24/7 eTV BreakingNewsShow : Pencét dina tombol polumeu (kénca handap layar pidéo)
Ngabobol Warta Internasional Karibia Berita Pamaréntah Industri silaturahmi Hotél & Resor Jamaica Breaking News Jepang Ngabobol Warta wartos olahraga piknik Pembaruan Tujuan Wisata Rupa-rupa Berita

Pariwisata Jamaika ngahargaan sukarelawan Olimpiade Jepang ku liburan mewah

Pariwisata Jamaika ngahargaan sukarelawan Olimpiade Jepang.

Menteri Pariwisata Jamaika Hon. Edmund Bartlett parantos ngumumkeun yén Dewan Pariwisata Jamaika kalayan dibantosan ku pamangku kapentingan lokal bakal nawiskeun sukarelawan Olimpiade Jepang, Tijana Kawashima Stojkovic, sareng tamu anu dipilihna, perjalanan dibayar-khusus khusus ka Jamaika. Perjalanan anu ngalangkungan opat paroki, bakal kalebet kunjungan ka tempat wisata ogé tetep di lima hotél méwah.

Nyitak Friendly, PDF & Email
  1. Tijana ngabantosan Jamaika Hurdler Hansle Parchment dina Olimpiade di Tokyo, Jepang.
  2. Di jalan ka balapan semi final na, Parchmnet ngahaja nyandak Shuttle Bus anu salah anu disayogikeun ku panitia acara.
  3. Stojkovic masihan Parchment 10,000 yen (sakitar langkung US $ 90) kanggo mayar transportasi ka Stadion Olimpiade di Tokyo dinten Salasa 3 Juli.

Undangan kasebut ditepikeun ka Stojkovic salaku tanda apresiasi pikeun ngabantosan Jamaican Hurdler sareng Medali Emas Olimpiade, Hansle Parchment, dugi ka Stadion Olimpiade pikeun balapan semi final na, saatos anjeunna angkat beus anu salah dina jalanna ka tempat éta.

Pengumuman ieu dilakukeun sonten kamari (18 Agustus) nalika upacara maya sasarengan diayakeun ku Dewan Pariwisata Jamaika sareng Kedubes Jamaika di Jepang.

"Éta masihan kuring resep pisan ngundang anjeun sareng tamu dina bayaran sadayana perjalanan ka Jamaika ngalaman kunaon kami 'deg-degan Dunya.' Anjeun bakal diubaran ka suite présidén butler jasa Diamond Club di Royalton di Negril, sareng pandangan anu saé sareng jasa anu saé pikeun hotél Half Moon sareng Iberostar di Montego Bay, "saur Menteri Bartlett.

"Liburan anjeun bakal nyandak anjeun sareng tamu anjeun ka Istana Bulan di Ocho Rios, sareng anjeun bakal ngaraos nadi Kingston di hotél AC Marriott. Éta henteu liren di dinya, sabab anjeun ogé bakal ngaraosan pangalaman tujuan anu lengkep, anu bakal nyandak anjeun dina perjalanan anu nunjukkeun rasa gastronomis kami sareng budaya anu saé diantara seueur seueur hal-hal sanés, "saurna.

Stojkovic masihan Parchment 10,000 yen (sakitar langkung US $ 90) kanggo mayar transportasi ka Stadion Olimpiade di Tokyo dinten Salasa 3 Juli, pikeun balapan semi-final na, saatos anjeunna ngahaja nyandak Shuttle Bus anu salah anu disayogikeun ku panitia acara. Salaku hasil tina bantosan tanpa pamrih na, Parchment tiasa dugi ka stadion dina waktosna sareng nempatkeun kadua dina semifinal na teras kéngingkeun medali emas di final.

"Kuring ngan ukur hoyong hatur nuhun deui sareng nyarios kumaha kuring pisan pikeun bantosan anu anjeun pasihkeun dina Olimpiade sareng kumaha éta ngamungkinkeun kuring kéngingkeun medali emas. Kuring ngadamel carita [dina média sosial] sareng ngabagi ka kulawarga, babaturan, sareng panyokong. Aranjeunna sadayana kedah ningali haté anu saé sareng marahmay anu anjeun gaduh ... Kami ngarepkeun anjeun ngadatangan kami Pulo Jamaika anu éndah, Supados anjeun tiasa sumping sareng gaduh waktos anu saé sareng kulawarga anjeun, "saur Parchment.

Stojkovic nyatakeun rasa syukur kana undangan éta sareng nyarios, "Kuring resep pisan ieu ... Kuring ngan ukur ngalakukeun naon anu kuring sanggup pikeun ngabantuan sareng ayeuna kuring resep pisan pikeun ieu."

"Kaputusan Tijana pikeun mandiri sareng ngabantosan jalma asing mangrupikeun conto anu pangsaéna ngeunaan kamanusaan. Perbuatan kahadéanna gumulung di panjuru dunya sareng ngingetkeun urang yén aya seueur deui anu leres di dunya ayeuna ... Perbuatan kahadéan ieu ngagambarkeun anu paling alus pikeun silaturahmi masarakat Jepang sareng sadaya urang Jamaika ngahaturkeun nuhun ka anjeunna, "saur Bartlett. .

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Linda Hohnholz, éditor eTN

Linda Hohnholz parantos nyerat sareng ngédit tulisan ti saprak mimiti karirna damel. Anjeunna parantos nerapkeun karep bawaan ieu ka tempat-tempat sapertos Hawaii Pacific University, Chaminade University, Hawaii Children's Discovery Center, sareng ayeuna TravelNewsGroup.

Leave a Comment