24/7 eTV BreakingNewsShow : Pencét dina tombol polumeu (kénca handap layar pidéo)
Airlines palabuan udara hal hiber Ngabobol Warta Internasional Megatkeun Berita Perjalanan Perjalanan Usaha rental mobil Cruising Industri silaturahmi Hotél & Resor Investasi Warta Méwah wartos Lalampahan Rail Ngawangun deui resorts tanggung jawab piknik kandaraan News Kawat Wisata Rupa-rupa Berita

Kegiatan ngadamel perjanjian wisata sareng pariwisata turun ampir 7% dina bulan Juli

Kegiatan ngadamel perjanjian wisata sareng pariwisata turun ampir 7% dina bulan Juli
Kegiatan ngadamel perjanjian wisata sareng pariwisata turun ampir 7% dina bulan Juli
Ditulis ku Harry Johnson

Aktivitas nungkulan tetep dina tingkat anu sami di pasar konci sapertos Amérika Serikat, Inggris sareng Cina, sedengkeun India sareng Australia nyaksian paningkatan dina kagiatan transaksi.

Nyitak Friendly, PDF & Email
  • Kegiatan nguruskeun dina sektor perjalanan sareng pariwisata tetep tetep teu konsisten.
  • Juni nunjukkeun sababaraha tanda pamulihan nuturkeun turunna sababaraha bulan ka pengker.
  • Pambantosan dina kagiatan deal henteu tiasa ditanggung salami lami.

Jumlahna aya 69 poéna (kalebet penggabungan & akuisisi [M&A], ekuitas swasta, sareng pembiayaan usaha) diumumkeun dina sektor perjalanan sareng pariwisata global salami Juli 2021, anu mangrupikeun turunna 6.8% tibatan 74 poéna anu diumumkeun dina sasih sateuacanna.

Kegiatan ngadamel perjanjian wisata sareng pariwisata turun ampir 7% dina bulan Juli

Kegiatan nguruskeun dina sektor perjalanan sareng pariwisata tetep tetep teu konsisten. Sedengkeun Juni nunjukkeun sababaraha tanda pamulihan saatos turunna sababaraha bulan ka pengker, rebound dina kagiatan deal henteu tiasa dipertahankeun lami sareng Juli deui ngabalikeun trend. Ieu tiasa disababkeun ku larangan perjalanan anu aya sareng kaayaan pasar anu teu pikaresepeun pikeun sektor di sababaraha nagara.

Pengumuman ekuitas swasta sareng tawaran M&A turun ku 58.3% sareng 4.7% salami Juli dibandingkeun sareng bulan saurna masing-masing, sedengkeun jumlah transaksi pembiayaan usaha nyatakeun pertumbuhan 21.1%.

Aktivitas nungkulan tetep dina tingkat anu sami di pasar konci sapertos AS, Inggris sareng Cina, sedengkeun India sareng Australia nyaksian paningkatan dina kagiatan transaksi. Samentawis éta, Jérman, Spanyol sareng Walanda ngalaman kamunduran dina kagiatan deal dina bulan Juli sakumaha dibandingkeun sareng bulan kamari.

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Harry Johnson

Harry Johnson parantos janten editor tugas kanggo eTurboNews ampir 20 taun. Anjeunna dumuk di Honolulu, Hawaii, sareng asalna ti Éropa. Anjeunna resep nyerat sareng ngaliput berita.

Leave a Comment