24/7 eTV BreakingNewsShow : Pencét dina tombol polumeu (kénca handap layar pidéo)
Ngabobol Warta Internasional Megatkeun Berita Perjalanan Perjalanan Usaha Karibia Cruising Berita Pamaréntah News Kaséhatan Industri silaturahmi Jamaica Breaking News Warta Méwah wartos jelema Kaluaran pencét Ngawangun deui tanggung jawab kasalametan piknik kandaraan Pembaruan Tujuan Wisata News Kawat Wisata trending Ayeuna Rupa-rupa Berita

Menteri Bartlett: Patuh ketat kana protokol COVID-19 konci pikeun hasil balik pesiar

Menteri Bartlett: Patuh ketat kana protokol COVID-19 konci pikeun hasil balik pesiar
Menteri Pariwisata Jamaika Hon. Edmund Bartlett
Ditulis ku Harry Johnson

Menteri Pariwisata Edmund Bartlett nyarioskeun ngajaga kasihatan sareng kasalametan warga Jamaika, ogé para tamu, tetep janten prioritas utama sabab pulau ngabagéakeun hasil operasi kapal pesiar.

Nyitak Friendly, PDF & Email
  • Menteri Edmund Pariwisata Jamaika urang Bartlett nyungkeun patuh ketat kana protokol kaamanan COVID-19.
  • Kusabab résiko anu ditepikeun ku COVID-19, léngkah-léngkah dilakukeun pikeun ngatur gerak panumpang pesiar.
  • Sistem pangiriman anu dikontrol dilaksanakeun dina Senén.

Menteri Pariwisata, Hon Edmund Bartlett nyarioskeun ngajaga kasihatan sareng kasalametan warga Jamaika, ogé para tamu, tetep janten prioritas utama nalika Pulo Jawa ngabagéakeun hasil operasi kapal pesiar kamari (16 Agustus).

HM GIFT - Menteri Pariwisata, Hon Edmund Bartlett (katuhu), nampi ti Kaptén Isidoro Renda, pérsi miniatur tina karnaval Sunrise, anu tumali di Ocho Rios dinten Senén, 16 Agustus 2021 kalayan langkung 3,000 panumpang sareng kru, nandakeun restart Operasi pelayaran di Jamaika, saatos ngabéréskeun 17 bulan kusabab pandemi COVID-19.

Nyarios saatos didatangan teh Sunrise Karnaval ka Pelabuhan Pengiriman Ocho Rios Cruise, Menteri Pariwisata Jamaika Bartlett nyarios yén anjeunna nyatet masalah anu dibahas dina média ngeunaan gerakan pangunjung anu dibatesan tina kapal. Nanging, Mr. Bartlett negeskeun yén "kaputusan ieu dicandak saatos konsultasi sareng sababaraha pamangku kapentingan sareng anu paling penting, dilakukeun pikeun mastikeun patuh ketat kana protokol COVID-19 anu dilembagaan ku Kamentrian Kaséhatan sareng Kabugaran, Pusat Kontrol Kasakit (CDC) AS sareng mitra internasional sanésna pikeun aman balik kana operasi pelayaran. ”  

Anjeunna negeskeun yén kusabab résiko anu ditimbulkeun ku COVID-19, léngkah-léngkah pikeun ngatur gerakan panumpang pesiar, anu hartosna parobihan kedah dilakukeun pikeun operasi rutin adat, pikeun ngirangan résiko. Anjeunna nyatet yén parobihan ieu dikomunikasikan ka pamangku kapentingan pariwisata.

Kunjungan anu dijadwalkeun sayogi pikeun panumpang kana tempat wisata anu disahkeun ku Pariwisata Pengembangan Produk Pariwisata (TPDCo) salaku patuh COVID-19 sareng para tamu dibawa ka tempat wisata ieu ku operator gerbong kontrak lokal ti Ocho Rios.

"Luyu sareng pedoman Kamentrian Kaséhatan sareng protokol internasional pikeun aman balik kana operasi pelayaran, kaputusan nyandak ngan ukur atraksi anu disahkeun pikeun dijual ku Pelayaran Karnaval ngajantenkeun pangecualian yén unggal operator gerbong kontrak kedah lirén di salah sahiji tina tilu pasar karajinan nyaéta: Ocho Rios, Nanas sareng Pasar Tua, "saur Menteri Bartlett.

Anjeunna nyatet yén kusabab ukuranana anggota Pasar Kelapa Kebon diidinan ngiringan pasar pelabuhan pikeun méréskeun produkna di palabuan pelayaran Ocho Rios. Kaputusan pikeun lirén di pasar karajinan, sateuacan angkat ka tempat-tempat anu disahkeun, disahkeun ku Kamentrian Kaséhatan sareng Kesejahteraan, ogé Pasukan Konstabilitas Jamaika.

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Harry Johnson

Harry Johnson parantos janten editor tugas kanggo eTurboNews ampir 20 taun. Anjeunna dumuk di Honolulu, Hawaii, sareng asalna ti Éropa. Anjeunna resep nyerat sareng ngaliput berita.

Leave a Comment