24/7 eTV BreakingNewsShow : Pencét dina tombol polumeu (kénca handap layar pidéo)
Karibia News Kaséhatan Industri silaturahmi Hotél & Resor Jamaica Breaking News wartos kasalametan piknik Pembaruan Tujuan Wisata Rupa-rupa Berita

Menteri Pariwisata Jamaika nunjuk pasukan gaya pikeun ningkatkeun vaksinasi pagawé pariwisata

Menteri Pariwisata Jamaika ngadesek pagawé séktor vaksin.

Menteri Pariwisata Jamaika Hon. Edmund Bartlett parantos namina pasukan tugas khusus pikeun ngajalankeun prosés vaksinasi pagawé pariwisata pulau, salaku bagian tina upaya pamaréntah pikeun ngahontal imunitas kawanan.

Nyitak Friendly, PDF & Email
  1. Pasukan tugas bakal kalebet wawakil ti Kamentrian Kaséhatan sareng Kesejahteraan, Kamentrian Pamaréntah Daérah sareng Pangwangunan Padesaan, sareng Pasukan Pertahanan Jamaika, sareng anu sanésna.
  2. Jalma anu janten target nyaéta padamel di hotél, vila, imah tamu, tempat wisata, bandara, palabuan pelayaran, pasar karajinan, sareng operator transportasi darat.    
  3. Menteri gancang-gancang nyatet yén pagawé pariwisata moal diamanatkeun divaksinasi.

Pasukan tugas anu anyar dipimpin ku Sekretaris Permanén Menteri Pariwisata, Jennifer Griffith sareng Présidén Jamaica Hotel and Tourist Association (JHTA), Clifton Reader.

Anggota sanésna kalebet Ketua Perusahaan Pengembangan Produk Pariwisata (TPDCo), Ian Dear; Pupuhu Déwan Pariwisata Jamaika, John Lynch; Diréktur Pariwisata, Donovan White; Présidén & CEO, Otoritas Pelabuhan Jamaika (PAJ), Professor Gordon Shirley; Diréktur Eksekutif Jamaica Vacations Ltd (JAMVAC), Joy Roberts; Pimpinan Diréktur Eksekutif, TPDCo, Stephen Edwards; Sutradara Eksekutif Chukka Caribbean Adventures sareng Pupuhu tim manajemén koridor tahan banting COVID-19, John Byles; Panaséhat Senior sareng Strategist dina Menteri Pariwisata Jamaika, Delano Seiveright; sareng General Manager of Deja Resorts, Robin Russell.

"Pasukan tugas ogé bakal kalebet wawakil ti Kamentrian Kaséhatan sareng Kesejahteraan, Menteri Pamaréntah Daérah sareng Pangwangunan Padesaan sareng Pasukan Pertahanan Jamaika sareng aranjeunna bakal konsultasi sareng sababaraha pamangku kapentingan pariwisata, boh dina sektor publik sareng swasta, pikeun ngalancarkeun sareng nyepetkeun prosés vaksinasi pagawé pariwisata di sakumna Pulo Jawa, ”jelas Menteri Bartlett.

Dina nyieun pengumuman Menteri Bartlett negeskeun yén kasuksesan kapuloan di masa depan sektor pariwisata gumantung kana padamel anu divaksinasi dina raraga nyegah panyebaran virus COVID-19 anu maut. Diantara jalma anu janten sasaran nyaéta padamel di hotél, villa sareng bumi tamu, tempat wisata, bandara, palabuan pelayaran, pasar karajinan ogé operator transportasi darat.    

"Pasukan tugas ieu ngagaduhan padamelan anu penting pisan pikeun divaksinasi 170,000 pagawé pariwisata urang. Ieu penting pisan pikeun pamulihan lengkep sektor pariwisata sareng ngalegaan ékonomi anu langkung ageung, kusabab padamel wisata kami aya di garis depan sareng upami aranjeunna henteu divaksinasi pinuh maka sektor kami moal tiasa pulih ku cara anu aman sareng berkelanjutan, " saur anjeunna. 

Menteri gancang-gancang nyatet yén pagawé pariwisata moal diamanatkeun divaksinasi. Nanging, anjeunna deui ngadesek aranjeunna pikeun divaksinasi. "Vaksinna épéktip pisan dina nyegah rumah sakit sareng maot. Janten, kuring ngadorong sadaya padamel pariwisata urang pikeun ngagunakeun kasempetan pikeun divaksinasi pikeun ngajaga kahirupan anjeun, dulur-dulur sareng komunitas anjeun, "saur Menteri Bartlett.

Mr Bartlett nekenkeun yén Pasukan Tugas bakal nyandak pendekatan kolaborasi, anu kabuktian efektif pisan pikeun ngatur pandemi saprak Maret 2020, nalika kasus COVID-19 anu munggaran dikonfirmasi di Jamaika.

"Kuring yakin yén pendekatan ngahijina ieu bakal épéktasi sabab éta parantos janten dasar pikeun kasuksesan urang dina ngenalkeun Protokol Kasalametan sareng Kasalametan COVID-19 urang, Koridor COVID-Resilient Koridor inovatif kami sareng kerangka kerja pikeun mempermudah uji coba pangunjung di Pulo Jawa. Kami bakal teras damel babarengan sareng mitra wisata kami pikeun ngajamin pulih sektor pariwisata anu penting pisan, "tambahna. 

#rebuildingtravel

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Linda Hohnholz, éditor eTN

Linda Hohnholz parantos nyerat sareng ngédit tulisan ti saprak mimiti karirna damel. Anjeunna parantos nerapkeun karep bawaan ieu ka tempat-tempat sapertos Hawaii Pacific University, Chaminade University, Hawaii Children's Discovery Center, sareng ayeuna TravelNewsGroup.

Leave a Comment