24/7 eTV BreakingNewsShow : Pencét dina tombol polumeu (kénca handap layar pidéo)
Déwan Pariwisata Afrika Airlines palabuan udara hal hiber Ngabobol Warta Internasional Ngalanggar News Cote d'Ivoire Perancis Ngabobol Warta Berita Ngabobol Gambia Kenya Ngabobol Warta Berita Ngabobol Mozambik Seychelles Ngabebas Warta Tanzania Ngabobol Warta

Dewan Pariwisata Afrika nyarios ka Air France, kami cinta anjeun!

Air France ngan ukur masihan langkung ti tanda harepan pikeun Industri Perjalanan sareng Pariwisata Afrika.
Dewan Pariwisata Afrika gumbira diajar ngeunaan ékspansi anu direncanakeun ku maskapai nasional Perancis pikeun usum usum ieu.

Nyitak Friendly, PDF & Email
  • Air France pilari optimis dina ngembangna teureuh ka Afrika nalika maskapai nasional Perancis ngenalkeun jadwal usum 2021/2022 na
  • AIr France bakal ngalegaan jaringan globalna ka Zanzibar, Seychelles Maputo sareng Banjul
  • Pupuhu Déwan Pariwisata Afrika ngapungkeun langkah ieu

Air France, gaya salaku AIRFRANCE, nyaéta pamawa bendera Perancis anu kantor pusatna di Tremblay-en-France. Éta mangrupikeun cabang tina Air France – KLM Group sareng anggota pendiri aliansi maskapai global SkyTeam.

Kalayan perjalanan COVID-19 sareng pariwisata ka Afrika tetep janten tantangan. Nunjukkeun kapercayaan Air France nunjukkeun pikeun Afrika bakal nyiptakeun kapercayaan dina industri sareng mudah-mudahan diantara para calon pengunjung.

Paris-Banjul dina Air France

Air France bakal ngamimitian jasa ka Banjul, Ibu Kota Gambia di Afrika Kulon.
Paris- Banjul bakal dioperasikeun dina Airbus A330 kalayan 224 korsi. Éta kalebet 36 rohangan di kelas bisnis, 21 Ékonomi premium sareng 167 korsi Ékonomi.

Gambia mangrupikeun nagara alit di Afrika Kulon, diwatesan ku Sénégal, kalayan basisir Atlantik sempit. Éta dipikaterang ku ékosistem na anu beragam di sakitar Walungan Gambia tengah. Margasatwa anu loba pisan di Taman Nasional Kiang West na sareng Bao Bolong Wetland Reserve kalebet monyét, macan tutul, kuda nil, hyena, sareng manuk langka. Ibu kota, Banjul, sareng Serrekunda caket dieu nawiskeun aksés ka pantai. Jasa jasa badé dimimitian dina 31 Oktober.

Paris- Maputo dina Air France

Ogé dimimitian tanggal 31 Oktober nyaéta layanan anyar Air France ka Maputo, Mozambik.

Rute anyar ieu ka Maputo bakal dioperasikeun dina Boeing 777-300ER ageung nawiskeun Kelas Pertama, Bisnis, Ekonomi Premium, sareng Ékonomi.

Mozambik mangrupikeun bangsa Afrika beulah kidul anu garis pantai Samudera Hindia anu panjang teras dipeunteun ku pantai-pantai populér sapertos Tofo, ogé taman laut luar negeri. Di Nusantara Quirimbas, 250km kapuloan batu karang, kapuloan bakau Kapuloan Ibo ngagaduhan reruntuhan jaman kolonial anu salami ti jaman kakawasaan Portugis. Nusantara Bazaruto langkung kidul na aya karang anu ngajaga kahirupan laut langka kalebet dugong. 

Paris- Abidjan dina Air France

AF704 bakal operasi antara Paris Charles de Gaulle ngalangkungan Banjul ka Abidjan di Pantai Gading.

Basisir Gading nembe janten Pimpinan Dewan Pariwisata Afrika Cuthbert Ncube sareng dina kursus ékspansi pikeun ngembangkeun pariwisata di nagara Afrika Kulon ieu.

Côte d'Ivoire mangrupikeun nagara Afrika Kulon anu ngagaduhan resort pantai, leuweung hujan, sareng warisan Perancis-kolonial. Abidjan, di basisir Atlantik, mangrupikeun pusat kota utama nagara éta. Landmark modéren na kalebet ziggurat sapertos, beton La Pyramide sareng Katedral St. Paulus, struktur swooping ditempelkeun ka palang masif. Kalér ti distrik bisnis pusat, Taman Nasional Banco mangrupikeun kawasan hutan hujan kalayan jalur hiking.

Paris- Zanzibar dina Air France

Parantos dina tanggal 18 Oktober, Air France bakal ngahubungkeun Paris sareng pulau liburan di Tanzania, Zanzibar.

Jasa ieu bakal dioperasikeun ku eureun di Nairobi, Kénya dina Boeing 787-9

Pariwisata di Zanzibar kalebet industri pariwisata sareng pangaruhna di pulau Unguja sareng Pemba di Zanzibar mangrupikeun wilayah semi otonom di Républik Serikat Tanzania

Paris - Seychelles dina Air France

Wisata Seychelles parantos diumumkeun sareng resep pisan ngabagéakeun jasa A330-2200 ti Paris ka surga pariwisata Samudera Hindia di Perancis sareng Inggris ieu. Jasa asalna dimimitian di 2019 sareng kaganggu kusabab COVID-19.

Jasa ieu bakal dimimitian dina 23 Oktober.

Déwan Pariwisata Afrika Pupuhu Cuthbert Ncube ngawartoskeun eTurboNews, anjeunna bungah ngeunaan perluasan jaringan Air France ieu ka Afrika. Ncube ngaraos ieu ngembangkeun positip pisan Pariwisata Afrika parantos diantosan.

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Juergen T Steinmetz

Juergen Thomas Steinmetz teras-terasan damel di industri perjalanan sareng pariwisata ti saprak anjeunna nonoman di Jérman (1977).
Anjeunna ngadegkeun eTurboNews di 1999 salaku buletin online munggaran pikeun industri pariwisata perjalanan global.

Leave a Comment