Ngabobol Warta Internasional Berita Pamaréntah News Kaséhatan Industri silaturahmi Hotél & Resor Warta Méwah Warta Breaking Malta wartos Ngawangun deui piknik Pembaruan Tujuan Wisata Rupa-rupa Berita

Malta kabuka pikeun warga Amérika anu divaksinasi

Pandangan hawa tina Tilu Kota, Vittoriosa, Senglea sareng Cospicua

Michelle Buttigieg, Perwakilan Amérika Kalér pikeun Otoritas Pariwisata Malta, ngahadiran Minggu Wisata Virtuoso sacara langsung, nyayogikeun berita anu saé pikeun Penasihat Perjalanan Virtuoso anu anjeunna pendakan. Malta, hiji nusantara di Méditerania, nembé ngumumkeun yén éta kabuka pikeun warga Amérika divaksinasi anu tiasa mastikeun inpormasi kasihatanana ngalangkungan aplikasi digital anu disebat Verifly. Ibu Buttigieg nyatet yén "Malta, ayeuna, parantos gaduh langkung seueur pikeun nawiskeun pangumbara anu mewah kalayan akomodasi bintang lima anu anyar, kaayaan kasihatan / spa anu anyar, réstoran Michelin Star sareng pangalaman anu dikurasi."

Nyitak Friendly, PDF & Email
  1. Malta nganteurkeun resep pamungkas pikeun méwah, nampilkeun sauntuyan akomodasi méwah ti sipat bintang lima, hotél butik mewah, dugi ka palazzos bersejarah sareng kebon pertanian.
  2. Datang ogé tiasa ngaraosan pangalaman dikurasi tina wisata saatos jam situs bersejarah dugi ka nyéépkeun kapal pesiar.
  3. Malta gampang diakses liwat Gateway Éropa utama.

Michelle Buttigieg ogé nyatet yén aya minat sareng pikagumbiraeun pisan diantara Penasihat Virtuoso pikeun tiasa nawiskeun palanggan aranjeunna pangalaman méwah dina tujuan anu nyarios basa Inggris, kirang rame tibatan réa atraksi bersejarah Éropa anu kawéntar, sareng ku kaanekaragaman sapertos kitu aya hal-hal pikeun dulur sadayana. "Malta nganteurkeun resep pamungkas pikeun méwah, nampilkeun sauntuyan akomodasi méwah ti sipat bintang lima, hotél butik mewah, dugi ka palazzos bersejarah sareng rumah pertanian," saur Ibu Buttigieg. "Datang ogé tiasa ngaraosan pangalaman anu dikurasi tina wisata saatos jam situs bersejarah dugi ka nyéépkeun kapal pesiar. Sadaya pangalaman méwah ieu tiasa dipendakan di Malta kirang langkung dibandingkeun sareng biaya akomodasi anu sami sareng wisata ekslusif di daratan Éropa. " Malta gampang diakses liwat Gateway Éropa utama. 

Valletta, Malta

Minggu Wisata Virtuoso di Las Vegas mangrupikeun acara komunitas perjalanan global anu pamungkas pikeun sadayana Anggota Virtuoso global, Penasihat, sareng Mitra Pikaresep. Éksklusif pikeun jaringan Virtuoso, éta ngagaduhan pasini jejaring pribadi, kasempetan pamekaran propésional anu éksténsif, Komunitas Globetrotting, sareng perayaan Virtuoso, jaringan perjalanan méwah anu luhur di dunya.

Ngeunaan Malta

nu kapuloan cerah Malta, di tengah Laut Mediterania, mangrupikeun tempat konsentrasi paling luar biasa tina warisan anu diwangun utuh, kalebet kapadetan pangluhurna Situs Warisan Dunya UNESCO di nagara-nagara mana waé. Valletta, diwangun ku Ksatria St. John anu reueus, mangrupikeun salah sahiji tempat wisata UNESCO sareng Ibukota Budaya Éropa pikeun 2018. Panyayunan Malta dina batu mimitian ti arsitektur batu anu paling lami di dunya, dugi ka salah sahiji Kakaisaran Inggris sistem pertahanan anu paling pikasieuneun, sareng kalebet campuran euyeub arsitektur rumah tangga, agama sareng militér ti jaman kuno, abad pertengahan sareng jaman modéren mimiti. Kalayan cuaca anu cerah pisan, pantai anu pikaresepeun, kahirupan wengi anu mekar sareng 7,000 taun sajarah anu matak, aya pisan anu tiasa ditingali sareng dilakukeun. www.visitmalta.com

#rebuildingtravel

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Linda Hohnholz, éditor eTN

Linda Hohnholz parantos nyerat sareng ngédit tulisan ti saprak mimiti karirna damel. Anjeunna parantos nerapkeun karep bawaan ieu ka tempat-tempat sapertos Hawaii Pacific University, Chaminade University, Hawaii Children's Discovery Center, sareng ayeuna TravelNewsGroup.

Leave a Comment