24/7 eTV BreakingNewsShow : Pencét dina tombol polumeu (kénca handap layar pidéo)
Pos Tamu News Kaséhatan

Mésér Kawijakan Asuransi Kaséhatan? Tong hilap 5 Hal

Gambar kahadean tina shutterstock
Ditulis ku jelema nu nyunting

Mésér asuransi kasehatan mangrupikeun salah sahiji kaputusan anu paling penting dina kahirupan, sabab éta ngabantosan anjeun dina waktos latihan sareng ngajaga anjeun aman tina biaya rawat inap anu teras-terasan. Éta payung anjeun murag deui nalika anjeun paling meryogikeunana sareng jaring kaamanan pikeun kulawarga anjeun dina acara anu teu dihaja dimana batur meryogikeun rumah sakit.

Nyitak Friendly, PDF & Email
  1. Naon anu anjeun kedah milarian nalika milih kabijakan kaséhatan?
  2. Naon poin kritis anu kedah ditawarkeun ku rencana asuransi kasehatan?
  3. Naon kawijakan kaséhatan anu dikhususkeun sareng naha éta mangrupikeun pilihan anu pangsaéna?

Tapi, kumaha anjeun milih salah sahiji anu nawiskeun sadaya manpaat anu anjeun milari sareng nganteurkeun kana jangji. Naon hal anu anjeun kedah milari nalika milih kabijakan kasihatan? Hayu urang tingali sababaraha hal kritis yén rencana asuransi kaséhatan padet kedah nawiskeun pikeun menonjol.

Kawijakan Disaluyukeun

Hiji ukuran cocog sareng sadayana henteu ngagaduhan seueur beurat nalika ngeunaan kabijakan kaséhatan sabab unggal jalma ngagaduhan kabutuhan sareng sarat anu béda. A asuransi anu saé bakalan ngémutan kabutuhan individu sareng nawiskeun kabijakan pikeun nyumponan sarat anu khusus. Kawijakan khusus bakal nawiskeun sababaraha tambihan anu nawiskeun panutup tambihan sapertos pilihan pikeun ngubaran perlakuan di luar India, biayana dikaluarkeun dina pendapat kadua, sareng anu sanésna. Kituna, sok terang upami aya kauntungan sapertos anu ditawarkeun atanapi henteu teras pilih kabijakan anjeun saluyu.

Jasa-Ditambahkeun Jasa

Mangrupikeun jaman digital, sareng teu kedah nyandak salinan keras anu gedé sareng anjeun sepanjang waktos. Pilarian terang upami panyayogi asuransi anjeun nawiskeun jasa tambihan nilai dina bentuk aplikasi anu moal meryogikeun anjeun nyandak dokumén kawijakan kaséhatan sareng sadayana disimpen rapih kana hiji tempat anu tiasa diaksés dimana waé, iraha waé.

Padumukan Klaim

Kawijakan kaséhatan naon waé ngan ukur saé upami prosés ngadamel klaim sakumaha lemes sapertos sutra. Salawasna ngabandingkeun rasio pakampungan klaim pikeun panyadia asuransi sareng ngan ukur daptar anu pondok anu ngagaduhan catetan lagu anu hadé nalika nawiskeun prosés pamérésan klaim bébas repot. Idéalna, tarohan pangsaéna anjeun nyaéta milari anu ngagaduhan tim di-imah pikeun ngabéréskeun klaim sabab langkung gancang sareng tujuan anu saé pikeun ngarengsekeun patalékan atanapi gangguan anjeun nyanghareupan nalika dirawat di rumah sakit atanapi dibereskeun.

Kauntungan Bersalin

Upami anjeun parantos nikah atanapi ngarencanakeun nikah di waktos payun, ieu mangrupikeun hal anu anjeun kedah teras parios sareng perusahaan asuransi anjeun. Lahirna anak mangrupikeun waktos anu saé pikeun hirup sareng ngagaduhan kabijakan kaséhatan anu nawiskeun manpaat ka mitoha bakal ngabantosan anjeun dina waktos anu langkung saé kalayan ngurus sadayana tagihan rumah sakit ngantepkeun anjeun bébas nyéépkeun waktos langkung seueur sareng kulawarga.

Jaringan Rumah Sakit

Daptar rumah sakit di jaringan asuransi mangrupikeun hal anu penting anu kedah diperhatoskeun nalika mésér kabijakan kaséhatan. Pariksa naha éta ngagaduhan fasilitas médis utama dina daptar sareng naha rumah sakit caket dieu di caket dieu anjeun ditutupan atanapi henteu. Salawasna milih pikeun kabijakan kaséhatan anu nutupan rumah sakit dimana anjeun paling dipikaresep nyandak jalma anu anjeun dipikacinta bisi dirawat di rumah sakit anu teu diuntungkeun pikeun nguntungkeun kauntungan tanpa artos. Bisi, rumah sakit pikaresep anjeun henteu aya di tempat daptar jaringan, anjeun kedah ngaluarkeun artos tina saku anjeun sareng ngalamar reimbursement engké anu tiasa janten prosés anu nyéépkeun waktos.

Asuransi kasihatan perawatan nawiskeun kabijakan anu diarahkeun pikeun mayungan anjeun sareng kulawarga dina waktos a krisis kaséhatan sareng ngajagaan anjeun tina kasabaran kauangan ku nyayogikeun cakupan anu komprehensif anu ngurus sadaya biaya rumah sakit kalayan henteu nganggo harga séwaan, deductibles, atanapi pembayaran sasarengan.

Perkara teu séhat anjeun ayeuna, nalika anjeun beuki sepuh, céngék dina baju waja antukna bakal mimiti muncul sareng kabijakan kaséhatan mangrupikeun tarékah anu pangsaéna pikeun tetep dijaga dina tahap kahirupan engké. Nanging, pikeun kéngingkeun kauntungan anu maksimal, langkung saé pikeun diasuransikeun dina tahap awal sareng nikmati cakupan anu langkung luhur dina premi anu langkung handap.

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

jelema nu nyunting

Pimpinan redaksina nyaéta Linda Hohnholz.

Leave a Comment