusabab alesan ieu:

Laju internét henteu cekap

Leres, masalah gancang. Panyadia ladénan Internét sering kalibet dina perang anu sesah, ngajantenkeun pangguna unduhan data gancang-gancang kusabab alesan ieu. Upami bandwidth konéksi internét anjeun henteu cekap luhur, anjeun bakal sering kaserang masalah panyangga pidéo. Anjeun tiasa ogé nyanghareupan masalah ieu upami modem atanapi router anjeun ketinggalan jaman atanapi henteu jalan leres. Seueur teuing alat anu nyambung kana jaringan anu sami sacara sakaligus ogé tiasa ngalungkeun kasalahan ieu.

Masalah parangkat

Iraha anjeun terakhir ningkatkeun router anjeun? Nalika ngamutahirkeun router anjeun kana versi pangénggalna saé, nganggo router firmware lami kadang-kadang sumber masalah. Pariksa naha spésifikasi router anjeun cocog sareng anu disayogikeun ku ISP. Babarengan ieu, pastikeun komputer anjeun henteu nyanghareupan masalah sapertos driver jaringan ketinggalan jaman, drive kartu grafis rusak, browser wéb anu salah, jst.

Maju, hayu urang ayeuna cobaan ningali kumaha ngalereskeun panyangga video nganggo solusi saderhana.

Kumaha carana ngeureunkeun panyangga pidéo

Aya sababaraha solusi pikeun masalah panyangga pidéo, janten disarankeun mimitian ti ngalereskeun manual anu paling saderhana (didaptarkeun heula) teras ngalih ka anu salajengna upami anu sateuacanna henteu jalan.

1. Pariksa kagancangan Internét anjeun

Upami sababaraha anggota anggo internét dina rumah tangga anjeun, anjeun sacara alami peryogi sambungan gancang-gancang, anu tiasa ngadukung surfing kualitas anu saé pikeun sababaraha alat sakaligus. Pikeun mariksa sabaraha kagancangan alat anjeun (anu nampi vidéo anu ditampi) nampi, laksanakeun tés speed internét saderhana nganggo panyungsi wéb anjeun. Upami kagancangan langkung handap tina anu anjeun peryogikeun, hubungi ISP anjeun pikeun rencana bandwidth anu langkung saé.

Laju tés internét

2. Kaluar program anu dijalankeun di tukang

Upami anjeun nyanghareupan masalah buffering dina komputer, parios beban sistem anjeun ayeuna ngalangkungan Task Manager. Upami komputer anjeun kabebanan ku padamelan sareng nunjukkeun panggunaan ingetan anu luhur, anjeun moal ngagaduhan putereun anu saé dina pidéo anu disébas. Kusabab sumberdaya komputer diilikan di tempat sanés, éta moal ngalirkeun pidéo sakumaha lancar sakumaha mistina. Pikeun ngungkulan pasualan, gulung kana daptar prosés sareng tingali anu nganggo sumber anu paling. Upami anjeun henteu nganggona, pilih ku ngaklik éta sakali, teras pencét éta "Tugas Akhir" tombol pikeun ngeureunkeun prosés sapertos kitu.

Tutup prosés anu padet sumberdaya anu dijalankeun di tukang

3. Ngurangan kualitas video anu anjeun nonton

Éta henteu rusiah yén video résolusi luhur langkung ageung dina ukuran file. Ayeuna ukuran video langkung ageung, langkung seueur waktos sareng kakuatan pikeun ngalirkeunana ka internét. Janten kanggo ningkatkeun pangalaman nempoan sakedik, cobian nonton vérsi résolusi langkung handap tina pidéo na. Anjeun tiasa mendakan pilihan pikeun milih antara résolusi pidéo anu anjeun hoyong nonton dina Netflix, YouTube, sareng platform sanés.

Ngurangan kualitas video anu anjeun tonton

4. Unduh pidéo kana alat anjeun

Upami teu aya jalan anu sanés, solusi anu pangsaéna nyaéta pikeun ngaunduh pidéo kana panyimpenan lokal anjeun. Ku cara ieu, sahenteuna sakali unduhan réngsé, anjeun bakal tiasa nonton deui tanpa gangguan. Anjeun tiasa ogé nyobaan hack anu paling gampang sareng gancang pikeun nyiptakeun panyangga anu langkung ageung ku ngareureuhkeun aliran pikeun sababaraha menit teras dilanjutkeun saatosna.

Unduh pidéo kana alat anjeun atanapi reureuhkeun pikeun nyiptakeun panyangga anu langkung ageung

Diunduh pidéo na tapi tetep henteu jalan? Coba ieu!

Upami anjeun parantos nyobian sareng nyobian trik pikeun ngaunduh pidéo tapi tetep henteu lancar, file anu diunggah aslina panginten tiasa rusak atanapi rusak. Bisi sapertos kitu, ngalereskeunana kalayan dipercaya sareng éfisién pakakas ngalereskeun pidéo Disarankeun.

Menurut kami, Stellar Repair for Video mangrupikeun pilihan anu pangsaéna dina skénario ieu. Ngalawan pidéo anu rusak tina format naon waé, parangkat lunak ieu mangrupikeun jawaban anu pangsaéna pikeun masalah "kumaha ngeureunkeun panyangga pidéo". Alatna nuturkeun pendekatan 3-léngkah anu saderhana. Éta hadir sareng antarbeungeut intuitif anu ngajantenkeun damel gampang pisan.

Ieu kumaha anjeun tiasa nganggo alat ieu pikeun ngalereskeun panyangga pidéo:

  1. Kepala ka halaman produk resmi pikeun Stellar Repair for Video teras pencét dina "Unduh Gratis" link.
  2. Saatos file parantos diunduh, klik dua kali pikeun masang aplikasi.
  3. Sakali instalasi réngsé, ngajalankeun Stellar Repair for Video.
  4. Dina panganteur parangkat lunak, pencét dina kotak anu nyebatkeun "Tambihkeun File" pikeun nambihan file pidéo anu kedah dilereskeun. Anjeun tiasa nambihan sababaraha file di dieu.

Perbaikan Stellar pikeun layar utama Video (https://www.stellarinfo.com/onlinehelp/en/stellar-repair-for-video-win-4/)

  • Saatos nambihan file kana alat, pencét dina "Perbaikan" tombol pikeun ngamimitian prosés perbaikan.

Ngalereskeun Stellar pikeun file Video anu kedah dirobih ditambihan (https://www.stellarinfo.com/onlinehelp/en/stellar-repair-for-video-win-4/)

  • Bar kamajuan bakal ditingalikeun pikeun nunjukkeun sabaraha prosésna parantos réngsé.

Ngalereskeun Stellar pikeun kamajuan Perbaikan pidéo

  • Saatos file pidéo parantos dibéréskeun, anjeun tiasa nilik heula file sateuacan disimpen kana komputer.

Perbaikan Stellar pikeun pidéo pidéo Pidéo sateuacan disimpen (https://www.stellarinfo.com/onlinehelp/en/stellar-repair-for-video-win-4/)

Saatos file video anu diunduh parantos beres, cobian maénkeun éta. Saenyana, anjeun henteu kedah nyanghareupan masalah panyangga pidéo ayeuna.

Pikeun mungkus éta

Panyangga pidéo mangrupikeun masalah anu nyerang unggal streamer kontén online. Tapi hatur nuhun, ayeuna aya ubar pikeun masalah! Salian ti mariksa kagancangan internét anjeun sareng nutup aplikasi latar tukang, ngaunduh pidéo dina sistem lokal anjeun ogé tiasa nyobian. Upami video anu diunduh ogé gagal diputer, tong ragu-leres ngalereskeunana nganggo alat sapertos Stellar Repair for Video kanggo ngalereskeun buffering video.

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

jelema nu nyunting

Pimpinan redaksina nyaéta Linda Hohnholz.

Leave a Comment