24/7 eTV BreakingNewsShow : Pencét dina tombol polumeu (kénca handap layar pidéo)
Airlines palabuan udara hal hiber Megatkeun Warta Éropa Ngabobol Warta Internasional Megatkeun Berita Perjalanan Perjalanan Usaha Perancis Ngabobol Warta Warta Méwah wartos Ngawangun deui tanggung jawab kasalametan piknik kandaraan News Kawat Wisata Rupa-rupa Berita

Perjalanan luang mangrupikeun tarohan anu aman pikeun Air France

Perjalanan luang mangrupikeun tarohan anu aman pikeun Air France
Perjalanan luang mangrupikeun tarohan anu aman pikeun Air France
Ditulis ku Harry Johnson

Air France parantos ngumumkeun perpanjangan kana usum salju anu biasana penerbangan hungkul usum panas ti Paris Charles de Gaulle ka Seville, Las Palmas, Palma de Mallorca, Tangier, Faro, Djerba, sareng Krakow.

Nyitak Friendly, PDF & Email
  • Tohan dina perjalanan santai tiasa ngabantosan Air France supados langkung gancang.
  • Maskapai kedah fokus kana ruteu lengganan anu jilid.
  • Pelancong ngaluncurkeun kabur lokasi lokasina.

Taruhan Air France dina rute luang tiasa ngatalisan pamulihan langkung gancang pikeun operator nalika perjalanan luang kaluar di Perancis ningkat kana 74.3% di 2020, sanaos larangan anu parah ngirangan total perjalanan kaluar.

Perjalanan luang mangrupikeun tarohan anu aman pikeun Air France

Para ahli industri nyatet yén, kalayan paménta perjalanan bisnis diteken, maskapai éta kedah fokus kana ngalayanan rute luang volume tinggi sareng kabin premium pikeun wisatawan anggaran anu tinggi pikeun ngadukung pamulihan anu kuat.

Pra-pandemi, perjalanan luang kaluar ti Perancis nyumbang 72.1% perjalanan internasional di 2019. Kanaékan taun 2020 nyebatkeun yén paménta luang sigana mangrupikeun alesan anu paling sering pikeun perjalanan dina waktos pamulihan anu saé saatos anu ngumbara ngewa lokasi lockdown.

Salajengna, para ahli industri ngaramal yén perjalanan luang kaluar ti Perancis bakal ningali tingkat pertumbuhan taunan sanyawa (CAGR) 18.9% antara 2021 sareng 2025, ngahontal 34 juta perjalanan luang internasional dina 2025. Ieu nunjukkeun poténsial pasar luang anu dipikagaduh sareng anu Air France's fokus kana rute rineh bakal nempatkeun operator dina posisi anu langkung kuat. Perkenalan Muscat, Zanzibar, sareng Colombo, ogé langkung penerbangan ka Rajana sareng Papeete (Tahiti), sadaya tujuan anu fokus kana hiburan, negeskeun deui taruhan operator pikeun rebound kuat perjalanan santai.

Air France parantos ngumumkeun perpanjangan kana usum salju anu biasana penerbangan hungkul usum panas ti Paris Charles de Gaulle ka Seville, Las Palmas, Palma de Mallorca, Tangier, Faro, Djerba, sareng Krakow.

Ku manjangkeun rute-rute ieu ka tujuan anu biasana langkung haneut dina usum salju (lian ti Krakow), Air France negeskeun deui harepanana yén tujuan anu biasa sareng tujuan luang bakal diperyogikeun. A polling langsung nunjukkeun yén 41% réspondén global sigana bakal milih perjalanan internasional ka tujuan anu sami anu aranjeunna biasa nganjang ka pra-COVID nalika larangan gampang. Nunjukkeun yén rute-rute ieu sayogi sateuacanna COVID, aranjeunna tiasa nguntungkeun tina ningkatna kahoyong di kalangan palancong nganjang ka tujuan anu biasa. Ieu mangrupikeun langkah pinter ku Air France sabab kauntungan tina pendapatan tambahan ku nyugemakeun perasaan pasar ayeuna.

Numutkeun kana polling langsung, 28% réspondén global parantos ngungkabkeun yén anggaran perjalananna parantos ningkat boh 'sakedik' atanapi 'seueur' ti saprak mimiti pandemi. Konsumén ieu kedah janten udagan utama pikeun kelas bisnis jarak jauh Air France.

Fokus operator kana sababaraha tujuan hiburan jangka panjang anu berorientasi méwah dina usum kieu bakal nampilkeun kasempetan anu cekap pikeun ngamajukeun pangalaman kelas bisnis pikeun wisatawan luang, utamina anu ngagaduhan anggaran anu langkung luhur. Wisatawan bisnis Pra-COVID mangrupikeun tulang tonggong tina pendapatan premium, tapi ku paménta ka handap, wisatawan luang kedah janten udagan utama. Kelas bisnis kedah diwanohkeun ku Air France salaku ngamimitian méwah sareng / atanapi mungkas liburan. Ku ngagaleuh brosur santai, operator tiasa ngirangan ngalawan kaleungitan paménta bisnis, ngajagi ngalawan leungitna pendapatan.

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Harry Johnson

Harry Johnson parantos janten editor tugas kanggo eTurboNews ampir 20 taun. Anjeunna dumuk di Honolulu, Hawaii, sareng asalna ti Éropa. Anjeunna resep nyerat sareng ngaliput berita.

Leave a Comment