24/7 eTV BreakingNewsShow : Pencét dina tombol polumeu (kénca handap layar pidéo)
Airlines palabuan udara hal hiber Megatkeun Berita Perjalanan Perjalanan Usaha wartos Ngawangun deui tanggung jawab piknik kandaraan Pembaruan Tujuan Wisata News Kawat Wisata USA Breaking News Rupa-rupa Berita

Penerbangan nonstop San José ka Chicago balik deui kana American Airlines

Penerbangan nonstop San José ka Chicago balik deui kana American Airlines
Penerbangan nonstop San José ka Chicago balik deui kana American Airlines
Ditulis ku Harry Johnson

Jasa Nonstop ka Chicago-O'Hare ti Bandara Mineta San José balik deui kana American Airlines.

Nyitak Friendly, PDF & Email
  • American Airlines ngabalikan jasa San Jose-Chicago.
  • American Airlines nganggo pesawat Boeing 737-800 jalur San Jose-Chicago.
  • Bandara San Jose teras-terasan meryogikeun masker.

Pejabat di Norman Y. Bandara Internasional Mineta San José (SJC) ngumumkeun yén layanan nonstop poean ka Bandara Internasional O'Hare Internasional (ORD) dilanjutkeun dina American Airlines ayeuna. Pelayanan anu dilegakeun antara Silicon Valley sareng The Windy City beroperasi opat kali mingguan, Salasa dugi ka Jumaah.

Penerbangan nonstop San José ka Chicago balik deui kana American Airlines

Hiber angkat di San José jam 1:07 PM PST kana pesawat Boeing 737-800, dugi ka Chicago sakitar 4.5 jam engké jam 7:40 CST.

"Pikaresepeun pikeun ngabagéakeun jasa American Airlines ka Chicago," saur John Aitken, Diréktur di Bandara Internasional Mineta San José. "Sanaos ieu mangrupikeun indikasi positip anu sanés tina pamulihan, urang ngagungkeun kalayan paham yén palancong kedah tetep rajin ngeunaan kaséhatan sareng kaamanan. Kami ngucapkeun ucapan salamet ka mitra kami di Amérika pikeun léngkah ieu sareng haturkeun ka aranjeunna pikeun investasi anu teras di Silicon Valley. "

Nalika balikna jasa anu teu lirén ka kota-kota ageung nunjukkeun tanda positip tina pamulihan perjalanan, kalayan tingkat COVID dina naékna di sababaraha nagara bagian, Bandara terus meryogikeun panyandian topéng sareng ngadorong para pelancong pikeun terus latihan jarak jauh sosial.

Chicago-O'Hare balik deui ka daptar jasa udara Amérika di SJC saatos ditunda jasa maskapai di 2020 kusabab turunna permintaan perjalanan anu aya hubunganana sareng COVID-19.

Bandara Internasional Mineta San José (SJC) mangrupikeun bandara Silicon Valley, perusahaan mandiri anu dipiboga sareng dioperasikeun ku Kota San Jose. Bandara, ayeuna dina taun ka-71, ngalayanan ampir 15.7 juta panumpang di 2019, kalayan layanan nonstop di Amérika Kalér sareng ka Éropa sareng Asia.

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Harry Johnson

Harry Johnson parantos janten editor tugas kanggo eTurboNews ampir 20 taun. Anjeunna dumuk di Honolulu, Hawaii, sareng asalna ti Éropa. Anjeunna resep nyerat sareng ngaliput berita.

Leave a Comment