24/7 eTV BreakingNewsShow : Pencét dina tombol polumeu (kénca handap layar pidéo)
Airlines palabuan udara hal hiber Megatkeun Berita Perjalanan Perjalanan Usaha Berita Pamaréntah News Kaséhatan wartos jelema Ngawangun deui tanggung jawab kasalametan piknik kandaraan News Kawat Wisata Amérika Serikat megatkeun News Rupa-rupa Berita

Perjalanan AS: Ekstensi mandat topéng féderal asup akal

Perjalanan AS: Ekstensi mandat topéng féderal asup akal
Perjalanan AS: Ekstensi mandat topéng féderal asup akal
Ditulis ku Harry Johnson

Ngalegaan mandat topéng féderal pikeun perjalanan asup akal pikeun lingkungan kaséhatan ayeuna sareng ngagaduhan dukungan pinuh ku industri perjalanan.

Nyitak Friendly, PDF & Email
  • Amanat masker perjalanan AS diperpanjang dugi ka Januari 2022.
  • Pernyataan masalah Travel AS ngeunaan penyuluhan TSA tina mandat topéng.
  • ngagem topeng universal mangrupikeun panjagaan anu épéktip pikeun nyebarkeun virus sareng ningkatkeun kapercayaan masarakat kana perjalanan.

Asosiasi Perjalanan AS Wakil Présidén Eksekutif Urusan Umum sareng Kawijakan Tori Emerson Barnes ngaluarkeun pernyataan ieu ngeunaan Administrasi Kaamanan Transportasi penyuluhan mandat topéng dugi ka Januari 2022:

"Ngalegaan mandat topéng féderal pikeun perjalanan asup akal pikeun lingkungan kaséhatan ayeuna sareng ngagaduhan dukungan pinuh ku industri perjalanan.

Perjalanan AS: Ekstensi mandat topéng féderal asup akal

"Ngagem topeng universal di bandara sareng dina pesawat terbang, karéta sareng bentuk transportasi umum sanés mangrupikeun panyalindungan anu épéktip pikeun nyebarkeun virus sareng ningkatkeun kapercayaan masarakat kana perjalanan - anu duanana paling penting pikeun pemulihan ékonomi anu berkelanjutan."

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Harry Johnson

Harry Johnson parantos janten editor tugas kanggo eTurboNews ampir 20 taun. Anjeunna dumuk di Honolulu, Hawaii, sareng asalna ti Éropa. Anjeunna resep nyerat sareng ngaliput berita.

Leave a Comment