24/7 eTV BreakingNewsShow : Pencét dina tombol polumeu (kénca handap layar pidéo)
hal hiber Industri silaturahmi wartos piknik Pembaruan Tujuan Wisata USA Breaking News Rupa-rupa Berita

18 taun umur janten Duta Port Canaveral anu énggal

LR - Komisaris Otoritas Pelabuhan Canaveral Robyn Hattaway sareng Jessica Maxwell, Duta Port Canaveral. Kahadean Canaveral Port Otoritas

Dina rapat Agustus Dewan Komisaris Otoritas Pelabuhan Canaveral, Komisaris Pelabuhan Robyn Hattaway ngumumkeun pengangkatan lulusan Sekolah Menengah Rocks Jessica Maxwell salaku Duta Port Canaveral pikeun janten utusan Komisaris Hattaway di komunitas palabuhan. Jessica mangrupikeun janjian duta besar Komisaris Hattaway anu munggaran, sareng dina yuswa 18, mangrupikeun jalma anu bungsu anu ngawula salaku utusan pikeun Dewan Komisaris CPA.

Nyitak Friendly, PDF & Email
  1. Masing-masing Komisaris Otoritas Pelabuhan Canaveral tiasa nunjuk ka dua jalma pikeun janten wakil Komisaris di komunitas palabuhan.
  2. Duta Pelabuhan ngiringan masarakat pikeun ngamajukeun pamahaman anu langkung seueur ngeunaan peran Port Canaveral di daérah éta.
  3. Aranjeunna ogé ningkatkeun kasadaran masarakat sareng pamahaman ngeunaan rencana strategis Otoritas Pelabuhan Canaveral. 

"Salaku pangurus Pelabuhan, urang kedah ningali ka tenaga kerja urang payun sareng nyiapkeun generasi payun pikeun mingpin," saur Komisaris Hattaway. "Jessica bungah diajar sareng ngabagi visi kami ka generasi anjeunna. Kuring miharep anjeun bakal ngiringan ngiringan anjeunna kana peran énggalna salaku Duta Pelabuhan. ”

Salaku Pelabuhan Duta, Jessica bakal ngabantosan Komisaris Hattaway sareng program Duta Pelabuhan Junior Port pikeun ngabagi élmuna tina program HELM, tujuanna ngawangun hubungan sareng ningkatkeun kasadaran masarakat sareng dukungan pikeun kagiatan konci Pelabuhan di kalangan nonoman di masarakat.

Salaku murid di SMU SMA, Jessica ilubiung dina sakola éta Ngabantosan Ngadidik Pamimpin di Maritim (HELM) program. Anjeunna ogé ngajabat Komandan Batalyon pikeun ROTC SMU. Hiji kuda kuda aktif, rencana pasca-kalulusan Jessica pikeun miluan di Angkatan Laut AS gagal saatos kacilakaan tunggang kuda ngungkabkeun anjeunna kaserang osteosarcoma, kanker tulang anu nyababkeun kaleungitan hiji panangan sateuacan taun kaluar.

Palabuhan Canaveral, perenahna di Florida, mangrupikeun gerbang pelayaran sareng rekreasi ogé kargo sareng logistik. Éta parantos lami dibédakeun salaku gerbang pikeun perbatasan énggal dina perjalanan luar angkasa. Port Canaveral ngahaturanan ampir 5 juta panumpang pelayaran panghasilan ngalangkungan terminal-terminal canggih sareng 6 juta ton kargo taunan.

Pariwisata sareng Rékréasi di Port Canaveral

Di Port Canaveral, Anu datang tiasa ngalaman sensasi peluncuran rokét nalika matahari di pantai. The Cove mangrupikeun daérah rekreasi tepi laut di Port Canaveral kalayan réstoran, ruang istirahat, toko, kapal piagam, sareng kapal kasino. Seueur réstoran Cove ngagaduhan tabel outdoor sareng bar tiki, lokasi anu saé pikeun nonton kapal pesiar ngaluncatan atanapi ngan ukur ngan saukur ngahiliwir angin darat. Nalika panonpoé surup, aya DJ, live band, nari, sareng karaoke, oh sareng kémping.

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Linda Hohnholz, éditor eTN

Linda Hohnholz parantos nyerat sareng ngédit tulisan ti saprak mimiti karirna damel. Anjeunna parantos nerapkeun karep bawaan ieu ka tempat-tempat sapertos Hawaii Pacific University, Chaminade University, Hawaii Children's Discovery Center, sareng ayeuna TravelNewsGroup.

Leave a Comment