24/7 eTV BreakingNewsShow : Pencét dina tombol polumeu (kénca handap layar pidéo)
Airlines palabuan udara hal hiber Megatkeun Warta Éropa Ngabobol Warta Internasional Megatkeun Berita Perjalanan Perjalanan Usaha Warta Breaking Hungaria Israél Ngabobol Warta wartos Ngawangun deui tanggung jawab piknik kandaraan Pembaruan Tujuan Wisata News Kawat Wisata Rupa-rupa Berita

El Al ngaluncurkeun deui Budapest ka penerbangan Tel Aviv

El Al ngaluncurkeun deui Budapest ka penerbangan Tel Aviv
El Al ngaluncurkeun deui Budapest ka penerbangan Tel Aviv
Ditulis ku Harry Johnson

Muka deui hubungan na antara Budapest sareng Tel Aviv dinten ayeuna, El Al bakal ngoperasikeun layanan mingguan opat kali dina séktor 2,165km.

Nyitak Friendly, PDF & Email
  • El Al balik deui ka Bandara Budapest.
  • Pamawa bendera Israél neraskeun jasa Tel Aviv ti Budapest.
  • Penerbangan Budapest-Tel Aviv bakal beroperasi opat kali mingguan.

Serangan jaringan rute Budapest Airport teras diteraskeun sareng balikna mitra maskapai gerbang Hungaria, El Al Airlines.

El Al ngaluncurkeun deui Budapest ka penerbangan Tel Aviv

Ngaluncurkeun deui tautan ka Tel Aviv, anu ngangkut bendera Israél bakal sacara ékspansi deui sacara signifikan operasi bandara ka nagara Wétan Tengah.

Muka deui hubunganana antara Budapest sareng kota di basisir Méditérania dinten ayeuna, operator bakal ngoperasikeun layanan mingguan opat kali dina séktor 2,165km.

Balázs Bogáts, Kepala Pengembangan Maskapai, Bandara Budapest nyarios: "Kami resep pisan ningali El Al balik - Budapest mangrupikeun tujuan utama pikeun palancong Israél, janten kami terang jasa ieu bakal dibutuhkeun pisan. Budapest ngagaduhan komunitas Yahudi anu ageung sareng, saleresna, Sinagog Ageung di Budapest mangrupikeun tempat ibadah kadua panglobana di dunya. Janten, urang yakin yén jasa jasa El Al ti Tel Aviv bakal kasohor ku wisatawan sareng wisatawan anu ngadatangan babaturan sareng dulur. " 

El Al Israel Airlines Ltd. mangrupikeun pangangkut bendera Israél. Kusabab penerbangan perdana na ti Jenéwa ka Tel Aviv dina Séptémber 1948, maskapai éta parantos ngiringan ngalayanan langkung 50 tujuan, ngoperasikeun jasa penerbangan domestik sareng internasional sareng penerbangan kargo di Israél, sareng ka Éropa, Wétan Tengah, Amérika, Afrika, sareng Jauh Jauh, ti markas utama na di Ben Bandara Gurion.

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Harry Johnson

Harry Johnson parantos janten editor tugas kanggo eTurboNews ampir 20 taun. Anjeunna dumuk di Honolulu, Hawaii, sareng asalna ti Éropa. Anjeunna resep nyerat sareng ngaliput berita.

Leave a Comment