Ngabobol Warta Internasional Megatkeun Berita Perjalanan Perjalanan Usaha Berita Pamaréntah News Kaséhatan Industri silaturahmi Warta Ngabobol Selandia Anyar wartos jelema Ngawangun deui tanggung jawab kasalametan piknik kandaraan Pembaruan Tujuan Wisata News Kawat Wisata Rupa-rupa Berita

3 kasus COVID-19 langkung dikonfirmasi di Selandia Anyar

3 kasus COVID-19 langkung dikonfirmasi di Selandia Anyar
3 kasus COVID-19 langkung dikonfirmasi di Selandia Anyar
Ditulis ku Harry Johnson

Perdana Menteri Jacinda Ardern nyatakeun hasil sekuen génom negeskeun yén éta mangrupikeun varian Delta anu aya hubunganana sareng séri génom kasus di wabah New South Wales Australia.

Nyitak Friendly, PDF & Email
  • Kasus komunitas NZ tina COVID-19 dugi ka 10.
  • Naékna jumlah kasus komunitas nyababkeun kadua nagara dikunci.
  • Perawat Auckland anu divaksinasi pinuh mangrupikeun salah sahiji jalma anu diuji positip pikeun COVID-19.

Jumlah total kasus komunitas Selandia Anyar ngeunaan coronavirus naék janten 10 dinten Rebo, saatos tilu kasus Delta deui tina COVID-19 dikonfirmasi dinten ayeuna. Kasus énggal kalebet perawat anu divaksinasi ti rumah sakit Auckland.

Salapan kasus ieu parantos dikaitkeun kana kasus komunitas anu sanés anu ngahasilkeun nagara kadua nagara tingkat luhur lockdown dimimitian Salasa tengah wengi. Kasus sésana parantos dikaitkeun sareng wates, numutkeun ka Kamentrian Kaséhatan.

3 kasus COVID-19 langkung dikonfirmasi di Selandia Anyar

Tilu kasus anyar, anu sadayana aya Auckland, mangrupikeun lalaki anu umurna 20-an anu mangrupakeun pasangan tina kasus anu dipikaterang, awéwé dina yuswa 60-an anu ngagaduhan hubungan sareng wates, sareng awéwé anu yuswa 20-an anu ngagaduhan hubungan sareng kasus sanés anu dilaporkeun tadi Rebo.

Lokasi tambahan anu dipikaresep anu parantos dikenalkeun parantos ditambihan kana halaman wéb kamentrian, kalebet kasino, Avondale College, sababaraha supermarket Auckland, bar sareng cafe, anu bakal diénggalan sacara progresif sabab lokasi minat salajengna diidéntifikasi.

Dina kaayaan Tingkat Siaga 4, bisnis sareng sakola ditutup kecuali anu penting sapertos pasar swalayan sareng stasiun jasa.

Perdana Menteri Jacinda Ardern nyatakeun hasil sekuen génom negeskeun yén éta mangrupikeun varian Delta anu aya hubunganana sareng séri génom kasus di wabah New South Wales Australia.

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Harry Johnson

Harry Johnson parantos janten editor tugas kanggo eTurboNews ampir 20 taun. Anjeunna dumuk di Honolulu, Hawaii, sareng asalna ti Éropa. Anjeunna resep nyerat sareng ngaliput berita.

Leave a Comment