24/7 eTV BreakingNewsShow : Pencét dina tombol polumeu (kénca handap layar pidéo)
Airlines palabuan udara hal hiber Megatkeun Warta Éropa Ngabobol Warta Internasional Megatkeun Berita Perjalanan Perjalanan Usaha Karibia Cruising kabudayaan Berita Pamaréntah News Kaséhatan Industri silaturahmi Hotél & Resor Warta Méwah rapat wartos Lalampahan Rail Ngawangun deui resorts tanggung jawab Balanja piknik kandaraan News Kawat Wisata Rupa-rupa Berita

Penghasilan pariwisata 2021 kirang tina satengah tina tingkat pra-pandemi

Penghasilan pariwisata 2021 kirang tina satengah tina tingkat pra-pandemi
Penghasilan pariwisata 2021 kirang tina satengah tina tingkat pra-pandemi
Ditulis ku Harry Johnson

Penghasilan wisata sareng pariwisata global diperkirakeun ngahontal ngan ukur $ 385 milyar dina 2021, kirang ti satengah tingkat pra-COVID-19.

Nyitak Friendly, PDF & Email
  • Pandemi COVID-19 micu kontraksi pasar panggedéna dina sajarah.
  • Aturan Lockdown pikeun ngabatesan panyebaran virus, nyababkeun rébuan liburan anu dibolaykeun, sareng hotél anu ditutup.
  • Karugian total pendapatan pasar wisata sareng pariwisata dipiharep tiasa disaksian taun ayeuna ageung.

Nagara-nagara di seluruh dunya parantos ngamimitian nyiapkeun usum panas 2021 mimiti di awal taun pikeun ngahirupkeun perjalanan ka daérahna sareng ngamungkinkeun para turis nganjang sacara aman.

Penghasilan pariwisata 2021 kirang tina satengah tina tingkat pra-pandemi

Total lockdowns dina sasih munggaran 2021, ningkat kapasitas uji coba, sareng bahkan larangan lengkep dina kadatangan anu teu penting, utamina ti nagara-nagara anu mutasi virus, sadayana parantos janten bagian tina usaha ieu. Nanging, éta tetep henteu cekap pikeun ngeureunkeun ningkatna karugian anu disababkeun ku akibat langsung pandemi kana pariwisata sareng séktor sanés anu caket pisan sareng éta.

Numutkeun data industri pangénggalna, pendapatan perjalanan sareng pariwisata global diperkirakeun ngahontal ngan ukur $ 385 milyar dina 2021, kirang ti satengah tingkat pra-COVID-19.

Industri Pelayaran sareng Hotél anu Paling Goréng, Pendapat Gabungan Pluged ku $ 258 milyar

COVID-19 micu kontraksi pasar pangageungna dina sajarah, sabab nagara-nagara di sakumna dunya netepkeun aturan pangonci pikeun ngabendung panyebaran virus, anu nyababkeun rébuan liburan anu dibolaykeun, sareng hotél anu ditutup. Sanaos seueur di antara aranjeunna ngaleungitkeun larangan perjalanan sareng dibuka deui pikeun usum panas 2021, total karugian pendapatan pasar ieu diperkirakeun disaksian taun ayeuna masih ageung.

Dina 2020, pendapatan tina séktor sadayana murag ku ampir 60% YoY janten $ 298.5 milyar, ngungkabkeun data anu pang anyarna. Sanaos inohong ieu diperkirakeun bakal tumuh ampir 30% janten $ 385.8 milyar dina 2021, éta masih $ 351 milyar kirang langkung ti sateuacan pandemi nyerang.

nu industri pesiar tetep séktor anu paling parah di pasar perjalanan sareng pariwisata global. Di 2021, panghasilan pelayaran global disetél pikeun ngahontal ngan ukur $ 6.6 milyar, atanapi 76% langkung alit tibatan di taun 2019. Industri hotél nuturkeun pendapatan $ 132.3 milyar sareng turunna 64% dina dua taun. Sanaos jutaan wisatawan mutuskeun badé liburan dina usum 2021, statistik nunjukkeun penghasilan gabungan tina dua séktor bakal tetep $ 258 milyar di handapeun tingkat pra-pandemi.

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Harry Johnson

Harry Johnson parantos janten editor tugas kanggo eTurboNews ampir 20 taun. Anjeunna dumuk di Honolulu, Hawaii, sareng asalna ti Éropa. Anjeunna resep nyerat sareng ngaliput berita.

Leave a Comment