24/7 eTV BreakingNewsShow : Pencét dina tombol polumeu (kénca handap layar pidéo)
Megatkeun Berita Perjalanan Perjalanan Usaha kajahatan Berita Pamaréntah wartos jelema kasalametan piknik Pembaruan Tujuan Wisata News Kawat Wisata trending Ayeuna Amérika Serikat megatkeun News Rupa-rupa Berita

Washington DC Capitol Hill dievakuasi saatos 'ancaman bom aktif'

Washington DC Capitol Hill dievakuasi saatos 'ancaman bom aktif'
Washington DC Capitol Hill dievakuasi saatos 'ancaman bom aktif'
Ditulis ku Harry Johnson

Saurang lalaki dina treuk mobil pick-up hideung angkat dugi ka gedong Perpustakaan Kongrés sareng ngaku ngagaduhan alat anu ngabeledug dina kendaraan, sateuacan ningalikeun naon anu janten detonator.

Nyitak Friendly, PDF & Email
  • Peringatan kaamanan diangkat dinten ayeuna di Capital Hill.
  • Pulisi ngévakuasi daérah anu aya di Perpustakaan Kongrés.
  • Pulisi ngaréspon kana kendaraan anu curiga caket Perpustakaan Kongrés.

Dinten Kemis, peringatan kaamanan diangkat dina Capitol Hill di Washington, DC nalika staf dititah ngévakuasi gedong sareng laporan muncul yén pulisi nalungtik alat anu ngabeledug dina truk pickup.

Pulisi Capitol AS ngévakuasi daérah anu aya di Perpustakaan Kongrés di Capitol Hill saatos supir ditarik ka luar sareng ngaku gaduh bom dina truk pick-up na, ceuk kapala pulisi.

Washington DC Capitol Hill dievakuasi saatos 'ancaman bom aktif'

Dina tweet, Pulisi Capitol AS nyarios yén aranjeunna "ngaréspon kana kendaraan anu curiga caket Perpustakaan Kongrés" sareng ngadesek jalma-jalma pikeun ngajauhan daérah éta.

Kapala pulisi Tom Manger nyarios ka wartawan anu caket kana adegan yén jam 9:15 énjing waktos hiji lalaki dina treuk mobil hideung angkat langsung ka gedong Perpustakaan Kongres di Washington, DC sareng ngaku ngagaduhan alat anu ngabeledug dina kendaraan, sateuacan ningalikeun naon anu janten detonator. Negosiasi dilakukeun sareng supir pikeun milarian "resolusi damai", saur Manger.

"Kami henteu terang naon motif na dina waktos ayeuna," tambah kapala pulisi.

Sateuacanna, gambar anu henteu acan diverifikasi dicandak diluar Perpustakaan Kongrés nembongan nunjukkeun supir anu masih dina kendaraan, kalayan tagihan dolar sumebar dina taneuh di luar treuk. 

Tersangka ogé disangka dipasang livestream ayeuna-dihapus filmed bari linggih di tukangeun korsi nyetir di jero wahana diparkir, dimana anjeunna nyarios ka Présidén AS Joe Biden sareng ngaku ngagaduhan sajumlah bom. Bagian tina pidéo na nembongan nunjukkeun naon anu sigana bak gas, bahan peledak plastik sareng sababaraha bak ageung parobihan ageung dina treukna. Anjeunna nyarios yén bahan peledak anu dituduhkeun dina treuk éta diciptakeun ngan ukur diledemkeun ku sora anu cukup kuat, sapertos kaca mobil treuk anu rusak ku tembakan.

Lalaki éta ogé nuduh yén aya opat alat ngabeledug sanés di lokasi anu teu acan diungkabkeun, nyatakeun yén anu sanésna ngangkut éta nyalira.

Facebook teras ngonci akun pangguna anu disebat Ray Roseberry saatos live streaming 30-menit.

Cuplikan anu dibagi online nunjukkeun skor kendaraan penegak hukum, kaasup truk Tim Tanggapan Darurat khusus, nuju kana daérah anu diwatesan. Dina cuplikan TV, pulisi katingali kordon di luar daérah, kalayan halangan diangkat pikeun ngawatesan aksés.

Numutkeun laporan pulisi panganyarna Capitol AS, anu kasangka tungtungna parantos nyerah ka perwira.

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Harry Johnson

Harry Johnson parantos janten editor tugas kanggo eTurboNews ampir 20 taun. Anjeunna dumuk di Honolulu, Hawaii, sareng asalna ti Éropa. Anjeunna resep nyerat sareng ngaliput berita.

Leave a Comment