24/7 eTV BreakingNewsShow : Pencét dina tombol polumeu (kénca handap layar pidéo)
Berita Breaking Afghanistan Airlines palabuan udara hal hiber Megatkeun Warta Éropa Ngabobol Warta Internasional Megatkeun Berita Perjalanan Perjalanan Usaha kajahatan wartos Ngawangun deui tanggung jawab Rusia Ngabobol Warta kasalametan Warta Breaking Thailand piknik kandaraan Pembaruan Tujuan Wisata News Kawat Wisata trending Ayeuna Rupa-rupa Berita

Aeroflot ngabatalkeun sadaya penerbangan Bangkok kusabab bahaya di rohangan udara Afghanistan

Aeroflot ngabatalkeun sadaya penerbangan Bangkok kusabab bahaya di rohangan udara Afghanistan
Aeroflot ngabatalkeun sadaya penerbangan Bangkok kusabab bahaya di rohangan udara Afghanistan
Ditulis ku Harry Johnson

Henteu mungkin mésér tikét ti Moskow ka Bangkok pikeun Séptémber atanapi Oktober taun ieu dina halaman wéb Aeroflot.

Nyitak Friendly, PDF & Email
  • Pamawa bendera Rusia nunda jasa udara Bangkok.
  • Aeroflot nyingkahan rohangan udara Afghanistan, sumbu penerbangan Thailand.
  • Thailand nyatujuan sertipikat vaksinasi Rusia pikeun asupna wisatawan.

Pamawa bendera Rusia Aeroflot ngabatalkeun penerbangan ka ibukota Thailand, Bangkok, kusabab bahaya di ruang udara Républik Islam Afganistan.

Henteu mungkin mésér tikét ti Moskow ka Bangkok pikeun Séptémber atanapi Oktober taun ieu dina Aeroflot halaman wéb. Reservasi hiber Bangkok ngan dibuka dugi ka 21 Agustus 2021.

Ironisna, pejabat Thailand ngumumkeun dinten ayeuna yén idin anu caket parantos dipasihkeun pikeun wisatawan Rusia pikeun asup ka Thailand sareng sertipikat vaksinasi COVID-19 kalayan vaksin Sputnik V buatan Rusia.

Sateuacanna, palancong tanpa sertipikat vaksinasi COVID-19 ku salah sahiji vaksin Kulon anu diakui sacara global, sapertos Moderna, Pfizer atanapi AstraZenica, kedah ngalangkungan karantina dua minggu wajib.

Ayeuna, langit ngalangkungan Afganistan bahaya pisan kusabab gerakan téroris Taliban, anu parantos merebut kakawasaan di républik éta.

Dinten Minggu, 15 Agustus, ibukota Afghanistan, Kabul, murag kana serangan Taliban. Ayeuna aya cariosan di Kabul's Hamid Karzai International Airport, sabab seueur warga lokal anu nyobian ngapung ka luar negeri, kabur tina kakawasaan Taliban.

Penerbangan kaluar Kabul pisan sporadis sareng aktif sareng mareuman nalika Taliban périodik 'nunda' sadaya penerbangan ka luar kota.

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Harry Johnson

Harry Johnson parantos janten editor tugas kanggo eTurboNews ampir 20 taun. Anjeunna dumuk di Honolulu, Hawaii, sareng asalna ti Éropa. Anjeunna resep nyerat sareng ngaliput berita.

Leave a Comment