hal hiber Ngabobol Warta Internasional Berita Pamaréntah Industri silaturahmi wartos Seychelles Ngabebas Warta piknik Pembaruan Tujuan Wisata Rupa-rupa Berita

Seychelles janten digital dina panggung média Italia kalayan kampanye sasaran

Kantor perwakilan Pariwisata Seychelles di Italia babarengan sareng mitra pamasaran Qatar Airways parantos ngaluncurkeun kampanye konsumen kana dua bagéan anu penting pisan sareng tujuan pikeun tujuan - bulan madu sareng ékowisata.

Nyitak Friendly, PDF & Email
  1. Seychelles aya dina sorotan portal panganten luhur Italia Matrimonio.com.
  2. Portal na boasts 700,000+ ngical paralatan, 20 juta pamaké unik sareng 7 juta ulasan.
  3. Éta ogé pamimpin dina saluran média sosial kalayan langkung ti 8,100,000 penggemar dina Facebook, langkung ti 3,950,000 pengikut dina Instagram sareng 2,000,000 pengikut di Pinterest sareng munggaran dina Search Engine Marketing sareng hasil Search Engine Optimization.

Target pasangan pikeun nikah dina usum kawinan salajengna, saatos dicabut larangan upacara kawinan Juni 2021 ku Pamaréntah Italia, Seychelles mangrupikeun sorotan portal panganten luhur Italia Matrimonio.com.

Logo Seychelles 2021

Pamimpin global pikeun perencanaan kawinan online kalayan pangsa 96% tina perkawinan 195,000 anu diayakeun unggal taun di Italia sareng aktip di 12 pasar sadunya, portal kawinan ieu mangrupikeun rujukan anu paling penting pikeun pasangan anu ngatur pernikahanna sareng nampilkeun sadaya maluruh anu aya hubunganana sareng perkawinan, sapertos salaku gowns, tempat, kembang sareng tujuan bulan madu. Misi aranjeunna diwangun ku ngabantosan pasangan anu tunangan ngarencanakeun kawinan ku ngahubungkeun aranjeunna sareng panyadia luhur di daérah aranjeunna.

Portal na boasts 700,000+ ngical paralatan, 20 juta pamaké unik sareng 7 juta ulasan. Éta ogé pamimpin dina saluran média sosial kalayan langkung ti 8,100,000 penggemar dina Facebook, langkung ti 3,950,000 pengikut dina Instagram sareng 2,000,000 pengikut di Pinterest sareng munggaran dina Search Engine Marketing sareng hasil Search Engine Optimization.

Proyék éta, dina co-marketing sareng Qatar Airways, kalebet dua kampanye aksi push, ngalangkungan desktop sareng tampilan seluler, média sosial advertorial sareng prospék, pikeun méré inspirasi ka pasangan pikeun ngarencanakeun Bulan madu Seychelles kalayan bungkusan pakansi. Ngajalankeun ti Juni 2021, kampanyeu enriched ku fase kadua prospecting na retargeting kampanye, sareng buletin ekslusif pikeun sakabéh database 190,000 calon panganten pameget.

Pariwisata Seychelles yakin yén kampanye bakal méré ilham kana bagéan bulan madu, anu parantos bobo kusabab pandemi COVID-19 ti saprak taun ka tukang yén Seychelles mangrupikeun liburan anu sampurna pikeun pasangan anu milari kasalametan, kaakraban sareng surga tropis anu henteu kacekel.

Sumawona, Pariwisata Seychelles nincak segmen ceruk penting sanésna anu tumuh kalayan gancang - ékowisata.

Tujuanana nyaéta pikeun mere ilham ka pengembara anu anyar, anu peka kana masalah kelestarian sareng milarian tujuan murni sareng otentik sapertos Seychelles, kalayan keajaiban alam sareng perhatian kana konservasi, Seychelles bakal diulas dina sababaraha bulan ka payun di alam Italia anu kasohor majalah La Rivista della Natura sareng saluran média online sareng sosial na.

Natura, publikasi triwulanan, ngaregepkeun 20,000 pamiarsa, ogé ayana online anu kuat sareng halaman wéb anu resmi sareng saluran média sosial parantos janten pamimpin topik alam sareng lingkungan ti taun 1999. Dipikawanoh pikeun gambar na kualitas luhur sareng kontén anu menarik, diterbitkeun sababaraha tulisan dina unggal édisi triwulanan ditandatanganan ku ahli utama ngeunaan masalah alam sareng lingkungan. Rivista della Natura ogé disebarkeun nalika seueur acara sareng pameran dagang. Unggal édisi nunjukkeun itineraries bertema alam sareng perjalanan ka tujuan nasional sareng internasional sareng fokus khusus kana perjalanan anu berkelanjutan, tempat liar, sato sareng pepelakan.

Unggal édisi ngagaduhan sisipan "ÉKONOMI" - ngaliput masalah sapertos étika, pasar, perjalanan anu berkelanjutan - khusus pikeun hubungan antara manusa sareng lingkungan, sedengkeun sababaraha bagian difokuskeun saran ngeunaan paripolah kahirupan sapopoe sareng prakték anu hadé pikeun pamiarsa tiasa kalibet ngalestarikeun bumi tina polusi, sedengkeun platform online na nganteurkeun buletin khusus sareng kontén ekslusif.

Kampanye konsumen kalebet tulisan anu didaptarkeun ka Seychelles, halaman iklan, buletin anu disponsoran sareng spanduk khusus halaman wéb anu ditingali ku sakitar 1,712,360 pangguna per taun.

Dina 2019, Seychelles nampi 27,289 tamu ti Italia.  

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Linda Hohnholz, éditor eTN

Linda Hohnholz parantos nyerat sareng ngédit tulisan ti saprak mimiti karirna damel. Anjeunna parantos nerapkeun karep bawaan ieu ka tempat-tempat sapertos Hawaii Pacific University, Chaminade University, Hawaii Children's Discovery Center, sareng ayeuna TravelNewsGroup.

Leave a Comment