24/7 eTV BreakingNewsShow : Pencét dina tombol polumeu (kénca handap layar pidéo)
Perjalanan Usaha Industri silaturahmi Rapat Berita Industri rapat wartos piknik Amérika Serikat megatkeun News Rupa-rupa Berita

Kakuatan komunitas bersinar ngalangkungan program diajar IMEX America

imex Amérika
IMEX Amérika

Numutkeun ka Dalai Lama: "Tanpa komunitas manusa, hiji manusa tunggal moal salamet." Pentingna komunitas resonates sapanjang program diajar di IMEX America, 9-11 Nopémber, kalayan sési anu ngalangkungan kakuatan carita, nilai babarengan, sareng sifat manusa.

Nyitak Friendly, PDF & Email
  1. Pendidikan gratis ngaliput kakawasaan nyaritakeun, nilai babarengan sareng alam manusa.
  2. Wartawan Sharad Kharé bakal nganteurkeun bengkel ngeunaan ngadongéngkeun sareng kaparigelan daptar carita anu kirang dikenal.
  3. Sharad bakal mingpin pamilon ngalangkungan latihan wawancara interaktif anu ngadorong batur pikeun ngémutan kumaha carita hiji jalma tiasa ngawangun warisanna.

Hikmah tina Dalai Lama dipikaterang ku wartawan Sharad Kharé anu janten tuan rumah sareng ngadokuméntasikeun anjeunna, sareng sababaraha nami pangageungna di Hollywood, bisnis, sareng budaya, salaku bagian tina peranna salaku ko-pendiri Biografi Manusa. Sharad bakal nganteurkeun bengkel ngeunaan cariosan sareng kaparigelan daptar carita anu kirang dikenal. Dina sési kadua, "Naon warisan anjeun?," Sharad bakal mingpin pamilon ngalangkungan latihan wawancara interaktif anu ngadorong batur pikeun ngémutan kumaha carita hiji jalma tiasa ngawangun warisanna.

Sharad Kharé, Co-Pendiri Biografi Manusa

Obrolan gaya TED nyebatkeun alam manusa

Biografi Manusa mangrupikeun salah sahiji tina tilu organisasi anu masihan ceramah gaya TED gancang nalika acara éta. Ceramah ieu museur kana sababaraha aspek alam manusa anu bénten-bénten. Dear World mangrupikeun organisasi anu diarahkeun pikeun ngabantosan tim - ti bintang olahraga dugi ka ahli bisnis - pikeun gancang ngiket ikatan anu jero. Metodeu nyaritakeun carita aranjeunna dirojong ku sains sareng tim ngajelaskeun yén "panilitian parantos nunjukkeun yén mendakan hartos anu positip dina kajadian-kajadian anu kapengker nyambungkeun kana rasa wholistik diri sareng kapuasan hirup anu hébat." Gabung sareng aranjeunna nyaéta Singa TLC diadegkeun ku Gian Power anu ninggalkeun dunya perusahaan saatos tragedi kulawarga sareng ngawangun komunitas. Hasilna mangrupikeun kelompok global jalma anu luar biasa - "singa" - anu ngabagi carita, perang sareng kameunangan pikeun ngadukung sareng mere ilham batur. Gian ngajelaskeun: "Kuring dina misi pikeun ngajantenkeun tempat padamelan langkung ngundang sacara émosional, tempat dimana anjeun percanten ka jalma-jalma di sakitar anjeun, dimana tim ngaraos langkung siga kulawarga kadua. Éta sanés ngan ukur hal anu leres anu kedah dilakukeun tapi éta penting pikeun bisnis sareng langsung numbu ka produktivitas individu sareng bisnis. "

Inti anu kuat anu ngahijikeun komunitas mangrupikeun nilai anu dibagikeun - sanés demografi. Éta numutkeun ka David Allison, pangadeg Valuegraphics. Ahli dina kabiasaan konsumén, David mangrupikeun panaséhat pikeun mérek global sareng pangacara anu pangpentingna pikeun miceun stereotip demografi kuno. Dina sési Headliner anu eksklusif pikeun para Hadirin IMEX Amérika, anjeunna bakal ngungkabkeun hasil tina panilitian anu ngagali taneuh ngajajah kahadiran acara sareng papacangan pasca pandemi. Ieu dituturkeun ku séri bengkel salami tilu dinten acara kalebet salah sahiji anu didadarkeun salaku "part-game show, part workshop" anu dirancang pikeun nyambungkeun titik-titik antara nilai-nilai inti manusa sareng ideu desain acara anu didorong nilai-nilai inovatif.

Produser acara global Melissa Park ogé nyandak pendekatan anu seger pikeun ngémutan deui kajadian dina iklim bisnis anu robih. Dina seminar na Ngadamel deui acara sacara langsung anjeunna bakal mamatahan kumaha cara nyampur énergi sareng pikagumbiraeun tina acara langsung kalayan pangalaman anu lancar sareng aman, ngabagi pelajaran ti produser musik.

Atikan tepat waktu dirancang pikeun sadaya gaya diajar

Carina Bauer, CEO Grup IMEX, ngajelaskeun naha téma komunitas pas waktuna: "Ayeuna aya pangakuan anu anyar ngeunaan pentingna ngawangun komunitas. Pikeun seueur industri, acara ngagambarkeun kasempetan unik pikeun pendak sareng kolega sareng mitra anu aranjeunna henteu kantos ningali ampir 2 taun. Kami hoyong masihan pamiarsa kasempetan pikeun sambung deui sareng ningkatkeun kamampuanana, kalayan pakakas pikeun nyiptakeun komunitasna sorangan dina rapat sareng acara nyalira. Kituna, urang ngabentuk program pembelajaran urang pikeun ngajalajah elemen anu béda-béda tina artina ngawangun sareng janten bagian tina komunitas - sareng sési diajar urang dipimpin ku sababaraha jalma anu mereun ku carita anu luar biasa pikeun dicarioskeun. "

Program diajar gratis di IMEX Amérika diluncurkeun sareng Smart Monday, didukung ku MPI, dina 8 Nopémber sareng neraskeun sareng serangkaian bengkel, tabel topik panas sareng seminar salami tilu dinten acara - sadayana dirarancang pikeun ngungkulan gaya pembelajaran anu béda.

IMEX America lumangsung 9-11 Nopémber di tempat anu énggal - Mandalay Bay, Las Vegas - sareng Smart Monday, didukung ku MPI, dina 8 Nopémber Daptar minat Ieuh.

Kanggo langkung seueur rinci ngeunaan pilihan akomodasi sareng kanggo klik buku Ieuh.

www.imexamerica.com

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Linda Hohnholz, éditor eTN

Linda Hohnholz parantos nyerat sareng ngédit tulisan ti saprak mimiti karirna damel. Anjeunna parantos nerapkeun karep bawaan ieu ka tempat-tempat sapertos Hawaii Pacific University, Chaminade University, Hawaii Children's Discovery Center, sareng ayeuna TravelNewsGroup.

Leave a Comment