24/7 eTV BreakingNewsShow :
TEU SORA? Pencét kana simbol sora beureum di kénca handap layar vidéo
Airlines palabuan udara Asosiasi News hal hiber Ngabobol Warta Internasional Megatkeun Berita Perjalanan Perjalanan Usaha wartos jelema Ngawangun deui tanggung jawab piknik kandaraan News Kawat Wisata trending Ayeuna Rupa-rupa Berita

Meungpeuk dana maskapai ngancam pamulihan industri

Dana maskapai anu diblokir ngancam pamulihan industri
Willie Walsh, Diréktur Jéndral IATA
Ditulis ku Harry Johnson

Kira-kira $ 963 juta dina dana maskapai keur diblokir ti pamulangan di ampir 20 nagara.

Nyitak Friendly, PDF & Email
  • Pamaréntah nyegah ampir $ 1 milyar tina panghasilan maskapai tina teu dibales.
  •  Airlines moal tiasa nyayogikeun konéktipitas anu tiasa dipercaya upami aranjeunna henteu tiasa ngandelkeun pendapatan lokal.
  • Penting pikeun sadaya pamaréntah pikeun prioritas mastikeun yén dana tiasa dikirimkeun kalayan épisién.

Asosiasi Angkutan Udara Internasional (IATA) ngadesek pamaréntah pikeun akur kana perjanjian internasional sareng kawajiban perjanjian anu ngamungkinkeun maskapai pikeun ngauihkeun dana ampir $ 1 milyar dina dana anu diblokir tina penjualan tikét, rohangan kargo, sareng kagiatan sanésna.

Meungpeuk dana maskapai ngancam pamulihan industri

"Pamaréntah nyegah ampir $ 1 milyar tina panghasilan maskapai tina teu dibales. Ieu ngalanggar konvénsi internasional sareng tiasa ngalambatkeun pamulihan perjalanan sareng pariwisata di pasar anu kapangaruhan nalika industri maskapai berjuang pikeun pulih tina krisis COVID-19. Airlines moal tiasa nyayogikeun konéktipitas anu tiasa dipercaya upami aranjeunna henteu tiasa ngandelkeun pendapatan lokal pikeun ngadukung operasi. Éta sababna penting pikeun sadaya pamaréntah pikeun ngaheulakeun mastikeun yén dana tiasa dipulangkeun kalayan épisién. Ayeuna sanés waktos kanggo nyetak 'tujuan nyalira' ku nempatkeun konektipitas hawa vital dina résiko, ”saur Willie Walsh, IATADiréktur Jéndral. 

Kira-kira $ 963 juta dina dana maskapai keur diblokir ti pamulangan di ampir 20 nagara. Opat nagara: Bangladés ($ 146.1 juta), Libanon ($ 175.5 juta), Nigeria ($ 143.8 juta), sareng Zimbabwé ($ 142.7 juta), nyumbang langkung tina 60% tina jumlah ieu, sanaos aya kamajuan positip dina ngirangan dana anu diblokir di Bangladesh sareng Zimbabwé telat. 

"Kami ngadorong pamaréntah pikeun gawé bareng industri pikeun ngabéréskeun masalah anu nyegah maskapai tina ngabalikeun dana. Ieu bakal ngamungkinkeun penerbangan nyayogikeun konéktipitas anu diperyogikeun pikeun ngadukung padamelan sareng ngadorong ékonomi nalika pulih tina COVID-19, "saur Walsh.

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Harry Johnson

Harry Johnson parantos janten editor tugas kanggo eTurboNews ampir 20 taun.
Harry cicing di Honolulu, Hawaii sareng asli ti Éropa.
Anjeunna resep nyerat sareng parantos nutupan salaku editor tugas kanggo eTurboNews.

Leave a Comment