24/7 eTV BreakingNewsShow : Pencét dina tombol polumeu (kénca handap layar pidéo)
hal hiber Perjalanan Usaha wartos piknik kandaraan Rupa-rupa Berita

Pesawat listrik sareng bumblebees henteu tiasa hiber

Pesawat listrik - sapertos bumblebees?

Mangrupikeun mangtaun-taun éta tioritip ngabuktoskeun yén bumblebees henteu tiasa ngapung sareng sanget jengkel yén aranjeunna teras-terasan ngapung - nganggo persamaan anu béda. Seueur hal anu sami kajadian sareng pesawat terbang-batré-sayap listrik. Éta kedahna mustahil, tapi langkung ti saratus aya di ditu sareng sakitar 1000 dina urutan.

Nyitak Friendly, PDF & Email
  1. Ieu leutik ngarah teu kedah prinsip ngapung anu anyar.
  2. Aranjeunna ngan nyalin pendekatan Tesla kalayan mobil di handap.
  3. Dina laporan ku IDTechEx, "Manned Electric Aircraft: Smart City and Regional 2021-2041," pesawat-pesawat sayap listrik ieu ogé analisa desain pesawat-pesawat nangtung anyar sareng desain pesawat badarat lengkep.

Host tina paningkatan leutik biasana kalikeun. Dua kamajuan 10% ningkatkeun kauntungan ku 21% sareng pilihan pamutahiran ageung. Jalma salah ngira yén Tesla kénging jarak rekaman ti batré anu langkung saé, tapi sami pentingna aman ngajalankeun batréna langkung caket kana watesnana, ngaleungitkeun rébuan bagian, sareng detil anu sanés. Jangkauan bahkan langkung dipikahoyong ku pesawat alit sabab jarak mangrupikeun faktor kaamanan, janten aviator ogé milarian 0.2 faktor tarik, ngaleungitkeun hiji kilométer kabel, ratusan bagian, sareng motor anu teu épisién sareng éléktronika listrik.

Nyanghareupan réalitas, pesawat terbang pesawat listrik leutik ayeuna ngarobah perhatosanna kana langkung ageung pesawat listrik sareng vertikal take-off janten teu mungkin. Aranjeunna gaduh sababaraha titik, sabab kami ayeuna dina usum konyol dimana seueur usulan anu teu sopan narik pancuran artos ti investor panon anu ngarepkeun Tesla salajengna. Téori anu leres nunjukkeun yén hiji desain anu nganggo dorong dina unggal ujung jangjang sareng teu aya anu aya di antawisna anu bakal ngalir kaluar bumi nalika gagal. Aranjeunna leres ati-ati yén ku bagian-bagian anu aya ayeuna, seueur VTOL multirotor ragrag kaluar tina langit dina 60 menit ti landasan - henteu aya glide malahan teu nyebarkeun parasut dina jangkungna éta. Ékonomi taksi udara kota leres ditaroskeun dina laporan, "Taksi Udara: Listrik nangtung-lepas nangtung sareng pesawat badarat 2021-2041."  

Seueur anu nuju ka VTOL kalayan jangjangna tetep, ngarah tiasa ngapung salaku pesawat biasa seueurna, tahan langkung lami, sareng, dina sababaraha kasus, ngaluncatan nalika kaayaan darurat. Salah sahiji conto nyaéta startup Inggris Vertical Aerospace ngambang dina $ 2.2 milyar saatos Virgin Atlantic sareng American Airlines nempatkeun pesenan pikeun 1,000 tina VTOL jangjangna tetep - sababaraha milyar dolar sanaos teu acan aya di awang-awang.

Helikopter kontras sacara alami langkung épisién dina hiber nangtung tapi tanpa dorong anu kaleuleusan sareng stabilitas dina angin. Aranjeunna ngabantosan ngawangun gedong luhur, kumalayang sajam sakaligus. Teu aya VTOL batré anu tiasa ngalakukeun éta: aranjeunna kedah ngungkulan kasus bisnis hover minimal.

Balik sareng landasan konvensional sareng badarat pesawat terbang sayap, aya itungan sapertos bumblebee peringatan yén teu aya anu ngarencanakeun versi 8- ka 100-korsi anu dijangjikeun pikeun 2026-2030 tiasa ngapung. Aranjeunna nganggo persamaan anu salah kusabab 2 nganggo prinsip anu béda pisan pikeun pangaruh taneuh sareng seueur anu sanés nganggo prinsip énggal dorong DT anu disebarkeun, ngalibetkeun sababaraha baling-baling sapanjang jangjangna. DT hartosna dispensing sareng flaps sareng perséntase ageung beurat, rohangan, biaya bahan, sered, sareng panjang landasan pacu. Itungan NASA sareng DLR sareng percobaan ngadukung ieu. Amérika Airlines ngarencanakeun pikeun ngaluncurkeun pesawat listrik dugi ka 2026.

Para naysayers ogé salah sabab teu maliré kana "unggal sakedik ngabantosan" pendekatan pikeun pesawat anu langkung ageung. Salaku conto, pesawat régional anu ayeuna ngotorkeun gaduh kabel 30 km sareng faktor tarik tapi anu lahir-listrik sapertos Tesla. Kisaran Tesla sacara substansial tina ngerem régeneratif sareng pesawat anu sami sareng nyaéta baling-baling ngabalikkeun katurunan sareng roda anu hirup dina badarat. Mémang, roda anu dijalankeun tiasa ngajantenkeun taksi pesawat listrik sareng lepas landas langkung éfisién.  

Hayu urang bahas hiji conto. Bye Aerospace ngagaduhan langkung ti 720 pesenan - langkung ti $ 250 juta, kalayan pangiriman badé dimimitian - ti sakola ngalayang sareng operator taksi udara pikeun pesawat batré 2 sareng 4-korsi anjeun tiasa nyobian ngapung ayeuna. Nembe ngumumkeun pesawat batré-listrik 8-panumpang dina pitch anu "panghandapna-biaya-kapemilikan" anu sami, tapi kisaran 500 nm (dimuat) diumumkeun gumantung kana kemitraan sareng Oxis Energy pikeun batré énggal. Para naysayers nyengir nalika Oxis langsung beuteung. Nanging, LGChem raksasa dina skala waktos anu sami pikeun nyayogikeun aki anu sami sareng, sapertos Tesla, Bye henteu kantos ngandelkeun hiji aki. Aranjeunna ngalakukeun padamelan kasar tina sagala perbaikan saeutik. Aspék spésifikasi ieu ngungkabkeun sababaraha hal ieu sareng ogé sababaraha fitur kaamanan saluareun bahkan jarak jauh, sistem autolanding darurat sareng parasut pesawat.  

Desain eFlyer 800 ieu sadayana énggal ti ujung dugi ka buntut. Efisiensi aerodinamika aya dua kali deui tina pesawat turboprop warisan anu ukuranna sami - efisiensi sistem propulsif-tingkat tinggi kalayan efisiensi motor anu luhur kalayan tarik pendingin anu handap, 2 motor listrik anu dipasang-jangjang masing-masing kalayan gulungan motor dual-kaleuleusan sareng bungkus batré quad-kaleuleyan. Naékna rentang anu saderhana ditawarkeun tina sél surya kakuatan suplemén opsional (sigana tingkat satelit anu aranjeunna uji coba - ngahasilkeun listrik dua kali pikeun mobil surya sareng pesawat ayeuna) sareng taksi listrik dina roda.

Jet It, sareng JetClub, perusahaan adina kapamilikan fraksional masing-masing di Amérika Kalér sareng Éropa, parantos nandatanganan perjanjian mésér jutaan milyar pikeun armada pesawat eFlyer 800. Salaku tambahan, L3Harris Technologies sareng Bye Aerospace parantos nandatanganan perjanjian pikeun ngembangkeun varian multi-listrik, multi-misi anu bakal masihan kapabilitas intelijen, panjagaan, sareng pangintipan (ISR).

Kanggo ayeuna, Bye Aerospace henteu ngalakukeun bangbaluh sareng prinsip ngapung anyar, tapi tiasa nambihan propulsi anu disebarkeun dina waktosna dipilih. Samentawis éta, sadaya pesawat batré-listrik naék langkung gancang tibatan polusi anu didorong ku baling-baling sapertos Teslas ngagancangan langkung gancang. Ngan kedah ati-ati ngeunaan yén teu aya bisnis batré-listrik - atanapi pesawat régional tiasa ngapung. Aya bangbaluh seuri ka anjeun ti luhur.    

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Linda Hohnholz, éditor eTN

Linda Hohnholz parantos nyerat sareng ngédit tulisan ti saprak mimiti karirna damel. Anjeunna parantos nerapkeun karep bawaan ieu ka tempat-tempat sapertos Hawaii Pacific University, Chaminade University, Hawaii Children's Discovery Center, sareng ayeuna TravelNewsGroup.

Leave a Comment