24/7 eTV BreakingNewsShow : Pencét dina tombol polumeu (kénca handap layar pidéo)
Airlines palabuan udara hal hiber Ngabobol Warta Internasional Megatkeun Berita Perjalanan Perjalanan Usaha Industri silaturahmi Hotél & Resor Warta Méwah wartos Ngawangun deui tanggung jawab Balanja piknik kandaraan News Kawat Wisata Amérika Serikat megatkeun News Rupa-rupa Berita

Rencana perjalanan: Dimana Gen Z, Millennial sareng Gen X bentrok sareng dimana aranjeunna ngajajar?

Rencana perjalanan: Dimana Gen Z, Millennial sareng Gen X bentrok sareng dimana aranjeunna ngajajar?
Rencana perjalanan: Dimana Gen Z, Millennial sareng Gen X bentrok sareng dimana aranjeunna ngajajar?
Ditulis ku Harry Johnson

Ulikan perjalanan ngungkabkeun bentrokan sareng penjajaran diantara Gen Z, Millennial sareng Gen X.

Nyitak Friendly, PDF & Email
  • Gen Z mangrupikeun generasi anu paling pikaresepeun kalayan langkung ti satengah (51%) ngarencanakeun perjalanan internasional sareng 37% domestik.
  • Gen X langkung ragu sareng 33% henteu ngumbara ka kota sanés dina langkung ti sataun.
  • Kasalametan tetep luhur dina pikiran pikeun sadaya generasi, kalayan sakedik langkung ti satengah réspondén ti unggal generasi nyatakeun yén éta mangrupikeun perhatian anu utama pikeun rencana perjalanan.

Panilitian anyar ngungkabkeun perjalanan Amérika aya dina puncak pikiran unggal jalma, sanaos generasi turun-tumurun dibagi kana pendekatanana pikeun rencana perjalanan.

Aya sababaraha unsur perjalanan sareng perencanaan Gen Z, Millennial sareng Gen X satuju - masalah kaamanan, gangguan tina ngabiayaan sareng hoyong petualangan luar.

Rencana perjalanan: Dimana Gen Z, Millennial sareng Gen X bentrok sareng dimana aranjeunna ngajajar?

Nanging, aya perpecahan diantara kelompok ieu - dugi ka mana tujuanana, frékuénsi perjalanan, anggaran sareng naon anu aranjeunna pikahoyong nyéépkeun langkung seueur artos pikeun perjalananna.

Nalika Urang Amérika Ngarepkeun Wisata, Milénial sareng Gen X Tetep Deukeut ka Bumi Sedengkeun Gen Z Sigana Internasional

Urang Amerika parantos aya di karantina ngantosan betah larangan perjalanan siang sareng aranjeunna tiasa ngawitan ngarencanakeun liburan deui.

  • Mayoritas réspondén ngalangkungan generasi (70%) parantos ngamimitian ngarencanakeun pakansi, tapi dimana jalma-jalma bade beragam.
  • Gen Z mangrupikeun generasi anu paling pikaresepeun kalayan langkung ti satengah (51%) ngarencanakeun perjalanan internasional sareng 37% domestik.
  • Kota-kota internasional anu top pikeun wisatawan AS kalebet San Juan, Dubai, Cyclades sareng Paris.
  • Wisatawan Gen Z tiasa ngamanfaatkeun tujuan anu dipikaresep di luar negeri kalayan pangalaman anu henteu kapohokeun sapertos kapal bioluminescent bay sareng wisata mata air panas di San Juan, gurun safari di Dubai, Pulo vulkanik pesiar di Cyclades sareng kelas pembakaran macarons Perancis di Paris.
  • Ampir satengah Milenial (48%) sareng langkung ti satengah Gen Xers (61%) ngarencanakeun tetep di rumah tangga. 35% Milenial sareng 20% ​​Gen Xers milari internasional.
  • Gen Z sareng Millennial parantos ngamangpaatkeun pangangkatan larangan perjalanan - 37% Gen Zers sareng 34% Milénial ngumbara ka kota sanés dina bulan kamari. Di sisi séjén, Gen X langkung ragu sareng 33% henteu ngumbara ka kota sanés dina langkung ti sataun. 
  • Sadaya generasi paling ngarepkeun ngumbara ka pantai - rengking heula, di luhur gunung, kota sareng padesaan. Pantai-pantai anu dipikahoyong di Rajana sareng San Diego sigana bakal dugi di tempat-tempat éta di opat kota top AS pikeun Gen Z, Millennial sareng Gen X.
  • Salian ti pantai, Gen Z sareng Millennial ogé gumbira ngajajah kota-kota anyar - tempat anu aranjeunna rencanakeun didatangan di Amérika Serikat kalebet New York City, Miami, Los Angeles sareng San Diego.
  • Gen X milari rencana pikeun nganjang ka New York City, Miami, San Diego sareng Washington, DC
Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Harry Johnson

Harry Johnson parantos janten editor tugas kanggo eTurboNews ampir 20 taun. Anjeunna dumuk di Honolulu, Hawaii, sareng asalna ti Éropa. Anjeunna resep nyerat sareng ngaliput berita.

Leave a Comment