24/7 eTV BreakingNewsShow :
TEU SORA? Pencét kana simbol sora beureum di kénca handap layar vidéo
Berita Breaking Afghanistan Airlines palabuan udara hal hiber Megatkeun Warta Éropa Megatkeun Berita Perjalanan kajahatan Perancis Ngabobol Warta Berita Pamaréntah wartos jelema kasalametan piknik kandaraan Pembaruan Tujuan Wisata News Kawat Wisata trending Ayeuna Berita Breaking UAE Rupa-rupa Berita

Perancis nyetél penerbangan évakuasi ti Kabul ka Paris ngalangkungan Abu Dhabi

Perancis nyetél penerbangan évakuasi ti Kabul ka Paris ngalangkungan Abu Dhabi
Sekretaris Nagara Perancis pikeun Urusan Éropa Clement Beaune
Ditulis ku Harry Johnson

Salami sababaraha taun ka pengker, Perancis parantos di tempat kahiji di panjuru Éropah dina hal masihan suaka ka Afghans di daérah na.

Nyitak Friendly, PDF & Email
  • Perancis nyetél sasak hawa pikeun ngévakuasi jalma-jalma ti Apganistan.
  • Hiber évakuasi Perancis pikeun ngapung ti Kabul ka Paris ngaliwatan Abu Dhabi.
  • Perancis pikeun ngévakuasi 'rébuan' ti Afganistan.

Sekretaris Nagara Perancis pikeun Urusan Éropa Clement Beaune nyarios ayeuna yén Perancis ngawangun jembatan udara pikeun ngévakuasi 'rébuan' jalma ti Kabul, Afghanistan ka Paris.

Perancis nyetél penerbangan évakuasi ti Kabul ka Paris ngalangkungan Abu Dhabi

"Ayeuna, pikeun nyayogikeun évakuasi, Perancis nyiptakeun jembatan udara antara Kabul sareng Paris kalayan pesawat anu bakal ngapung ngalangkungan Abu Dhabi, "saur Beaune.

"Dina momen ieu, urang henteu gaduh angka anu pasti sabaraha jalma anu bakal dievakuasi Apganistan ka Perancis. Bisi wae, jelas yén urang nyarios ngeunaan sababaraha rébu urang peryogi panyalindungan, "tambahna.

Sekretaris nagara nyatakeun yén Perancis "parantos mimiti ngévakuasi Afghanistan deui dina Méi pikeun ngajagaan 600 jalma anu damel pikeun éta." 

"Dugi ka ayeuna, tilu pesawat militér Perancis parantos ngévakuasi sakitar 400 jalma. Ieu kalolobaanana jalma-jalma Afgan anu peryogi panyalindungan ngadesek. Umumna, kaseueuran Afghans ieu damel di sagala rupa agénsi Perancis, "saurna.

Numutkeun ka Beaun, Perancis "ngubaran panarimaan warga Afgan di daérahna kalayan tanggung jawab pinuh." "Dina taun-taun ayeuna, kami masihan lampu héjo ka 10,000 paménta perlindungan pikeun Afghans. Salami sababaraha taun parantos, Perancis parantos di tempat kahiji di panjuru Éropah dina hal masihan suaka ka Afghans di daérahna, "tambah pejabat.

"Kami bakal neraskeun prakték ieu. Henteu aya larangan kuantitatif dina lingkup ieu. Prakték narima Afghans dina taneuh Perancis ogé bakal neraskeun saatos sasak hawa sareng nagara ieu lirén ayana, ”sékrétaris nagara negeskeun.

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Harry Johnson

Harry Johnson parantos janten editor tugas kanggo eTurboNews ampir 20 taun.
Harry cicing di Honolulu, Hawaii sareng asli ti Éropa.
Anjeunna resep nyerat sareng parantos nutupan salaku editor tugas kanggo eTurboNews.

Leave a Comment