24/7 eTV BreakingNewsShow : Pencét dina tombol polumeu (kénca handap layar pidéo)
Airlines palabuan udara hal hiber Megatkeun Warta Éropa Ngabobol Warta Internasional Megatkeun Berita Perjalanan Perjalanan Usaha Berita Pamaréntah News Kaséhatan wartos Ngawangun deui tanggung jawab kasalametan piknik kandaraan News Kawat Wisata trending Ayeuna Warta Breaking UK Rupa-rupa Berita

IATA Travel Pass ngakuan sertipikat COVID digital EU sareng UK

IATA Travel Pass ngakuan Sértipikat COVID EU sareng UK Digital
IATA Travel Pass ngakuan Sértipikat COVID EU sareng UK Digital
Ditulis ku Harry Johnson

Sértipikat Digital COVID EU (DCC) sareng UK NHS COVID Pass ayeuna tiasa diunggah kana IATA Travel Pass salaku buktina anu parantos diverifikasi pikeun perjalanan.

Nyitak Friendly, PDF & Email
  • IATA oks EU Digital COVID Certificate (DCC) sareng UK NHS COVID Pass. 
  • Ngatur sertipikat Éropa sareng Inggris ngalangkungan IATA Travel Pass mangrupikeun léngkah penting.
  • Harmonisasi standar vaksin digital penting pisan pikeun nyokong restart anu aman sareng tiasa diukur tina penerbangan

Asosiasi Angkutan Udara Internasional (IATA) parantos ngumumkeun yén Sértipikat Digital Digital COVID (DCC) sareng UK NHS COVID Pass ayeuna tiasa diunggah kana IATA Travel Pass salaku buktina anu diverifikasi vaksinasi pikeun perjalanan. 

IATA Travel Pass ngakuan sertipikat COVID digital EU sareng UK

Wisatawan anu nyekel hiji Uni Éropa DCC or Inggris NHS COVID Pass ayeuna tiasa aksés inpormasi perjalanan COVID-19 anu akurat pikeun perjalanan, nyiptakeun vérsi éléktronik pasporna sareng ngimpor sertipikat vaksinasi na di hiji tempat. Inpormasi ieu tiasa dibagi sareng maskapai sareng otoritas kontrol perbatasan anu tiasa gaduh jaminan yén sertipikat anu ditepikeun ka aranjeunna asli sareng milik jalma anu nampilkeunana. 

"Sértipikasi vaksinasi COVID-19 janten sarat anu lega pikeun perjalanan internasional. Ngatur sertipikat Éropa sareng Inggris liwat IATA Travel Pass mangrupikeun léngkah penting pikeun nyayogikeun wisatawan, kaaslian pikeun pamaréntah sareng efisiensi maskapai, "saur Nick Careen, Wakil Présidén Senior IATA pikeun Kasalametan sareng Kaamanan Operasi.  

Harmonisasi Standar Vaksin Digital 

Harmonisasi standar vaksin digital penting pisan pikeun ngabantuan restart anu aman sareng henteu tiasa diukur tina penerbangan, nyingkahan antrian bandara anu teu perlu sareng mastikeun pangalaman panumpang anu lancar. IATA ngabagéakeun hasil pagawéan anu dilakukeun ku Komisi EU dina ngembangkeun, dina waktos waktos, sistem EU DCC sareng kukumaha standarisasi sertipikat vaksin digital di Éropa. 

Ngawangun kasuksesan DCC EU, IATA ngadesek ka Organisasi Kaséhatan Dunya (WHO) ningali deui karyana pikeun ngembangkeun standar vaksin digital global.

"Henteuna standar global ngajantenkeun langkung hésé pikeun maskapai, otoritas perbatasan sareng pamaréntah pikeun mikawanoh sareng verifikasi sertipikat vaksinasi digital anu ngumbara. Industri damel di dieu ku ngembangkeun solusi anu tiasa mikawanoh sareng mastikeun sertipikat ti masing-masing nagara. Tapi ieu mangrupikeun prosés laun anu ngahambat restart perjalanan internasional. 

"Nalika langkung nagara bagian ngaluncurkeun program vaksinasi na, seueur anu ngadesek pikeun ngalaksanakeun solusi téknis pikeun nyayogikeun sertifikasi vaksin pikeun wargana nalika ngumbara. Henteu aya standar WHO, IATA ngadesek aranjeunna pikeun ningali sacara raket dina EU DCC salaku solusi anu kabuktosan anu minuhan bimbingan WHO sareng tiasa ngabantosan nyambungkeun dunya, "saur Careen.

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Harry Johnson

Harry Johnson parantos janten editor tugas kanggo eTurboNews ampir 20 taun. Anjeunna dumuk di Honolulu, Hawaii, sareng asalna ti Éropa. Anjeunna resep nyerat sareng ngaliput berita.

Leave a Comment

1 Comment

  • Nalika seueur di Asia sareng Asia Tenggara nagara-nagara henteu ngagaduhan pilihan ngeunaan vaksin naon tapi vaksin ku vaksin naon waé anu parantos disayogikeun ku nagara-nagara, éta henteu adil pikeun nagara-nagara Kulon, sapertos Csnada sareng Uni Éropa henteu mikawanoh vaksin ti Cina, sapertos 2 nembak tina Sinovac salaku wisatawan anu divaksinasi pinuh. Seueur urang anu hoyong tiasa ngumbara jauh harita.