Airlines palabuan udara hal hiber Ngabobol Warta Internasional Megatkeun Berita Perjalanan Perjalanan Usaha Berita Pamaréntah Hawaii Megatkeun Warta News Kaséhatan Industri silaturahmi Hotél & Resor wartos jelema Lalampahan Rail Ngawangun deui tanggung jawab kasalametan piknik kandaraan Pembaruan Tujuan Wisata News Kawat Wisata trending Ayeuna Amérika Serikat megatkeun News Rupa-rupa Berita

Amanat masker perjalanan AS diperpanjang dugi ka pertengahan Januari 2022

Amanat masker perjalanan AS diperpanjang dugi ka pertengahan Januari 2022
Amanat masker perjalanan AS diperpanjang dugi ka pertengahan Januari 2022
Ditulis ku Harry Johnson

Amanat masker AS kedah masker pameunteu dianggo ku sadaya wisatawan dina pesawat, kapal, karéta, subway, beus, taksi sareng saham na di hub transportasi sapertos bandara, terminal beus atanapi féri, stasiun karéta sareng subway, sareng pelabuhan laut.

Nyitak Friendly, PDF & Email
  • Pamaréntah AS manjangkeun mandat topéng transportasi umum.
  • Wisatawan AS diperyogikeun nganggo masker dina pesawat, karéta, beus.
  • Amanat maskapai transportasi TSA ayeuna kadaluarsa dina 14 Séptémber 2021.

Numutkeun laporan pangénggalna, pamaréntah Amérika Serikat ngarencanakeun manjangkeun amanat topéng angkutan umum pikeun palancong dina kapal terbang, karéta sareng beus sareng di bandara sareng stasiun karéta dugi ka 18 Januari 2022.

Amanat masker perjalanan AS diperpanjang dugi ka pertengahan Januari 2022

Amanat maskapai transportasi TSA ayeuna ngalir dugi ka 13 Séptémber 2021 sareng meryogikeun panggunaan masker wajah dina ampir sadaya bentuk transportasi umum.

Peryogi masker wajah kedah dianggo ku sadaya wisatawan dina kapal terbang, kapal, karéta, subway, beus, taksi sareng saham-saham sareng hub transportasi sapertos bandara, terminal beus atanapi féri, stasiun karéta sareng subway, sareng pelabuhan laut.

Sadaya maskapai udara Amérika utama diberitahu ngeunaan penyuluhan anu direncanakeun dina telepon Administrasi Kaamanan Transportasi (TSA) sareng Puseur pikeun Control Kasakit jeung Pencegahan (CDC) dinten ayeuna, sareng telepon misah sareng serikat penerbangan direncanakeun pikeun Rebo, sumber industri nyatakeun.

Amanat masker transportasi umum AS parantos janten sumber tina seueur masalah, utamina dina maskapai, dimana sababaraha panumpang nolak nganggo topéng. Federal Aviation Administration nyatakeun dinten ayeuna yén éta parantos nampi laporan ti maskapai 2,867 panumpang anu nolak ngagem topéng ti saprak 1 Januari 2021.

CDC dina bulan Juni ngadamel panyusutan minor kana aturanana, nyatakeun yén éta henteu kedah meryogikeun pengumbara pikeun masker di hub transit luar sareng di rohangan luar dina feri sareng beus.

Numutkeun ka pajabat CDC, mandat mask maskét parantos épéktip dina ngungkulan résiko COVID-19.

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Harry Johnson

Harry Johnson parantos janten editor tugas kanggo eTurboNews ampir 20 taun. Anjeunna dumuk di Honolulu, Hawaii, sareng asalna ti Éropa. Anjeunna resep nyerat sareng ngaliput berita.

Leave a Comment

1 Comment

  • Langkung seueur jalma anu maot tina salah sahiji ieu: ngaroko, alkohol, aborsi. Acan pamaréntah henteu hoyong ngalarang, ngabatesan, nyegah salah sahiji ieu, tapi ngetok usaha pembunuhan ieu ku cara ngumpulkeun pajeg.